Προς το περιεχόμενο

moure

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    599
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.559 προβολές προφίλ

moure's Achievements

  1. Καρύδια,αμύγδαλα,φιστίκια μπορεις να βρεις και στη λαϊκή πολύ καλά. Τώρα σε μακαντέμια,πέκαν και αλλά τέτοια εξωτικά το Carpo είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο από όλους τους άλλους.
  2. Αμερικανικής γεωργικής σχολής το κορυφαίο στραγγιστό. Οταν δεν το βρίσκω παίρνω Νουνού.
  3. Κάποιος που έχει μάθει να οδηγεί σωστά,με τον ίδιο τρόπο οδηγεί οποίο αμάξι και να πάρει στα χέρια του,δεν αλλάζουν συνήθειες χρόνων από την μια στιγμή στην άλλη.Ετσί λοιπόν και ο απρόσεχτος χρέπι θα αφήσει το αυτοκίνητο του στον επόμενο είτε είναι ιδιόκτητο είτε Leasing.
  4. Εντάξει εσυ περιγράφεις μια απάτη,επειδή ο συγκεκριμένος φιλος είναι απατεώνας δεν σημαίνει ότι το κάνουν όσοι έχουν leasing αυτοκίνητο.
  5. Το ότι είναι leasing δεν σημαίνει ότι θα έχει υπερβολικά πολλά χιλιόμετρα .Σε όλες τις εταιρίες στην Ελλάδα υπάρχει όριο χιλιομέτρων,από 15k έως 25k χιλιόμετρα το χρόνο.Αν κανείς παραπάνω τα πληρώνεις αδρά και είναι ασύμφορο. Εχοντας αυτό ως δεδομένο τα 78.000 χιλιόμετρα μέσα σε 4 χρόνια μου ακούγονται απόλυτα φυσιολογικά.
  6. Εγώ την Arag ξέρω και την Das.Η Das είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα,την χρησιμοποιούσε ο πατέρας μου και μου έλεγε ότι ήταν ευχαριστημένος. Εδώ και μερικά χρόνια από ότι είδα έχει αγοραστεί από την Ergo.
  7. Αν δεν κάνω λάθος τα λεωφορεία που πάνε στα Άνω Λιόσια και στο Μενίδι από το κέντρο είναι σκέτος εφιάλτης. Προσωπικά δεν θα έμπαινα εκεί μέσα και θα έβρισκα άλλον τρόπο να μετακινηθώ. https://www.athenstransport.com/2023/05/leoforeio-epithesi-odigos/ https://www.news247.gr/ellada/ano-liosia-epithesi-me-vomves-molotof-se-astiko-leoforeio-me-kosmo/
  8. Είναι πολύ πιθανό να μην σε αφήσουν. Μάλιστα σε ένα αυτοκίνητο που είχαμε που υπήρχαν δυο συνιδιοκτήτες όταν ταξίδευε ο ένας ζητούσαν να υπάρχει και υπεύθυνη δήλωση του άλλου.
  9. Εμένα μια χαρά τιμή μου φαίνεται,σε 2 εταιρίες που κοίταξα online πιο ακριβό ασφάλιστρο έδιναν. Ρουμανικές,Βουλγαρικές και λοιπές ασφαλιστικές που δεν τις έχω ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρουν.
  10. Όχι, ίδιες ζημιές δεν έχω όλα τα αλλά μέσα.
  11. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε μια εποχή που έχουν κοπεί όλα?Εγώ αυτό που βλέπω είναι επιχειρήσεις να ζητούν εργαζόμενους με εξειδίκευση-εμπειρία και να μην βρίσκουν.Στον κλάδο τον δικό μου όταν εγώ ζήτω χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων και πτυχίο από το Χάρβαρντ να έχει μου είναι αδιάφορο.Με ενδιαφέρει να έχει εμπειρία και να ξέρει δουλέψει σωστά το μηχάνημα.Ένας χειριστής λοιπόν εύκολα παίρνει 1500+
  12. Ο άνθρωπος έχει 10 χρόνια στη βιομηχανία και κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για ανειδίκευτο και ότι πολλά είναι τα 1000 επειδή δεν έχει πτυχίο. Βάζω στοίχημα ότι στη θέση του,αν φύγει,δεν θα ψάξουν κάποιον με πτυχίο και μεταπτυχιακό αλλά με εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.
  13. moure

    Ιδέες για οικόπεδο

    Πρώτα από όλα το να πεις την περιοχή που βρίσκεται το οικόπεδο δεν είναι κακό. Κατά καιρούς γνωρίζω ότι στην Αθήνα αλλά και και σε τουριστικές περιοχές ακόμα περισσότερο υπάρχουν επενδυτές που κατασκευάζουν ολόκληρο το κτίριο, κάνουν συμβόλαιο μαζί σου για την εκμετάλλευση του κτιρίου με ένα πολύ μικρό ή και μηδενικό ενοίκιο και μετά από 15-20-25 χρόνια αποχωρούν και μπορείς να εκμεταλλευτείς εσύ όπως θες. Είναι θεωρώ μια καλή περίπτωση για κάποιον που δεν έχει τα χρήματα για να κατασκευάσει κάτι και όλο το θέμα είναι οι όροι που θα πετύχεις στην συμφωνία γιατί δεν είναι στάνταρ αλλά προϊόν διαπραγμάτευσης.
  14. moure

    Renault Clio 2018 diesel

    Το βολάν είναι.Όταν θα αλλάξεις δίσκο πλατό άλλαξε και βολάν.
  15. Η απόφαση του δικαστηρίου που αναφέρθηκε παραπάνω βγήκε γιατί α)η μοτοσυκλέτα έτρεχε β)είχε φθαρμένο ελαστικο γ)το αυτοκίνητο παραβίασε το στοπ αλλά δεν είχε κλείσει το δρόμο και υπήρχε αρκετός χώρος 3,40 μέτρα για να περάσει η μηχανή. Εγώ πάντως πριν από χρόνια είχα τρακάρει σε ένα στενό όπου είχα στοπ αλλά ήταν κλασικά παρκαρισμένος ένας στη γωνία με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου ορατότητα.Βγήκα σιγά σιγά και βλέπω ένα Passat να έρχεται με φορά,προσπαθώ να περάσω γρήγορα αφού ήμουν ήδη στη μέση του δρόμου αλλά δεν πρόλαβα αφού έτρεχε και δεν έκοψε καθόλου.Η σύγκρουση ήταν σφοδρή,ολική το Passat, 8000 ευρώ ζημιά το civic μου.Όταν πήγα στην τροχαία και τους είπα ότι έτρεχε παρά πολύ ο άλλος αλλά και με χτύπησε στην πίσω πόρτα μου απάντησε ο διοικητής ότι από την στιγμή που έχω στοπ φταίω.Μόνο τον παρκαρισμένο στην γωνία μπορούσα να κυνηγήσω ο οποίος την κοπάνησε αμέσως μετά το ατύχημα.
  • Δημιουργία νέου...