Προς το περιεχόμενο

florevil

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με florevil

  • Ημερομηνία γέννησης 23/02/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

florevil's Achievements

  1. Αα εντάξει, σας ευχαριστώ !
  2. Καλησπέρα ! Σίγουρα το θέμα θα έχει τεθεί και στο παρελθόν αλλά θέλω να μάθω άμα μπορώ να αγοράσω ένα φακό των 700 ευρώ από αμερική ? Είτε είναι μέσω ebay, amazon, adorama... Στην Ελλάδα κάνει 1000 ευρώ. Θα έχω θέμα λόγων φόρων κτλ ? Ο φακός: http://www.ebay.com/itm/Olympus-M-ZUIKO-DIGITAL-ED-12-40mm-F2-8-PRO-New-/380917155508?pt=Camera_Lenses&hash=item58b06e86b4#shpCntId
  3. Τα DVD που νοικιάζουν συνήθως είναι αρκετά πιο αρκιβά από αυτα που αγοράζουμε εμείς αλλά και παλί ο Τύπος είναι απατεώνας, το πολύ πολύ να κόστιζε 50 ευρώ. Μπορείς να τον εκβιάσεις λεγοντάς του πως θα τον καταγγείλεις άμα δεν σου επιστρέψει τα λεφτά.
  4. florevil

    hookah bar in athens

    Στο ψυρρή, δύο βήμματα από το μοναστηράκι.
  5. Σας ζητώ συγνώμη άμα έχει τεθεί ξανά αυτό το θέμα, αλλά θα ήθελα να μάθω πόσο είναι το χρηματικό ποσό για τους φόρους των αυτοκινήτων. πχ άμα είναι 2.000 cc ή κάτω από 1.800 cc κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Επειδή σκοπεύω να πάω για camping στο γύθειο, έχει πάει κανείς ? Θέλω να πάω μόνος μου και να γνωρίσω ανθρώπους εκεί. Γίνεται χαμός από κόσμο ή θα βρεθώ να είμαι μόνος μου ?
  7. εκεί να πας κοπέλα μου θα ξετρελαθείς ! Πέφτει λίγο μακριά αλλά γίνεται να πας μέσα σε μία μέρα και αξίζει, Εύβοια - Μεσοχώρια.
  8. Το καράβι τουλάχιστον 140 πηγαινε-έλα... Τα έχουν κλείσει όλα//
  9. Απελπίζομαι ρε παιδιά, που μπορώ να πάω για κανά 5ήμερο που να έχει πολύ κόσμο (φοιτητές και νεολαία από εξωτερικό) και να είναι φτηνά ? πχ. camping φάσεις.. έχετε καμία ιδέα, βαρέθηκα να πρεζακιάζω (να μην κάνω τίποτα) αθήνα ;P
  10. Και υψηλή μόρφωση βλέπω, στο σημείο που αποκαλούμε ένα απάνθρωπο και βίαιο περιστατικό "κανόνες της κοινωνίας". Πφφ κάτι τέτοια διαβάζω και τρελαίνομαι, γι'αυτό δεν βγαίνουν οι άνθρωποι στους δρόμους, γιατί "σέβονται τους κανόνες" που τους δίνονται... Και μετά μιλάτε για ελευθερία.
  11. florevil

    Labret piercing και φαγητό

    Προσπάθησε να τρως σούπες για να μη σου μολυνθεί !
  12. florevil

    Περί συγκατοίκησης

    Μία τελευταία ερώτηση, ποια περιοχή αξίζει περισσότερο ; Το σχολείο μου είναι αγία παρασκευή αλλά μου αρέσει να είμαι δίπλα από το κέντρο.. Άρα σκεφτόμουν είτε εξάρχεια είτε κοντά από ευαγγελισμό είτε κοντά από χαλάνδρι..
  13. Άμα θεωρείτε πως αξίζεται 700 ευρώ, για μία δουλειά που σιχαίνεστε τότε να στε περήφανοι, τι να σας πω ! Όταν οι διευθυντάδες κάνουν τα μισά από εσάς και κερδίζουν ίσα με 40 φορές παραπάνω. Και μην ακούω χαζομάρες του τύπου "ναι όμως αυτοί σπούδασαν 7 χρόνιά" ή "μετά από πολλά χρόνια κατάφεραν να φτάσουν ψηλά". Ξέρουμε πολύ καλά πως για να ανεβείς στην πυραμίδα είναι αδιανόητα δύσκολα. Περνάνε τα χρόνια, συνηδητοποιούμε πως είμαστε 60, και πως δεν έχουμε κάνει τίποτα στη ζωή μας. Για τα δικαιώματα γίνονται οι επαναστάσεις, είναι μερικοί άνθρωποι σαν και σας όμως που έχουν αποδεχτεί αυτή την υποδούλωση και προτιμούν να μείνουν on the safe side. Και να σε ενημερώσω Apoll έχω γονείς από Αγγλία-Γαλλία. Προφανώς και με στηρίζουν οικονομικά, όπως κι αυτοί έχουν επιλέξει να κάνουν κάτι δημιουργικό στη ζωή τους έτσι και γω θα ασχοληθώ με τις τέχνες. Μην είστε τόσο συντηρητικοί, κάντε όνειρα στη ζωή σας. Και άμα κάτι θεωρείτε λάθος, σταθείτε στα πόδια σας.
  14. Ντροπή σας, δούλοι του χρήμματος, σας κάνουν ότι θέλουν και έχετε το κεφάλι σκυμμένο. Κι ας είμαι 17, κι ας δεν ξέρω πως είναι να είσαι εργολάβος, πως μπορείτε και ανεχόσαστε τέτοια απουσία ελευθερίας, πραγματικά αναρωτιέμαι δηλαδή. Προτιμώ να είμαι άνεργος παρά ρομπότ. Ανοίξτε τα μάτια σας.... !
  • Δημιουργία νέου...