Προς το περιεχόμενο

bardolph

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    81
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.685 προβολές προφίλ

bardolph's Achievements

  1. bardolph

    Ζητειται thinkpad X201

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 02:19 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    σε οποιαδηποτε κατασταση

    1 €

  2. Επιστημων ανθρωπος ο Αλεξ - μεχρι στιγμης εχω βρει πολυ σχετικους στο αντικειμενο μονο απο φορουμ απο αγγλια και αμερικη. Μακαρι αυτος που πηρε τα εργαλεια να εχει και το ταλεντο.
  3. bardolph

    Samsung gts 7582

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 11:12 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    λειτουργικο - δινεται και δευτερη μπαταρια στελνω παντου https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_2_s7582-5876.php

    15 €

  4. Ειδα μια παραγγελια του Αλεξ για 2200+ USD απο Ελλαδα...
  5. bardolph

    Nokia N73

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 11:27 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε πολυ καλη κατασταση πωλειται η ανταλλαζεται υπαρχει και original hands free στελνω παντου Μη ρωτατε ποσο το δινω, θα λετε εσεις ποσο δινετε / με τι το ανταλλαζετε https://www.gsmarena.com/nokia_n73-1550.php

    1 €

  6. bardolph

    iphone handsfree

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/03/2024 09:08 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    handsfree για iphone με το νεο βισμα στελνω παντου

    15 €

  7. bardolph

    Intel Core T9600

    Συγκρινω τον Τ9600 @2.8ghz με τον Τ9400 που τον ειχα για χρονια - σε ενα βιντεο 2Κ ειδα αισθητη βελτιωση στο παιξιμο. Θα προτεινα i5 2nd gen. και ανω βεβαια. Ο Τ9600 ειναι ακριβος ακομη και σημερα σε σχεση με τους υπολοιπους core2duo. Ειναι λιγο χειροτερος απο i5 1st gen.
  8. bardolph

    Western Digital My Passport 2TB

    Αξιοπρεπης δισκος για την εποχη του και τα βγαζει περα και σημερα σαν δευτερη λυση για εξωτερικη αποθηκευση. Το μονο ερωτηματικο ειναι το καλωδιο που θελει επανατοποθετηση συχνα γιατι δεν κανει επαφη στην εισοδο usb.
  9. bardolph

    Samsung Galaxy J5 SM-J510F

    Θα ηθελα κατ'αρχην να εξηγησω την βαθμολογια που εδωσα. 4/5 μπαταρια διοτι ειναι αποσπωμενη και κραταει ικανοποιητικα, ανετα 2 μερες μετα απο χρονια. 4/5 καμερα, πολυ καλες φωτογραφιες δεν βαζω αριστα γιατι θα εχει και καλυτερα. 4/5 επιδοσεις, δεν ειναι πολυ δυνατες αλλα ειναι οκ για ολα τα βασικα tasks. 5/5 οθονη, πολυ φωτεινη και διοτι λογω χαμηλης αναλυσης κανει οικονομια στη μπαταρια. 5/5 εμφανιση, ειναι οπως πρεπει λιτο και ουσιωδες. 4/5 ηχος αξιοπρεπης για να ακους μουσικη απο το μεγαφωνο. Τιμιο κινητο για οποιον δεν θελει φιγουρες και απλα να κανει τη δουλια του. Καλο μεγεθος για να χωραει σχεδον παντου.
  10. bardolph

    Online αγορές - skroutz

    ευχαριστω τον φιλο για την συνεισφορα στη συζητηση. Σε αλλο topic μου ειχαν επιτεθει καποιοι βαλτοι (;) γιατι δεν τους αρεσε που εγραφα την αληθεια και αμφισβητουσαν την ιστορια μου. Ελεγαν οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου και πως το skroutz ειναι αψογο. Υπαρχει ομως και συνεχεια - υστερα απο οσα εγραψα εδω (προσπαθωντας να τους ξεσκεπασω και να ενημερωσω ) διαπιστωσα σε επισκεψη μου στο account στο skroutz οτι εχουν εξαφανιστει ΟΛΕΣ οι θετικες ως τοτε αξιολογησεις μου εκει. Ο λογος ειναι απλος - θελουν να απαξιωσουν τον λογαριασμο μου και να πουνε στη συνεχεια αν ξαναπαραπονεθω πως ειμαι προβοκατορας που μια φορα ψωνισα και ειχα παραπονο ( απο το "αψογο" skroutz ). Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση η επιμονη και η εμπαθεια τους μηνες μετα να ζητουν να αλλαξω την αξιολογηση. Ουτε μια φορα δεν εδωσαν καποιο ονομα (ειναι πιο ευκολο ανωνυμα να συμπεριφερεσαι σαν τραμπουκος). Τα προσωπα αυτα λοιπον ειναι τελειως αναξιοπιστα και ολο το site ειναι μια βιτρινα και μια απατη. Δεν προκειται να το ξαναχρησιμοποιησω ΠΟΤΕ ξανα και προειδοποιω εδω τους φιλους να καταλαβουν με τι εχουν να κανουν πριν να ειναι αργα.
  11. bardolph

    αμφιβολία για fake paypal e-mails

    Ηταν ενας τυπος χακερας και ολο μου εστελνε mail που πηγαιναν στο spam βεβαια. Το μονο που σκεφτηκα ηταν πως θα μεταφρασω το ελληνικο "θα μου κλ@ τ' @@" στα αγγλικα...
  12. Λοιπον παιδια ειναι και ψυχολογικο το ζητημα: ειναι ΑΛΛΟ πραγμα να κανεις browsing email απο κινητο και ΑΛΛΟ απο υπολογιστη. Στο κινητο ζοριζεσαι ενω στον υπολογιστη εισαι αρχοντας. Δεν ειναι για ολες τις δουλιες το κινητο. ΔΕΝ εχω καμια εφαρμογη εγκαταστησει περα απο viber.
  13. bardolph

    Κρούσματα phising στο paypal

    Το εκαναν και σε μενα αλλα δεν πατησα το link - πηγα στην σελιδα μονος μου. Παραδεχομαι οτι το μυνημα φαινοταν αληθοφανες και το πιστεψα σχεδον.
  14. bardolph

    Paypal

    Αφησε τα στο paypal και δε θα εχεις θεμα.
  15. Πρωτη φορα φετος το καλοκαιρι οι ΛΗΣΤΕΣ της εθνικης με χρεωσαν για αγορα σε συναλλαγμα με καρτα (usd to eur). Καμια αλλη τραπεζα δε το εκανε μεχρι τωρα. Ασε που εχουν αρχισει ολα τα δεματα να περνανε τελωνειο - 3 ευρω κινεζικη αγορα τελωνειο. Απο τη μυγα βγαζουν ξιγκι.
  • Δημιουργία νέου...