Προς το περιεχόμενο

Helen P

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Helen P

  • Ημερομηνία γέννησης 22/11/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.488 προβολές προφίλ

Helen P's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Τη Δευτέρα 10/10 θα έχουν εικοσιτετράωρη απεργία όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς! Πηγή: http://www.apergia.gr
  2. Εγώ πάντως έκανα κανονικά δήλωση για το πάσο και απλά γράφει ότι αναμένεται έγκριση από τη γραμματεία του τμήματος. Οπότε λογικά μόλις γραφτούμε στο νέο εξάμηνο θα γίνει δεκτή και η αίτηση για το πάσο!
  3. Όχι ρε συ, οι εγγραφές που λέει από 17/10 έως 21/10 είναι για όσους είμαστε πάνω από 1ο εξάμηνο! Δηλαδή είναι οι μέρες που θα δηλώσουμε μαθήματα και τμήματα για τα εργαστήρια! Για τους πρωτοετείς λογικά είναι μέχρι 30/9 οι εγγραφές, αλλά καλό θα ήταν να το τσεκάρουν με ένα τηλέφωνο στη γραμματεία όσοι θα μπουν τώρα στη σχολή!
  4. Κάτι οι καταλήψεις, κάτι οι απεργίες των ΜΜΜ τώρα, λογικό ήταν να μας τη διαλύσουν την εξεταστική! Και επίσης σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση ''Καμία μεταβολή του παραπάνω προγράμματος δεν μπορεί να υπάρξει για οποιοδήποτε λόγο.''
  5. Νέες αλλαγές σχετικά με την εξεταστική και το εξάμηνο! http://www.teipir.gr/pdf/exetastikh.pdf
  6. Δυστυχώς κανείς δε μας λυπάται σ' αυτή τη χώρα!
  7. Ναι ρε συ, τι πράγμα είναι αυτό! Στο ΤΕΙ Αθήνας πάντως έβγαλαν την Παρασκευή ανακοίνωση ότι οι δικές τους εξετάσεις δεν θα επηρεαστούν καθόλου από τις όποιες απεργίες των μέσων μαζικής μεταφοράς, επειδή δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια αναβολής τους! Απορώ αν θα αποφασίσουν το ίδιο και για εμάς...!
  8. Στο apergia.gr έγραφε όντως ότι θα έχουν 24ωρη όλα τα μέσα μεταφοράς την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά τις έβγαλαν και τώρα λέει ότι θα έχουν αύριο 24ωρη όλοι εκτός των λεωφορείων και των τρόλεϊ, τα οποία θα έχουν από τις 11:00 έως τις 17:00! Να δω πως θα πάω αύριο στην σχολή που δίνω στις 14:00 αν δεν ανακοινώσουν αναστολή! Με πρόλαβες για λίγο!
  9. Μια υπόθεση έκανα, κυρίως βασιζόμενη στο γεγονός ότι όποια μαθήματα χάνονταν σε προηγούμενες εξεταστικές δεν μας έπιαναν ώρες στο επόμενο εξάμηνο. Αλλά ναι η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά μαθήματα και λογικά θα τα χρεωθούμε.
  10. Επειδή είναι 21 Σεπτεμβρίου και υποτίθεται ότι τα μαθήματα του νέου εξαμήνου αρχίζουν στις 3 Οκτωβρίου, νομίζω ότι δεν προλαβαίνει να γίνει η εξεταστική! Και επίσης πρέπει να κάνουμε και δηλώσεις μαθημάτων, όπου συνήθως μας δίνουν 10 μέρες γι' αυτές! Και για να δηλώσουμε μαθήματα πρέπει να ξέρουμε τι έχουμε περάσει και τι όχι! Άρα λογικά θα δώσουμε τα μαθήματα αυτής της εξεταστικής στην επόμενη και σ' αυτό το εξάμηνο δεν θα μας πιάνουν ώρες! Υπομονή όμως μέχρι να βγει μια επίσημη ανακοίνωση για να ξέρουμε τι μας γίνεται!
  11. Παρακαλώ! Ναι 12-30 Σεπτεμβρίου θα γίνονται οι εγγραφές!
  12. Απ' τη στιγμή που οι γραμματείες των τμημάτων θα είναι ανοιχτές, λογικά θα γίνονται κανονικά οι εγγραφές!
  13. "Σας ενημερώνω οτι ΔΕΝ θα γίνουν οι εξετάσεις τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη 6/9/2011" Πηγή: http://electra.teipir.gr
  • Δημιουργία νέου...