Προς το περιεχόμενο

manosj

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    312
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με manosj

  • Ημερομηνία γέννησης 13/04/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

manosj's Achievements

  1. Mετά απο 9 χρόνια και πολλές αλλαγές hardware, καιρός είναι να αλλάξω το τροφοδοτικό μου. αυτή τη στιγμη έχω ένα xfx 550w. το setup αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει: amd ryzen 3600 Sapphire Radeon RX 6600 XT Nitro+ 16 gb ram samsung 860 evo 500gb +2hdd 2tb σύνολο Ποιο τροφοδοτικό προτείνετε; Βασικό κριτήριο είναι ο θόρυβος. επιθυμώ να είναι σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα. Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα σκέφτομαι για το Be Quiet Straight Power 11 650W full modular. κάποια άλλη πρόταση;
  2. μόλις παρέλαβα το series s. αύτη τη στιγμή έχω ενεργοποιημένο pc game pass. παλαιότερα είχαν απο διάφορες προσφορές και ultimate για μερικούς μήνες. ποια είναι η καλύτερη επιλογή πλέον να επανέλθω σε ultimate με το ίδιο account? xbox gold απο βραζιλία και μετά ανανέωση με 12.99 για μετατροπή σε ultimate?
  3. εσύ δεν πληρώνεις το φπα, το μαγαζί το πληρώνει αργότερα.
  4. το πληρωσα κανονικα. όντως δεν είχε παραλαβή αλλα μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία την επόμενη της παραγγελίας ζήτησα να το παραλάβω απο κατάστημα.μπορεί και εκει να έγινε το μπέρδεμα. δεν υπάρχει δικαιολογία πάντως.
  5. τώρα γύρισα απο κωτσόβολο. την παραγγελία την έκανα στις 9/8 και άλλαξα τηλεφωνικά τον τόπο παράδοσης σε παραλαβή απο το κατάστημα. με ενημέρωσαν πως το κατάστημα θα παραλάβει στις 14/8 και πως θα αρχίσει να διαθέτει στον κόσμο στις 17/8 εξυπηρετώντας προφανώς τις προπαραγγελίες. επικοινώνησα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μου μετέφεραν πως η συσκευή είναι κανονικά στο κατάστημα. πηγαίνοντας εκεί δεν υπήρχε καμία συσκευή προς παράδοση και πως οι νέες παραλαβές θα γίνουν 30/8.
  6. καλησπέρα μετα απο αναβάθμιση του υπολογιστή με περίσσεψαν τα παρακάτω κομμάτια λογω αντικατάστασης και λέω να τα πουλήσω. όλα όσα θα αναφέρω είναι σε εξαιρετική κατάσταση με όλα τα κουτιά τους κτλ. τα κομμάτια είναι τα εξής: amd fx 6300 cpu g skill sniper 1866mhz 8gb ram enermax ostrog case asus 970 evo2 mobo Sapphire Dual-X R9 280 OC with Boost gpu coolermaster seidon v2 120mm υδροψυξη lg 20" lcd δεκαετίας τι πιστεύετε οτι πιάνει ανα κομμάτι?
  7. manosj

    Dell S3220DGF

    δεν μου δίνει καν επιλογή για το hdr mode των windows.εβαλα off το hdr απο το μενου της οθόνης αλλα και παλι δεν μου επιτρεπει να αλλαξω τπτ και δειχνει μονο 60hz. φανταζομαι η αναβαθμιση καρτας γραφικων ειναι μονοδρομος
  8. manosj

    Dell S3220DGF

    πρόσφατα αγόρασω αυτή την οθόνη μαζι με τη γενική αναθμιση που έκανα στο pc. λογω προυπολογισμου έχω διατηρήσει την παλιά μου κάρτα γραφικων r9 280. όταν συνδεσα την οθόνη παρατήρησα οτι δεν μου βγάζει επιλογές για να αυξήσω τα hz και τα έχει μόνιμα στα 60. την έχω συνδέσει με displayport. το έχω δοκιμάσει και με hdmi και πάλι το ίδιο. μετά απο καθαρη εγκατασταση των windows δεν άλλαξε τιποτα. υποθέτω πως η κάρτα γραφικών ευθύνεται. καμιά ιδέα?
  9. ειμαι εδω και πολυ καιρό στο περίμενε μπας και βγουν οι νέει μητρικές b550. δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω ή να προχωρησω με μια msi tomahawk max στην αναβάθμιση. θέλω να βάλω 3600 (δεν με ενδιαφέρει το oc) καμιά γνώμη?
  10. manosj

    asus rog gaming vs benq gaming

    ακριβώς το ιδιο δίλημμα εχω για τις παραπανω 2. εχει κανει την asus να μεταφερει εντυπωσεις?
  11. ο τελευταιος λογαριασμος που εκδοθηκε (ΔΕΗ) ειναι στις 12/1/18 και ήταν έναντι.απο τότε και ένω έκανα την αίτηση για κοινωνικό τιμολόγιο, δεν μου έχει έρθει νέος λογαριασμός.έχει τύχει σε κάποιον τπτ παρόμοιο;να επικοινωνήσω με τη δεη να δω τι γίνεται;
  12. manosj

    Στρατός

    εχει κανείς άποψη για το στρατόπεδο στους τοξότες (νομός ξανθης).
  13. Τελικά όταν το σύνδεσα με την τροφοδοσία έπιασε τα νορμάλ νούμερα. 5000+ single core και 15000+ multi core. Το πρόβλημα μάλλον ήταν πως ενώ το είχα σε best performance χωρίς τροφοδοσία , δεν λειτουργούσε σαν best performance μάλλον. Ίσως υπάρχουν άλλα profile με Κ χωρίς τροφοδοσία
  • Δημιουργία νέου...