Προς το περιεχόμενο

makisg133

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

makisg133's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. makisg133

    LG 34WK650 Ultra Wide

    Τελικά τπτ, καμία αλλαγή παρόλο το Display Port καλώδιο που έβαλα. Η μόνη διαφορά ήταν οτι μπόρεσα και την λειτούργησα σε 75Hz συχνότητα κάτι που στην ουσία δεν άλλαξε και τπτ. ότι είχα πριν με το HDMI παρέμεινε στο DP. Τρομερό Ghosting στο scrolling σε σελίδες με λευκό φόντο (πχ Facebook) το οποίο το διόρθωσα βάζοντς την οθόνη σε Cinema Mode. Περίμενα μεγαλύτερη διαφορά στην ανάλυση όταν την αγόραζα, δλδ με μικρότερη ανάλυση να χωράω περισσότερα παράθυρα στην οθόνη αλλά τελικά δεν υπάρχει και καμια μεγάλη διαφορά, σαν να έχω 2 οθόνες Full HD είναι περίπου οπότε στην ουσία μια τρύπα στο νερό. Για να πάς σε μεγαλύτερη ανάλυση και με IPS πάνελ θέλεις πάνω από 700 ευρώ. Προσπάθησα να αποφύγω το VA πανελ γτ με συμβούλεψαν οτι το IPS είναι καλύτερο αλλά αμφιβάλω αν για τη δουλειά που το ήθελα εγώ (Multitasking) θα έβλεπα διαφορά μεταξύ τους.
  2. makisg133

    LG 34WK650 Ultra Wide

    Η επόμενη κίνηση μου είναι αυτή, να δοκιμάσω display port καλώδιο. Νόμιζα οτι είχε μέσα βέβαια και απογοητεύτηκα που δεν το είδα.Μπορείς να μου στείλεις το λινκ με τις κριτικές?
  3. makisg133

    LG 34WK650 Ultra Wide

    Καλησπέρα, μόλις αγόρασα την LG 34WK650 Ultra Wide και έχω κάρτα γραφικών την Αmd radeon r9 380. Το θέμα είναι οτι όταν συνέδεσα την οθόνη η ανάλυση και τα χρώματα δεν είναι ούτε στο ελάχιστο αυτά που υπόσχονταν τα χρηματά της. Τα χρώματα άχρωμα και στην ανάλυση, όσες επιλογές και να αλλάζω, παραμένει θολή! Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω, η κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των παραπάνω προϊόντων και δεν μου δουλεύει σωατά? Να σημειώσω οτι την έχω συνδέσει με HDMI καλώδιο, αν την συνδέσω με Display port θα δώ κάποια διαφορά?
  4. Καλημέρα σας, Θέλω να συνδέσω ένα σκληρό δίσκο που έχω στο σπίτι στη usb θύρα του Speedport plus του ΟΤΕ. Το συνέδεσα κανονικά, ενεργοποίησα το Media Streaming από τη σελίδα του ρουτερ αλλά.μου δείχνει μονο μερικές ταινίες,φωτο κτλ. Εγώ θέλω να μπορώ να το χειρίζομαι σαν δίσκο δικτύου ,να βλέπω όλα τα αρχεία, αλλά κάποια ρύθμιση κάνω λάθος. Μπορεί κάποιος να.με βοηθήσει?
  5. όπως σας είπα και πριν, εγω καταλαβαίνω τους κινδύνους και τους εχω επισημάνει ...όλοι οι υπάλληλοι είναι κάτω απο το firewall....απλά ο chief (τοπικός διευθυντης σε πανελλαδικής κάλυψης εταιρια) δεν το θέλει για δικούς του λόγους ο οποίοι δεν με απασχολούν... Απλά ρώτησα αν και πως γίνεται για να του το κάνω. Το οτι δεν είναι σωστό και αν γινει κάτι στο μελλον είναι δικία του η ευθύνη
  6. Εντάξει. Το κατάλαβα! Δεν έχω πρόσβαση στο firewall οπότε πρέπει να βρώ εναλλακτικούς τρόπους!
  7. Παιδιά εγω συμφωνώ σε αυτά...το θέμα είναι οτι αν βάλω και τη δεύτερη στο firewall...το bandwith θα μοιράζεται και στον λαουτζίκο...😉 Για την δευτερη ερώτηση συνδέθηκε στο υπάρχων πολυ απλά για να παίρνουν απο αυτήν και καλωδιακά οι σταθεροί τους.Δσν μπορούσα να ρίξω καινούργιο ethernet.. Για να σας προλάβω...ξέρω πολύ καλα οτι μπορώ από το firewall να δρομολογήσω τη δεύτερη να πηγαίνει μόνο σε αυτούς....δεν είναι τεχνικό το θέμα...είναι διοικητικο. Και επανέρχομαι στην ερώτηση μου...μπορώ με κάποιον τρόπο/ρύθμιση να αποτρέψω το firewall να δίνει πρώτο IP's?
  8. Την adsl την βάλαμε στο υπάρχον δίκτυο επειδή από αυτή παίρνει και το σταθερό αυτού και ενός δεύτερου υποδιευθυντή. Αλλα εκει εχω βάλει στατικές και το έλυσα ετσι.Τώρα σε επισκέπτες δεν μπορώ κάθε φορά να τους βάζω στατικες στα κινητά τους.... Θέλω μόνο την νέα σύνδεση να επεκτείνω γιαυτό και το ΑΡ παίρνει κατευθείαν από το νέο ρούτερ.Αλλά μετά το νέο ρούτερ μπαίνει στο δίκτυο και εκει αρχίζει το μπλέξιμο
  9. Καλησπέρα σας, Εχουμε ένα Firewall στην δουλειά το οποίο μας έχει εγκατασταθεί κεντρικά αλλά επειδή ο Διευθυντής θέλει να μπαίνει ασύρματα εκτός απο αυτό βάλαμε μια επιππλέον σύνδεση ADSL η οποία δεν πάει μέσω Firewall και ένα access point να επεκτείνουμε το ασύρματο δίκτυο. Ενω ρυθμίζω το access point να παίρνει IP από το router της ξεχωριστής ADSL προλαβαίνει το firewall και δίνει δική του IP στις ασύρματε συσκευές που συνδέονται σε αυτό! Ξέρει κάποιος τον τρόπο (ρύθμιση) η απόδοση των IP να μην γίνεται από το firewall αλλά από το access point? Να πω οτι και στο ασύρματο δίκτυο του ρούτερ συμβαίνει αυτό και επίσης να σημειώσω οτι και τα δύο δίκτυα είναι συνδεδεμένα καλωδιακά μεταύ τους!
  10. οχι κατι αλλο ειναι...το λαπτοπ ειναι καινουργιο...δεν το έχει συναντησει κανένας σας?
  11. Καλημέρα σας, έκανα πριν 2 ημέρες φορματ στο λάπτοπ μου κ εγκατέστησα όλους τους τελευταίους Drivers. Έχω το εξής πρόβλημα όμως....μετα απο όχι συγκεκριμένο διάστημα τα video που βάζω να παίξουν παίζουν σε αργή κίνηση κ χωρίς ήχο! Κ αυτό συμβαίνει είτε στο youtube είτε σε κάποιο βίντεο στο πισι μου....Αν κάνω επαννεκίνηση ολο οκ....κ μετα απο μη συγκεκριμένο διάστημα πάλι τα ίδια.... Αυτό ισχύει για όλα τα βίντεο....youtube, kmplayer....windows media κλπ..
  12. Φίλε μου δεν υπάρχουν οι επιλογές που προτείνεις. Πως ανεβάζω φωτό που έχω βγαλει απο ολα τα κεφάλαια των bios?
  13. Φίλε μου δεν γίνεται η αναβάθμιση των bios....γτ συμφωνα με τις οδηγειες....με 2 τροπους γινονταν...μια μεσα πο τα Windows κ η αλλη με bootable cd ....το οποιο δοκιμασα αλλα τπτ....γτ οπως σου ειπα δεν μπουταρει...
  14. Πως θα γινει αυτο..? Αφου δεν μπουταρει κανενα μεσο για να κανω φορματ Πως θα γινει αυτο..? Αφου δεν μπουταρει κανενα μεσο για να κανω φορματ
  15. Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν απο τα 7 μετα απο την -γνωστη- παροτρυνση εγινε αναβαθμιση στα 10. Τι εννοεις απο που θα τα περάσω? Απο ποιο μεσο?
  • Δημιουργία νέου...