Προς το περιεχόμενο

Dannie

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    432
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.954 προβολές προφίλ

Dannie's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

256

Φήμη

  1. Dannie

    iMac 27'' Late 2013 intel core i7

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/02/2024 06:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    iMac 27'' Late 2013 σε πολυ καλη κατασταση. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ. 3,5GHz Τετραπυρινος intel core i7 ΜΝΗΜΗ. 8GB 1600 MHz DDR3 ΓΡΑΦΙΚΑ. NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 1TB. Σε πολυ κατασταση χωρις χτυπηματα κ εκδορες.Πρωτο χερι.Μαζι ποντικι κ Trackpad(αμεταχειριστο) της apple Battery.charger. Επισης η βαλιτσα του.Στις φωτο εχω ριξει φως με πορτατιφ η οθονη ειναι τελεια. Κεντρο Αθηνας.

    650 €

  2. Dannie

    Apple iPad 2021 10.2"

    Εσυ εισαι επιθετικος ενω δινεις μια συμβουλη εισαι κ επιθετικος.Δεν εγραψα εγω οτι οι υπαλληλοι ηταν επιθετικοι;;;;Ειρωνικοι ειπα.Μου ειπε το help desk της apple οτι υπαρχει περιπτωση διορθωσης της βλαβης μεσα στην εγγυηση αλλα μιλα μαζι τους γιαυτο το ανεφερα.
  3. Dannie

    Apple iPad 2021 10.2"

    Μην εισαι επιθετικος δεν ειπα οτι πρεπει να το καλυψει η εγγυηση απλα οι υπαλληλοι του κολωνακιου θα μπορουσαν να φερθουν πιο ευγενικα κ οχι να ειρωνευτουν κ να σου πουν παρε καινουργιο.Επισης μιλησα με το Help desk της APPLE δεν πηγα ετσι στο κολωνακι αυτοι μου εδωσαν καποια καταστηματα να παω.Εγω δεν πηγα νταβατζιλιδικα φτιαξτε το τσαμπα λαθος καταλαβες.Επισης εχω αγορασει κ αλλα πραγματα απο εκει απλα οι καλοι υπαλληλοι λειπουν διακοπες κ εχει μεινει η σαββουρα.Σε ευχαριστω για την πληροφορια που αυτο ηθελα εξαρχης που ειναι καλυτερα να το παω για επισκευη.Ευχαριστω καλο δεκαπενταγουστο να εχεις.
  4. Dannie

    Apple iPad 2021 10.2"

    Το εχω ενα χρονο κ 2 εβδομαδες.Το ειχα παρει απο Γερμανο.Δυστυχως μου εσπασε μεσα το βυσμα φορτισης.Η apple λει η εγγυηση ηταν μονο για ενα χρονο.Ο γερμανος δεν δινει σημασια γενικα οπου πηγα μου ειπαν κανεις δεν θα το αναλαβει.Η Χειροτερη συμπεριφορα ηταν στο καταστημα στο κολωνακι οπου μου ειπαν παρε καινουργιο θα σου κανουμε εκπτωση κ 50 ευρω.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω;;;
  5. Dannie

    Bdtk όλο το outlet -60% έως 7/5

    Απο οτι ειδα δεν εχει τις πετσετες....
  6. Εγω παντως για οτι θελω δεν πουλιεται απο Amazon απλα φευγει απο εκει.Οποτε αχρηστο για εμενα.
  7. Παιδια 25 ευρω κ πανω μαζι με μεταφορικα η 25 κ πανω μονο το προιον;;;;
  8. Dannie

    Modem/Router για Nova.

    Εχω πολλα προβληματα με την γραμμη μου κ σημερα ηρθε τεχνικος της Nova κ μου ειπε να αλλαξω modem/router για 24αρα γραμμη.Αναβαθμιση δεν εχει η περιοχη ακομα για μεγαλυτερη ταχυτητα.Θελω να παρω TP-LINK μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο που να αξιζει κ να ειναι χρησιμο αν καποια στιγμη γινει αναβαθμιση για 50αρα γραμμη.Ευχαριστω!!!
  9. Εμεις εδω στο κεντρο της Αθηνας που εχουμε ως μονη επιλογη την 24αρα γραμμη λες κ ειμαστε σε κανενα χωριο στην ακρη της χωρας.Ειναι απιστευτο τοσα χρονια να μην κανουν τιποτα απλα εφυγα απο cosmote κ πηγα Nova που απο προσωπικη εμπειρια ειναι χειροτερη.Ξερει κανεις ποτε θα γινει αναβαθμιση στο κεντρο της Αθηνας;;;;
  10. Dannie

    IMAC late 2013 27.Συντηρηση.

    Πραγματικα επαθα σοκ απο τον επαγγελματισμο του i-system οτι μου ειπες μου ειπαν χωρις να κοιταξουν να βγαλουν λεφτα.
  11. Παιδια μαλλον τελειωσαν δεν υπαρχει κανενας
  12. Εχω ενα imac περιπου 7 χρονια κ πηρα καινουργιο.Μιλησα με μια εταιρεια για τον παλιο να τον καθαρισει κ.τ.λ.Καποιος που να ξερει τι αλλο πρεπει να κανω η να αλλαξω που μετα απο τοσα χρονια εχει φθορα.Σιγουρα ο σκληρος δισκος να μπει ενας καινουργιος sdd.Χρειαζεται κατι αλλο.Τελαυταια δεν εκλεινε μερικες φορες μου εβγαζε οτι καποιο προγραμμα ειναι σε λειτουργια κτλ.Ειναι τετραπυρινος intel core i7.Μνημη 8GB 1600 MHz DDR3.Γραφικα NVIDIA geforce GTX 780M 4 GB.Οποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.Ευχαριστω.Οικονομικα λογω της αγορας του καινουργιου δεν μπορω να τα αλλαξω ολα ποια ειναι τα βασικα.
  13. Εχει ενα προγραμμα που κραταει μια ωρα κ καθαριζει την οθονη απο τυχον προβληματα σε πιξελ γιατι δεν ειναι καλο;;;Να μην το ξανακανω;;; Παιδια εγω την εχω ενα χρονο κ δεν ξερω πως να βαλω σε σειρα τα προγραμματα (οπως θελω εγω)νετφλιξ,appletv,youtube.Ξερει καποιος;;;;
  14. Υπαρχει αλλα αν την ενεργοποιησω στο ταμπλετ θα ισχυει για την τιβι;;;
  • Δημιουργία νέου...