Προς το περιεχόμενο

syma

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.928 προβολές προφίλ

syma's Achievements

  1. syma

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι παιχνιδι της amiga, αλλα του ps1....το abes oddysee και exodus ηταν σιγουρα παιχνιδια Sony
  2. αποτυχια , το δοκιμασα αυτο που ειπες,δεν αλλαξε τπτ απολυτως. στο τελευταιο που λες εχει ενα νοημα , δλδ το να κανω uninstall τα προγραμματα. Θα το δοκιμασω και θα επανελθω.
  3. Με συγχωρεις μπορει να μην το εξεφρασα καλα αυτο που ηθελα. το πληκτρολόγιο ειναι corsair k100 air (Και απο οτι ειδα υποστηριζει το Ν key rollover). το ποντικι Logitech G903( δεν βρηκα κατι για N key rollover)... Ελπιζω καπως να βοηθησα οσο μπορω .
  4. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αυτο που μου προτινεις το ειχα κανει εξ αρχης οπως εγραψα και στο 1ο ποστ. Δυστηχως δεν αλλαξε τπτ. Τα εσβησα-καταργηση ολες τις συσκευες (και ποντικι και πληκτρολογιο) και μολις κανεις επανεκινηση τον υπολογιστη εμφανιζονται ξανα.
  5. Καλησπερα, εχω ενα θεμα με ποντικι και πληκτρολογιο , ειναι σαν να το βλεπει 6 φορες το καθενα και να δημιουργει 6 διαφορετικες συσκευες για το καθενα , με αποτελεσμα καποια στιγμη να κολλαει το πληκτρολογιο η το ποντικι. Δοκιμασα να κανω καταργηση εγκαταστασης συσκευης , αλλα με το που κανω restart ξανα εμφανιζονται. Καμια ιδεα τι μπορω να κανω γιατι με εχει τρελανει καθε φορα ? Ευχαριστω
  6. syma

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Δυστηχως ετσι το ξεπερασα και εγω. Δε μου εμφανιζε ολα τα παιχνιδια στο pc και καπου διαβασα οτι αν αλλαξεις το region και ξανα ανοιξεις το xbox app στρωνει....(και ετσι εγινε)
  7. syma

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Πηγαινε αλλαξε το region στα windows. Απο Ελλαδα κανε το Γερμανια πχ και θα στρωσει . Και μετα το ξανα γυρνας Ελλαδα και θα εισαι κομπλε.
  8. syma

    Ζητηση Avatar: Frontiers of Pandora PS5

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/02/2024 03:59 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητειται το εν λογω παιχνιδι. Περιοχη Μεταμορφωση - βορεια προαστια Ευχαριστω

    1 €

  9. Οκ ενταξει, αλλα στην πραγματικοτητα ποσο διαφορα μπορει να εχει σε fps σε ενα παιχνιδι με μνημες GDDR6 vs GDDR7 ? εχοντας βεβαια τα ιδια χαρακτηριστηκα η καρτα, δλδ αλλαγη μονο οι μνημες?
  10. ...''Οι τιμές για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα είναι οι παρακάτω ενώ από σήμερα ισχύει η περίοδος...'' Οι τιμες που ειναι ??
  11. ναι το εχω κανει αυτο και δεν αλλαξε τπτ καθως και το bandwitch στο 1000000. Εβαλα και DNS 8.8.8.8. Τα εκανε χειροτερα....
  12. Μια ερωτηση για οποιον ξερει: εχει καποιο limit στο download το steam deck?κατεβαζει με max 200 Mbps ενω η γραμμη μου μπορει να δωσει πολλα παραπανω. με wifi και ενεργοποιημενο το 5Ghz στο ρουτερ. Επισης κατεβαζει στον ssd οχι σε καμμια microsd .
  13. Ευτυχως να λετε που εχει ποσοστο επιτυχιας τοσο λιγο.... Σκεφτειτε, η καθε μητερα με το αγχος που θα εχει, για τα ταδε συμπτωματα του παιδιου της , να εχει συμβουλευτει το ChatGPT και να ερχεται σε αντιπαραθεση με τους γιατρους... ΜΠΑΧΑΛΟ!
  14. Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχει κανεις ρυθμισεις για το xbplay για το steam deck? Εβαλα το atomic heart μεσω cloud για να δω πως παιζει, και εχω lag (0.52). Υπαρχει περιπτωση με καποια ρυθμιση να ριξω το lag γτ θεωρω οτι ειναι unplayable εστω και για single games?
  • Δημιουργία νέου...