Προς το περιεχόμενο

lytosss

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lytosss's Achievements

  1. Όλα καλά με τις νέες εκδόσεις κτλ αλλά πότε επιτέλους θα κάνει μια αναβάθμιση στο απαρχαιωμένο ui του λειτουργικού. Εννοώ εκτός των gestures και των άλλων στοιχείων που προσθέτουν κάθε χρόνο, κάντε και μια αλλαγή στο interface, κάτι ρε παιδί μου, από το 2007 η ίδια οθόνη με τα εικονίδια.
  2. Τρώμε παραμύθι απο όλους χωρίς εξαίρεση. Βγάζουν κάθε έξι μήνες νέα μοντέλα, με ίδιο σχέδιο και άλλο εσωτερικό. Ανάθεμα στα τόσα κινητά που έχω αλλάξει εάν κατάλαβα διαφορά είτε στην ταχύτητα είτε στην εμπειρία χρήσης. Μια από τα ίδια και το Oppo.
  3. Το λέω από προσωπική εμπειρία με το V10, εάν συνδέσω απλά ακουστικά το κινητό δουλεύει με το ενσωματωμένο chip ήχου της Qualcomm (δεν καταλαβαίνεις τρελή διαφορά στην ποιότητα του ήχου). Με το που συνδέσω τα Soundmagic E80C (έχουν αντίσταση 64Ω και μικρόφωνο) + 3.5mm female to male αντάπτορα, ενεργοποιείται το HI-FI mode όπου ενεργοποιείται ουσιαστικά το dac + amp της ESS, οπότε και απογειώνεται και ο ήχος... Νομίζω με τον ίδιο τρόπο δουλεύει και το V20, οπότε θεωρώ ότι θα είναι το ίδιο και στο G6. Ουσιαστικά η LG το κάνει για να προστατεύσει τα εκάστοτε low cost ακουστικά που έχει ο μέσος όρος των χρηστών.
  4. Αυτό που λίγοι αναφέρουν, είναι ότι για να ενεργοποιηθεί το dac της ESS χρειάζεται να συνδεθούν ακουστικά με αντίσταση τουλάχιστον 50Ω. Ειδικά σε In ear είναι πολύ λίγα τα ακουστικά που έχουν τόσο μεγάλη αντίσταση, όπως επίσης ακόμα και αν έχουν και διαθέτουν ταυτόχρονα In-line mic πάλι δεν ενεργοποιείται το hi-fi mode (ess dac). Οπότε σε αυτή την περίπτωση ο περισσότερος κόσμος δεν θα καταλάβει διαφορά στην ποιότητα του ήχου.
  5. Το μεγαλύτερο πάχος δικαιολογείται απο την χρήση της force touch τεχνολογίας στην οθόνη που θα ενσωματωθει μάλλον και στα δυο μοντέλα
  6. λοιπόν την εβαλα. Πρέπει να έχεις λογαριασμο developer account. Αφου κάνεις λογαριασμό κατεβάζεις απο το store το dev center και κανεις login με τα στοιχεία σου. Όταν πια ενεργοποιηθεί η εφαρμογή πηγαίνεις στις εφαρμογές σου και υπάρχει μια καινούργια phone preview αν θυμάμαι καλά, επιλεγεις ναι σε αυτο που σε ρωτάει και μετά τσεκάρεις πάλι για updates του λειτουργικού. Τώρα πια βρισκει την gdr3 οπότε η διαδικασια στην συνέχεια είναι γνωστη
  7. σαν χρηστης ενος blackberry z10, θα ελεγα πρωτα να δοκιμαζαμε τα κινητα και τα λειτουργικα και μετα να κραζαμε οτιδηποτε δεν ειναι ios και android...
  8. Συμφωνω με τον φίλο πιο πάνω που γραφει για τα μαύρα borders πάνω κατω. Όσοι έχουν δει το lumia καταλαβαίνουν την διαφορα στο design.Aν είναι έτσι τελικά θα απογοητευτεί πολύς κοσμος
  9. Δοκιμαζοντας και εγω με την σειρα μου τα windows 8, παρατηρησα κατι που δεν μου αρεσε. η εναλλαγή από metro interface σε dekstop με τον τροπο που γινεται νομιζω οτι χαλαει αισθητικά το ολο concept. Θα προτιμουσα ή να μην υπαρχει καθολου dekstop mode με τις αναλογες υποχωρησεις φυσικα, ή να ενεργοποιειται μεσω επιλογης. Προσπαθουνε να ενοποιησουν με λαθος τροπο δυο τελειως διαφορετικά πραγματα και πραγματικα απορω πως δεν το εχουν αλλαξει ακομα. Δειτε τα windows mobile7. Δεν εχουν και metro και το παλιο interface των windows mobile 6.5 και πολυ καλα κανουν. Η προχωραμε σε κατι καινουργιο τελειως ή απλα κανουμε περιττες προσθήκες που “κοιτανε” ποιο πολυ προς tablet …
  10. Θα ελεγα οτι 400 ευρω ειναι πολυ λιγα χρηματα αναλογικα με την δουλεια που χρειαζεται ενα website για να στηθει. Στο ποσο υπολογιζουμε πρωτα απο ολα τον χρονο που θα χρειαστουμε για να τελειωσουμε την σελιδα. Μετα πρεπει να υπολογισεις τα οποια εξοδα θα προκυψουν. Πχ. η αγορα του domain name, ο σερβερ που θα φιλοξενει την σελιδα μας κτλ. Ειναι πολυ συχνο φαινομενο να βλεπουμε διαφημισεις και κουπονια οπου με 200 ευρω σου φτιαχνουν νεα σελιδα. Αυτο ολο ειναι τελειως εικονικο και φυσικα παραπλανητικο. Οταν ο σερβερ μου μπορει να κοστιζει το χρονο 40-70 ευρω(μιλαω για τους επι πληρωμη φυσικα) και η δουλεια μου ειναι πχ 1 μηνας, με προγραμματισμο και επεξεργασια flash αρχειων, πειτε ποιο ειναι το κερδος που μενει απο τα 200 ευρω. Τελος θα ηθελα να επισημανω οτι δεν σημαινει οτι μια στατικη σελιδα πρεπει απαραιτητα να ειναι φθηνοτερη απο μια δυναμικη. Ασε που εχει γινει μοδα πια το joomla κτλ και κανεις δεν καθεται να φτιαξει πραγματικα μια σελιδα απο την αρχη, με τις οποιες δυσκολιες. Συνηθως αυτοι που ζητανε ελαχιστα χρηματα χρησιμοποιουν αυτες τις "ετοιμες" λυσεις.
  11. Δεν ξερω εαν αναφερθηκε πιο πανω, αλλα εχω την γνωμη οτι στο τελος θα το αφησει το start μενου-κουμπι στην θεση του. Ο λογος ειναι οι χιλιαδες εταιριες ανα τον κοσμο που χρησιμοποιουν αυτο το λειτουργικο καθημερινα για επαγγελματικους λογους. Καποια στιγμη, πολλες απο αυτες θα θελουν να κανουν την μεταβαση στα windows 8, αλλα μονο εαν ειναι συμβατα για την δουλεια τους.Οι απλοι χρηστες δεν νομιζω να εχουν προβλημα, αλλα οι περισσοτεροι δισκινητοι υπαλληλοι μαλλον ναι. Ουτε νομιζω οτι η microsoft θα θελει να χασει ολο αυτο το μεριδιο της αγορας, που αποφερει τρελα κερδη.
  12. Συμφωνω απολυτα με τον φιλο efo355 .Αυτη η εταιρια που ολοι μισουν, εχει πιασει τον παλμο της αγορας και του τι θελει ο περισσοτερος κοσμος. Ολοι οι υπολοιποι δυστυχως για εμας, ακολουθουν και απλα διαφημιζουν τα χαρακτηριστικα τους, που στην πραξη δεν κανουν καθολου αισθηση.
  13. Μαλλον δεν μπορει να πιασει τον chrome σε ταχυτητα και ξεκινησαν να μιλανε για "επανεφευρεση" του browser.Στην τελικη, ας μην μεινουν μονο στα λογια και ας παρουσιασουν κατι εντελως καινουργιο, γιατι το να βαζεις τα tabs πανω απο την adress bar δεν ειναι και μεγαλη καινοτομια.
  14. Ειμαι κατοχος ενος HTC MOZART με windows mobile 7.Οσοι τα κατηγορουν,μαλλον δεν εχουν δει ποτε απο κοντα πως ειναι,δεν εχουν καποια σχεση με τα παλια.Ασε που to interface, ειναι πολυ πρωτοτυπο απο τα κλασικα πια android ,ios 4.x ktl.
  • Δημιουργία νέου...