Προς το περιεχόμενο

sanudos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sanudos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. sanudos

    Samsung note 10 plus 5g ή iphone xs max?

    Είναι θέμα επιλογών στα θέλω του καθενός με το ανάλογο τίμημα.
  2. sanudos

    Samsung note 10 plus 5g ή iphone xs max?

    Τόσο αποτρεπτική είναι η αγορά του note με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Δεν μπορεί η εταιρεία να έχει επιλέξει τις ιδιότητες μιας ναυαρχίδας συσκευής χαραμίζοντας την. Δεν είμαι γνώστης για αυτό απορώ και υποψήφιος για αγορά του note 10 plus περιμένοντας μια καλύτερη τιμή.
  3. Το κινητό αγοράσθηκε από Κίνα (banggood) σε προσφορά στα 145 ευρώ, με παραγγελία στα τέλη του Νοεμβρίου 2019 και παραλαβή 31/12/2019.Το κινητό ήταν σφραγισμένο στο κουτί του,αλλά όταν ανοίχτηκε εμφάνισε μια ανεπαίσθητη μικρή μπλε γραμμή (ορατό μόνο σε λευκό φόντο) στο κάτω δεξιό άκρο της οθόνης. Προς αποφυγή διαδικασίας επιστροφής της συσκευής, το κινητό κρατήθηκε μιας δεν ήταν τόσο εμφανές το πρόβλημα που παρουσίαζε.Μετά από δύο μήνες χρήση η οθόνη δεν ανοίγει με την αφή όμως να ανταποκρίνεται. Γνωρίζω ότι δεν θα αναγνωρισθεί η εγγύηση στέλνοντας την συσκευή πίσω στο κατάστημα αγοράς. Γνωρίζει κανείς για την αντικατάσταση της οθόνης του, κάποιο αξιόπιστο κατάστημα, για να αποκατασταθεί η ζημία.
  4. sanudos

    sony kd-70xf8305 ναι ή όχι

    Την τηλεόραση την είδα από κοντά στο κατάστημα.Η προσωπική μου γνώμη είναι αξίζει σε ότι αφορά μέγεθος καί τιμή. Δεν με ενθουσίασε η εικόνα της σε ότι είδα από usb (του καταστήματος ) πού έπαιξε σε όλες τις μορφές ανάλυσης. Για τον ήχο δεν έχω άποψη λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο χώρο. Επιβεβαίωση υπεύθυνου του καταστήματος γιά σφραγισμένες συσκευές.
  5. sanudos

    sony kd-70xf8305 ναι ή όχι

    Προφανώς λόγω ανακαίνισης στο εν λόγω κατάστημα έχουν κάποιες προσφορές, όπως του θέματος.Η tv είναι μοντέλο 2018 καί κάπως περιορίζεται ο χρόνος του εκθεσιακού.Το ζητούμενο παραμένει αξίζει η αγορά της;
  6. Γνωρίζει κανείς αν η συγκεκριμένη τηλεόραση που είναι σε προσφορά στον κωτσόβολο (the mall athens), από 18/10 έως 20/10 στα 999 ευρώ αξίζει η αγορά της.
  7. Καλό φθινόπωρο σε όλους.Ο γιός μου πέρασε πέρσι πολιτικός μηχανικός, ενδιαφέρεται για φορητό υπολογιστή που να καλύπτει τις ανάγκες του (autocad,games) Τα χρήματα που διαθέτει από προσωπική εργασία είναι 700-1000 ευρώ,με προοπτική να το δουλέψει για μια πενταετία.Κάθε πρόταση σας θα αξιολογηθεί για να αγοράσει αυτό που θα τον ικανοποιεί.Οθόνη,μνήμη,κάρτα γραφικών,επεξεργαστής ανάλογα κυρίως με τα προγράμματα που θα δουλεύει και τα παιχνίδια που θα παίζει.
  8. sanudos

    Huawei MediaPad X2 LTE 32GB

    Χαιρετώ την παρέα του forum, με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ταμπλετοτηλέφωνο για αγορά.Αν γνωρίζετε για την συσκευή θα με βοηθούσατε στην επιλογή μου.Η χρήση του θα είναι για ότι προσφέρει στην καθημερινότητα η συγκεκριμένη κατηγορία.
  9. sanudos

    Πρόβλημα με Nokia 930

    Χθές παρέλαβα την συσκευή από το service της Arvato με απόλυτη ικανοποίηση γι αυτό που αντίκρυσα και που δεν ήταν μια επισκευασμένη συσκευή,αλλά ένα ολοκαίνουργιο nokia 930. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που δεν ήταν ορατό κατά την διάρκεια της αρχικής μου επικοινωνίας με τον αντιπρόσωπο της ms.Η επικοινωνία μου με την microsoft άλλαξε τα δεδομένα,το κλίμα από τα στοιχεία που παρέθεσα έγινε θετικό και από μία διαβεβαίωση της επισκευής φθάσαμε στην αντικατάστασή της. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, διεκδικήστε με επιχειρήματα το δίκιο σας και στα πλαίσια της λογικής θα πετύχετε το αυτονόητο.
  10. sanudos

    Πρόβλημα με Nokia 930

    . Θέλω να πιστεύω,ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα μικρόφωνα στο 930,το οποίο θεωρώ καλύτερη συσκεύη από την προτεινόμενη της ms.Για την αναφορά σου στην υπερθέρμανση θα το αναφέρω στο τεχνικό τμήμα για κάθε σχετικό ενδεχόμενο βλάβης.
  11. sanudos

    Πρόβλημα με Nokia 930

    "Ως χειρονομία καλής θέλησης και ως εξαίρεση"? Τι εννοεί ο ποιητής? Παίχτηκε τίποτα? Απο τα λεγόμενα σου έχω καταλάβει οτι εγγύηση έχεις κανονικά και η όποια βλάβη δεν προήλθε απο κακή χρήση... Γιατί φαίνεται σαν να σου κάνουν και χάρη που στο επισκευάζουν? Η εξηγησή μου: Ως χειρονομία καλής θέλησης: πελάτης, ως εξαίρεση: γρατζουνιές στην πλακέτα (κατάσταση συσκευής στην εγγύηση). Παιχτηκέ τίποτα: αρμοδιότητες σε θέματα service από την ms στα επισκευαστικά της κέντρα (Arvato).
  12. sanudos

    Πρόβλημα με Nokia 930

    SRX1................6ID - Microsoft Mobile devices support Microsoft Customer Support <....................................................................................... 1:23 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες) Αξιότιμε κύριε Χ................, ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ως χειρονομία καλής θέλησης και ως εξαίρεση η Microsoft Mobile θα σας προσφέρει δωρεάν επισκευή της συσκευής σας Lumia 930 με σειριακό αριθμό 35............65, εντός εγγύησης. Σήμερα η συσκευή σας απεστάλη από το επισκευαστικό μας κέντρο Arvato στην Αθήνα στο κεντρικό επισκευαστικό μας κέντρο εκτός Ελλάδας. Μόλις λάβουμε ειδοποίηση για την πορεία της συσκευής σας θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας. Με εκτίμηση, D....... Br..... Microsoft Mobile Μετά από την επικοινωνία με την ms έλαβα το παραπάνω μήνυμα που με καλύπτει πλήρως.Όταν λάβω το κινητό από το service θα πούμε περισσότερα.
  13. sanudos

    Πρόβλημα με Nokia 930

    Έστειλα σήμερα email στην Microsoft, τους αναφέρω τα παραπονά μου και ελπίζω σε καλύτερη αντιμετώπιση.Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσω, για να γνωρίζουν οι έχοντες windows phone τις αντιδράσεις της εταιρείας(Microsoft) σε θέματα service.Άπο το service της Arvato μου τόνισαν ότι είναι θέμα της ms και μόνο. Ευχαριστώ την παρέα του forum για την επικοινωνία.
  14. sanudos

    Πρόβλημα με Nokia 930

    Σε σημερινή επικοινωνία με την arvato μου είπαν, ότι λόγω της γρατζουνισμένης πλακέτας (πίσω όψη συσκευής),είναι εκτός εγγύησης & για τον λόγο αυτό η microsoft τιμολογεί την επισκευή=αντικατάσταση με το ποσό των 828 ευρώ.Θα επικοινωνήσω με την microsoft για να εκτιμήσω αν υπάρχουν περιθώρια καλύτερης αντιμετώπισης. Εντύπωση μου έκανε από την συζήτηση, ότι η microsoft στις συσκευές nokia lumia(πόσες έμειναν ακόμη) εντός εγγυήσης (εκτός από υγρασία - κτυπήματα - πειραγμένες συσκευές),είναι διατεθειμένη στην αντικατάστασή τους.
  • Δημιουργία νέου...