Προς το περιεχόμενο

Paganisk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    174
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Paganisk

  • Ημερομηνία γέννησης 19/12/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.475 προβολές προφίλ

Paganisk's Achievements

  1. Το nzxt είναι μεγάλο... 27 liters δεν το λες και mini itx, χίλιες φορές να κάνεις matx σε αυτό το μέγεθος να σου βγει και πιο φθηνά
  2. Αυτο απο εμένα, σε volume 1.9λιτρα για γραφειο. απο visionstudio
  3. τιμιο headset αλλα ουτε το καλυτερο μικροφωνο σε headset εχει, ουτε καλυτερο ηχο απο ακουστικα των 150 υπερβολικη η κριτικη σου. δεν ειναι sennheiser cool, η coolermaster η χθεσινη στον ηχο. τιμιο για τα λεφτα του ναι ειναι καλη επιλογη.
  4. κανει 350 δολαρια μαζι με watercooler και τροφοδοτικο ομως. τα premium υλικα κατασκευης και μικρη ζητηση καθοριζουν τις τιμες. υπαρχουν και φθηνα κουτια ομως που εχουν πολυ value απο το taobao, απο ελλαδα το πιο ''μικρο φθηνο'' που τα χωραει ολα σε 11liters ειναι το sg13 και το node202 στα 10liters.
  5. Η Αυστραλια ειναι απο τους λιγους κρυπτοπαραδεισους btw.
  6. μαλιστα..πολύτιμη η βοηθεια σου και δεν αμφιβαλω οτι εχεις δικιο..οποτε να φανταστω οτι και η σειρα ειναι αυτι που προτινεις..? αντικειμενικα αν και μου αρεσει οπτικα η 6800 μπαινει στην μεση η διαφορα τιμης (100e) πια ειναι η γνωμη σου..?
  7. καλησπερα για να μην ανοιγω νεο θεμα ηθελα την γνωμη σας.. ειμαι αναμεσα σε 50ku6000 50ju6800 kai sony kdl50w809c κλινω προς σονι μερια λογο αντροιντ πια προτεινετε και γιατι..? η και κατι αλλο στα 700-800. ευχαριστω.
  8. μια ερωτηση στον φιλο που πηρε με δοσεις... το 20% αφαιρειται απο το ποσο και πληρωνεις την διαφορα...? η παραμενει στην καρτα επιστροφη το ποσο για μελλοντικες αγορες στα καταστηματα που δεχονται καρτες με επιστροφη..? οποτε και το ποσο δοσεις ειναι στην αρχικη τιμη..
  9. τελικα πρεπει να παρεις δυο απο αυτα για να δουλεψουν...?
  10. Το Midea που σου λέει η Tenia είναι το mission που σου πρότεινα και εγώ . Η τιμή e-shop είναι η καλύτερη αυτή την στιγμή σε σύγκριση με το skroutz. Tenia το συγκεκριμένο midea πως σου φάνηκε ; Καλημερα προς dare devil μια ερωτηση γιατι καπου μπερδευτικα μετα απο τοσες σελιδες...Ψαχνω 12αρι για περιπου 35-40 τετραγωνικα ειμαι αναμεσα σε Invertor vision 12αρι στα 550 μετρητα +15 μεταφορικα (ειμαι ροδο) Και η αλλη μου επιλογη ειναι το πιτσος το οποιο το βρισκω εδω στα 480 καλα σχολια γενικα αλλα σχετικα καινουργια χωρις να ξερουμε προβληματα στον χρονο.Και τωρα διαβαζω ενα σχολιο σου για το midea απο e-shop και λες ειναι ιδιο με το vision η ουσιαστικη διαφορα ειναι η εγγυηση..?μηπως αξιζει να παω στο midea μιας και μιλαμε για διαφορα 170€..?
  11. Καλησπέρα λέω αύριο να παραγγειλω αυτό.. http://www.computeruniverse.net/products/90561091/lenovo-ideapad-z710-59428519.asp Σκέφτομαι να παραγγειλω μαζί και μια μνήμη 4gb για αναβάθμιση..τι προτεινετε..? Για να μπει ο ssd μου τι ακριβως θα χρειαστεί..?μήπως να το παραγγειλω και αυτό μαζί..?
  12. ξερει κανεις πιο ανοιγει πιο ευκολα για αναβαθμισει ssd η και μνημης στο Ζ710,,?
  13. Να Κρινώ απο την απάντηση σου οτι ειναι πανω κάτω τα ίδια...απλα πλεον πας στην επιλογή οθόνης..? Αυτά ολα είναι με γερμανικό πληκτρολόγιο να φανταστώ...?
  • Δημιουργία νέου...