Προς το περιεχόμενο

NiVa013

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    324
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.922 προβολές προφίλ

NiVa013's Achievements

  1. Βρήκα μερικές πληροφορίες σε ένα βίντεο για μια RX570 ίδιας σειράς αλλά τελικά κάθισα και μέτρησα με παχύμετρο όλα τα thermal pad's και έκανα μια παραγγελία από εξωτερικό για ανώτερης ποιότητας με θερμική αγωγιμότητα τα 14,8W! ; Όταν γίνει η μετάβαση θα σας ενημερώσω.
  2. Ένα άλλο ερώτημα είναι να βάλω pad's όσο είναι τα vram chip's ή καλύτερα λωρίδα επάνω στη ψύκτρα;
  3. https://www.skroutz.gr/s/11720974/Gigabyte-Radeon-RX-580-8GB-Aorus-GV-RX580AORUS-8GD.html Τι μπορεί να φταίει δε ξέρω, αν είναι η GPU ή τα VRAM, οπωσδήποτε όμως θέλω να βελτιώσω τις αποδόσεις της από θέμα ψύξης.
  4. Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα σύστημα που φιλοξενείται σε ένα μικρό ITX κουτί (Silverstone SUGO 05) με μια RX580. Τις τελευταίες μέρες άρχισε να μου κάνει διάφορα κολλήματα στην εικόνα, στον ήχο από όπου παίρνω για την οθόνη ως που μια μέρα μαύρισε η οθόνη και άρχισαν τα ανεμιστηράκια να βαράνε κόφτες! Ανοίγω το κουτί και ξεκινάω γενικό καθάρισμα από το φίλτρο σκόνης μπροστά που ψύχει το ψυγείο της υδρόψυξης, μετά άλλαξα τη πάστα στον επεξεργαστή και είπα να αλλάξω τη πάστα και στη γραφικών. Την άνοιξα και το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να χαλάσουν οι πάστες στις μνήμες, ευτυχώς είχα μια μπλε λωρίδα ώστε να συμπληρώσω στις περιοχές που ξεκόλλησε. Καθάρισα την GPU και έβαλα την Prolimatech PK3, έβαλα και στις μνήμες και την έκλεισα, συναρμολογήθηκε το σύστημα και δούλεψε, ως που έκλεισε η οθόνη και πάλι τα ίδια! την άνοιξα πάλι και είδα ότι έβαλα πολύ λίγη πάστα που δεν ακούμπησε καθόλου στη ψύκτρα, έβαλα και στη ψύκτρα, είδα ότι ακούμπησε όντως και ξανά στη πρίζα. Μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού έσβησε πάλι και τελικά είμαι με την onboard. Τι να κάνω, θέλω να παραγγείλω thermalpad αλλά δε ξέρω τι πάχος να πάρω, τι φταίει στη ποσότητα της πάστας που έβαλα; Μήπως αντί για thermalpad να πάρω το K5 PRO (https://www.computer-systems.gr/el/content/k5-pro) που είναι ελληνικό προϊόν κιόλας και από τη πόλη μου; Το προϊόν αυτό έχει μέγιστη θερμική αγωγιμότητα 5,3W αντί των 6W που έχει το μπλε thermalpad.
  5. Μου απάντησες λίγο γρήγορα και δε κατάλαβα τις απαντήσεις σου. Εξήγησε μου σε παρακαλώ και τις δύο περιπτώσεις.
  6. Τελικά ισχύει η ταρίφα των 15 ευρώ για εκτελωνισμό ή όχι? Και αν ο Κινέζος το στείλει μέσοΟλλανδίας το γλιτώνω το ΦΠΑ?
  7. Τα έχω ψάξει όλα, θέλω κάτι με PCI express κιόλας και slot ram για να είναι επεκτάσιμο.
  8. Έτσι είναι, εγώ θέλω να βγούνε ATX μητρικές με ARM για home server. Δεν υπάρχει λόγος για μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ για οικιακή χρήση.
  9. Θεωρώ ότι δε τη χρειαζόμαστε, ο κόσμος είναι για να ρέουν όλα με λογική και ρυθμούς ανθρώπινους, όχι της τεχνολογίας, εφόσον επιλέξαμε να θεοποιήσουμε την τεχνολογία αυτό θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τη πυρηνική ενέργεια, και θα συμπληρώσετε ότι φταίει η χρήση που έγινε, ναι επειδή δόθηκε σε άτομα με κυριαρχία, και τη τεχνολογία αυτή ποιοι θα την έχουν πάλι, ο Μπίλυς και ο Έλον!
  10. Η πρώτη πτήση ήταν του Δαίδαλου στα 200 μέτρα και όχι των Ράϊτ στα 37 μέτρα.
  11. NiVa013

    Φίλτρα νερού

    Με μπέρδεψες με τη δυναμική ροή ομολογώ!! Και τελικά που καταλήγουμε για την απροβλημάτιστη αποθήκευση νερού, ίσως ένας αναδευτήρας η ένα κύκλωμα κυκλοφορητή για τη μη στασιμότητα θα βοηθούσε; Όσον αφορά τον χαλκό, είχα διαβάσει ότι σε νοσοκομείο το τοποθέτησαν στα χερούλια των πορτών και μείωσαν τις λοιμώξης κατά 56%!
  12. NiVa013

    Φίλτρα νερού

    Ωραία πάσα μου έδωσες σε ότι αφορά την αποθήκευση νερού! Έχω την απορία αν θα βοηθούσε σε αυτή τη περίπτωση η χρήση λάμπας UV στη δεξαμενή ή κάποιο κομμάτι χαλκού!
  13. NiVa013

    Φίλτρα νερού

    @dimitrisdim14δες στην προηγούμενη σελίδα λίγο τα ερωτήματα μου, μιας που ανέφερες για φίλτρα Pentair και Pure, θέλω να μάθω περισσότερα για τη κάθε εταιρία σε επίπεδο ποιότητας.
  • Δημιουργία νέου...