Προς το περιεχόμενο

mertaghon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.013
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mertaghon's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

357

Φήμη

  1. Kαλησπέρα παιδιά, στο msi ge60 μου έψαχνα ανάμεσα στις πιθανές ραμ. Από amazon.de η αγορά. Το ερώτημα είναι αν θα μπορούσε η m/b να δεχτεί 1,5volt οπότε και ίσως να έχω καλύτερη ταχύτητα με corsair vengeance αλλιώς me 1,35v βλέπω κάποιες επιλογές στο amazon.de. Φωτό από τα κιτ+τα specs του laptop έβαλα πιο κάτω. Παιδιά όποιος τα ξέρει ας πει μια άποψη.
  2. αν και καποιος αλλος εχεις τετοιες τασεις. Εχω για τον εσωτερικο δισκο βαλει εναν ΠΟΛΥ αργο hp blue σειρα, τρομερα αργος, αλλα εχω 0 παιχνιδια εκει.. οπότε σημαντικά πιο γρήγορο αρχικο φορτωμα στο xbox!! Όλα τα παιχνιδια στους 2 εξωτερικούς! Οποτε φορτώνουν όλα γρήγοραααα και δεν είχα λεφτά για ssd μεγαλους.. Οπότε η λύση μου είναι με τρεις 5400rpm hdd
  3. με gold, το mgs hd collection, δηλαδει εχει τα 2,3 mgs στα 9,90 ευρα το τσιμπησα, και εβαλα 20 λεπτα το 2...πωωω εποοοοοος!
  4. κι εγω το εχω πολλους μηνες. 1 bug έβγαλε το τελευταιο update, φορματ και εστρωσε, στο τελευταιο update το κινητο παει πολύ πιο γρήγορα update ανα 2 μήνες έχει περίπου.
  5. mertaghon

    Xbox Live Gold: 1 μήνας με 1€

    είσαι πρώτος! εχει και το battlefield αυτο το μηνα! υποψιν με το Gold σας δινει σε εκπτωση το sonic racing.. μιας και δεν εχουμε μαριο καρτ στην κονσολα διαβαστε το review... εγώ το αγόρασα, πολύ arcade φαση!!
  6. ενημερωνω πως μια παρτιδα καρτων wifi ειχε βγαλει θεματακια στο μοντελο αυτο. δλδ αποσυνδεσεις συχνες και κακη αποδοση ιντερνετ ασυρματα, αν θυμομουνα θα σας εγραφα και ποια ακριβως καρτα.. η εταιρια δεν τα ελυσε τα προβληματα αλλα εστειλε για αντικατασταση αλλο μοντελο λαπτοπ, στο σερβις που το στειλανε. αν σας τυχει να ειστε προετοιμασμενοι ξεροντας πως η καρτα εχει το θεμα..
  7. αν δεις το review του gsmarena συγκρινει το κινητο σου με ενα ξιαομι. ε εκεινο το ξιαομι να παρεις ειναι πολυ κοντα σου σε μεγεθος και καλυτερο σε φωτο με το ois
  8. ας πω κιεγω 2 πραματα για τα μειζου. τα μειζυ παιρνουν φτηνούς επεξεργαστες μτκ και ξεπερνουν τα προβλήματα τους με συχνοτατη αναβαθμιση. όλα τα προ και τις παλιες ναυαρχιδες ειχα από τα μειζου και μπολικα από τα αντιστοιχα ξιαομι. Η μειζου προσφερει πακετο αλα αιφον..όλα δουλευουν όλα αναβαθμίζονται και συχνα βελτιστοποιείται η χρηση cpu για να μην υπαρχουν κομπιάσματα. αν δεν ειχα το προ 6 πλας το παιρνα το μικρο 7αρακι.. παιδια κανει η μειζου ότι εκαναν παλια τα νεξους.. οποτε προχωράτε οι πιστοι.. τα ξιαομι μην τα συγκρινεται δεν προσφερουν το πακετο αυτό, προσφερουν κατι άλλο ισως επιδοσεις ενώ τα μειζου προσπαθουν να δωσουν αλαγκαριστο πακετακι απλο
  9. είσαι πρώτος που έκανες τόσο χρονοβορο ποστ!
  10. ξεχνατε οτι μιλαμε για παροχη της υπηρεσιας σε διαφορετικους λαους. Σουηδια+γερμανια ειναι στην κουλτουρα τους να εχουν καθε μηνα πληρωτεα υπηρεσια.. το ειπα απλοικα αλλα καθε μηνα σερνουν τετοια μπολικα subscription..
  11. το ευρωπαικο ειναι το μονοκαρτο. κιας εληξε θα ξαναβγει η προσφορα.. ανα μηνα βγαινει..
  12. ελπιζω να ερθει και προς ευρωπας η dual sim εκδοση..
  13. u play εναι το 32 δλδ αλλο μοντελο. υποψιν σε ευρωπαικες αγορες πχ γερμανια μονο το μονοκαρτο ηρθε.. ρε γμτ
  14. τα σχολια διαβασα με chrome. ctr+f sim
  15. καλα εισαι μεγας μορτης οχι αστεια! εριξα παραγγελια γιατι στο gsmarena ελεγε στο review πως ολα ειναι δικαρτα. το γραψες και μετα ειδα πως στο αμαζον γραφουνε μονοκαρτο απο κατω.. σευχαριστωωω!
  • Δημιουργία νέου...