Προς το περιεχόμενο

panosss567

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    240
  • ΜΕΛΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.620 προβολές προφίλ

panosss567's Achievements

  1. Καλημέρα αν πάω Ήρων με πρόσκληση υπάρχει κάποιο κέρδος;
  2. https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Θα βάλεις τον αριθμό παροχής που ξέρεις και μέσα στο κείμενο του αποτελέσματος θα σου γράψει τον αριθμό που έχεις τώρα.
  3. Το μηχανάκι έχει ελάχιστη στιγμιαία στην θέρμανση 212 w . Σε παρόμοιο χώρο με το δικό σου με εξωτερική από 5 βαθμούς και πάνω έχει ωριαία κατανάλωση περίπου 280 έως 220 watts. Δυστυχώς χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο για να δουλέψει σωστά.
  4. Άρχισε από νωρίς το πρωί να σχηματίζεται πάγος, αλλά τώρα ανέβηκε η θερμοκρασία μισό βαθμό άρα θα διατηρηθεί έτσι μέχρι να αυξηθεί η ζήτηση ή να πέσει πάλι η θερμοκρασία και να κάνει defrost. Φέτος δεν έχει κάνει κανένα μέχρι τώρα με ελάχιστη εξωτερική στην πλάτη του μέχρι 2,9 . Στα δικά μου όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ζητούμενης θερμοκρασίας με την θερμοκρασία του χώρου δουλεύει πιο εντατικά ( καίει παραπάνω ) Συνήθως ορίζω τη θερμοκρασία που θέλω και όχι μεγαλύτερη , και βάζω τον ανεμιστήρα όσο πιο δυνατά αντέχουν τα αυτιά μου για να φτάσει γρήγορα ο χώρος στη θερμοκρασία που θέλω. Αλλά δεν είμαι ειδικός.
  5. Μάλλον θα το γλυτώσουμε και σήμερα το defrost.
  6. Αν ισχύει ακόμα θα ήθελα κι εγώ ένα.
  7. Οι εξωτερικές θερμοκρασίες που δείχνει η εφαρμογή για το atxc25 όταν δεν δουλεύει είναι λανθασμένες. Δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι δείχνει την εξωτερική που είχε όταν το έσβησες. Αν θέλετε μπορώ να το παρακολουθήσω και να σας ενημερώσω.
  8. Όχι , είναι mitsubishi electric HR35 . Εχθές είχε πάρα πολλά on off και σήμερα αποφάσισα να του δώσω και τα τετραγωνικά που καλύπτω με ένα Daikin 9αρι και δούλεψε τέλεια.
  9. Δεν τα έχουν κάνει ακόμα. Συγκεκριμένα, από 03.12.2019 και εφεξής, ισχύουν οι χρεώσεις του παρακάτω πίνακα για τους οικιακούς καταναλωτές: Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) Οικιακής χρήσης (χαμηλής τάσης) Καταναλώσεις Ημέρας Μοναδιαία χρέωση σε €/MWh 0-1600 KWh/τετραμηνία 6,90 1601-2000 KWh/τετραμηνία 50 2001-ΑΝΩ KWh/τετραμηνία 85
  10. Μιας και το αναφέρατε. Αν μέσα στο τετράμηνο έχεις μερικές αλλαγές παρόχου , άρα και εκκαθαριστικούς λογαριασμούς με δική σου ένδειξη λόγω των αλλαγών , κινδυνεύεις να αλλάξεις κλίμακα στις ρυθμιζόμενες; Για παράδειγμα, το δικό μου τετράμηνο είναι από 15 Νοεμβρίου έως 15 Μαρτίου. Τον πρώτο μήνα καίω 200 kw και αλλάζω πάροχο με δική μου ένδειξη. Το ίδιο και τους δύο επόμενους. Τον τέταρτο και τελευταίο μήνα του τετραμήνου καίω 500 kw . Θα αλλάξω κλίμακα;
  11. Το HR είναι βασική σειρά , το BT είναι λίγο καλύτερο. Η απόδοση στην θέρμανση είναι παρόμοια. Στην ψύξη υπερέχει το BT. Αν η διαφορά στην τιμή είναι μικρή να προτιμήσεις το BT καθώς έχει περισσότερες ταχύτητες στην ανεμιστήρα και μερικές άλλες επιπλέον λειτουργίες. Επίσης το BT είναι πιο αθόρυβο μέσα.
  • Δημιουργία νέου...