Προς το περιεχόμενο

koszyg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

koszyg's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. koszyg

    Βυσμα Στο Στρατο

    Καλησπερα σε ολους, Ηρθε και για μενα η ωρα τον Σεπτεμβρη να καταταγω στο στρατο. Βυσμα υπαρχει και πολυ δυνατο. Και επειδη πρεπει να του πω απο τωρα θελω να ρωτησω Για Θεσσαλονικη που μενω.. α) ποιο ειναι το πιο ευκολο κεντρο, που θα παω στην αρχη που να μην εχει δυσκολια? β) Για Θεσσαλονικη ποια μοναδα η ποιο μερος ειναι τελειως ''ξυσιμο''? γ) επειδη σκεφτομαι και το ενδεχομενο των Ειδικων Δυναμεων (για τα μορια και μονο) η κατασταση σε ολα τα τμηματα των Ειδικων Δυναμεων ειναι παντου ιδια η υπαρχουν μοναδες Ειδικων Δυναμεων που ειναι πιο ησυχα τα πραγματα ωστε να την βγαλω ανωδυνα και να παρω και τα μορια που θελω?? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!
  2. koszyg

    Βαθμοι Πανεπιστημιο

    ουτε τιμωριες ουτε τιποτα. απλα ειμαι 5ο ετος και με χουν ζαλισει να τελειωσω για να κανω και το φανταρικο και να ξεμπερδευω και θελω να αποφυγω το κραξιμο και τις παναγιες γιατι εχει φαει κολλημα. μου ειπε οτι ο λογιστης του του ειπε να του πω τον 9 ψηφιο αριθμο μητρωου μου για να το βαλει στην δηλωση. εγω στη σχολη μου εχω εναν αριθμο που τον λεμε ΑΕΜ και ειναι 5ψηφιος και αυτον γραφουμε στις εξεταστικες πανω στις κολλες. και αυτον χρησιμοποιουμε οταν παμε αυτοπροσωπος στην γραμματεια για να μην μας ψαχνουν και να μας δινουν βεβαιωσεις σπουδων, αναλυτικες κτλ.. τωρα τι να πω δεν ξερω.. ειμαι λιγακι προβληματισμενος..
  3. koszyg

    Βαθμοι Πανεπιστημιο

    ειχε συμβει στο παρελθον.. ειχε και καλα ''απεργια'' η γραμματεια. και γω αυτο πιστευω και μακαρι να γινει ετσι τελικα. απλα οταν εχεις λερωμενη την φωλια αναγκαστικα ζοριζεσαι και ψαχνεσαι... φοβαμαι μονο μην γινει τιποτα στο παρακαλητο και επειδη ειναι και πατερας υπαρξει κατανοηση απο πλευρας γραμματειας και τελικα του πουνε..
  4. koszyg

    Βαθμοι Πανεπιστημιο

    ναι κουβεντα γινεται... Αρα που καταληγουμε? ειναι οντως για αυτο που το ζηταει ο πατερας μου? γιατι αλλες τοσες φορες ζητουσε βεβαιωση σπουδων και πρωτη φορα μου ζητησε να του πω το νουμερο μονο.. και η μανα μου ειναι δημοσιο και εκανε βεβαιωση ζητησε οχι τον αριθμο μητρωου.. υπαρχει θεμα η οχι? γιατι οσο να ναι ειμαι ψιλοχεσμενος...
  5. koszyg

    Βαθμοι Πανεπιστημιο

    Καλα δεν εγινε κανα εγκλημα. Απλα πραγματικα χρωσταω 15-16 μαθηματα απο τα 59 που χει η σχολη μου και εχω πει χρωσταω 5-6 αρα αμα του πω τον αριθμο που ζηταει ειναι οντως για φορολογικη δηλωση δεν χρειαζεται να ανησυχω??
  6. καλησπερα σε ολους υπαρχει τροπος (ο οποιοσδηποτε) οι γονεις μου να μαθουν τις βαθμολογιες και τον ακριβη αριθμο μαθηματων που χρωσταω μεσω της γραμματειας της σχολης μου? ρωταω γιατι: α) προφανως αυτα που ξερουν ως προς τα μαθηματα δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα β) σημερα ο πατερας μου, μου ειπε να του πω τον αριθμο μητροου που εχω στη σχολη για να τον βαλει στην φορολογικη δηλωση, γιατι οπως ειπε ετσι πλεον εξακριβωνουν στη φορολογικη δηλωση αν καποιος σπουδαζει πραγματικα η οχι αρα μπορει να με καποιο τροπο να μαθει...? και το Β που εγραψα ισχυει η ειναι μπλοφα για να το πω?
  7. koszyg

    Δολαριο σε Ευρω

    Θέλω να μετατρέψω αμερικάνικα δολάρια σε ευρώ. Περίπου 500-600 δολάρια. Ξέρω ότι γίνεται στο αεροδρόμιο αλλά εκεί ρημάζουν από προμήθεια. Ξέρει κάποιος σε ποια ανταλλακτήρια (που να μην "ληστεύουν" με προμήθεια) για την περιοχή της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  8. Σκέφτομαι να αρχίσω το κάπνισμα (ή άτμισμα όπως λένε πολλοί) με ηλεκτρονικό τσιγάρο όχι από μόδα αλλά από ανάγκη. Καπνίζω 2-2.5 πακέτα camel σκληρό (10-0,8-10) εδώ και 4 χρόνια. Λατρεύω το κάπνισμα αλλά ήδη έχω αρχίσει να σαπίζω, οπότε θέλω μια μέση λύση, να μην σταματήσω την αγαπήμενη μου συνήθεια αλλά και να "μετριάσω" τις επιπτώσεις. Οπότε: 1) αξίζει να κάνω αυτή την αλλαγή; Θα με καλύπτει από θέμα "ικανοποίησης" και γεύσης η θα είναι "ψεύτικος" καπνός; 2) είναι ασφαλές στην λειτουργία του; 3) είναι πιο υγιεινό από το κανονικό τσιγάρο για τον χρήστη αλλά και για τους υπόλοιπους τριγύρω; 4) από τιμή; Όχι στην αγορά αλλά σε μηνίαια βάση κατανάλωσης. Σε τσιγάρα μου φεύγουν 220-250€ το μήνα 5) σε κλειστούς χώρους (καφετέριες, μπαρ, κλαμπ κτλ), σε τρένο, σε κτελ, σε αεροδρόμια και σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ισχύει ότι δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση και επιτρέπεται;
  9. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 6930. Πριν 1.5 χρόνο έσπασα την οθόνη του. Την αντικατέστησα σε ένα μαστοράκο της γειτονιάς δεν ξέρω αν μου βαλε κινέζικη οθόνη ή από το ebay ή μεταχειρισμένη ή δεν ξέρω γω τι. λειτουργούσε κανονικά πάντως. Εδώ και 2-3 μέρες όμως άρχισαν τα προβλήματα. 1) η οθόνη τρεμοπαίζει. ή είναι τελείως άσπρη ή τελείως μαύρη ή βγάζει χρωματιστές κάθετες γραμμές 2) λειτουργεί κανονικά η οθόνη όταν το ανοίγω χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα. Αφού ανοίξει όμως έτσι και κουνηθεί έστω και μισό χιλιοστό μπρος η πίσω κάνει τα τρελά που σας ανέφερα. Τότε το κλείνω το ξανανοίγω (η σε κατάτασταση αναμονής) και τότε τα ίδια. Κανένα πρόβλημα μόλις κουνηθεί πάλι ελάχιστα μπρος η πίσω αρχίζει τα παλαβά 3) όταν η οθόνη είναι ακίνητη και λειτουργούν όλα κανονικά άψογα όλα αν το έχω στην παροχή ρεύματος μαζί με την μπαταρία πάνω και τραβήξω το καλώδιο και μείνει μόνο με την μπαταρία πάνω η οθόνη τρελένεται και μαυρίζει. με λίγα λόγια η οθόνη όταν είναι ακίνητη και χω παροχή απ το καλώδιο έχω δεν έχω την μπαταρία μέσα ολα οκ. η οθόνη ακίνητη αν είναι μόνο με την μπαταρία η οθόνη μαυρίζει, ασπρίζει τρεμοπαίζει. αν το χω στο ρεύμα και κουνηθεί ελάχιστα πάλι τα ίδια... τι να κάνω... κάθε συμβουλή δεκτή γιατί είμαι έτοιμος να το σπάσω...
  10. koszyg

    Ενεχυροδανειστηριο

    Στην Θεσσαλονίκη που μένω; Άγνωστος μεταξύ αγνώστων είμαι όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις! Από ετικέτες και νταμπέλες χορτάσαμε! Το ηθικό κομμάτι το κρατάω για τον εαυτό μου και αυτό επεξεργάζομαι προκειμένου να το ανοίξω. Επείδη όμως και αυτό είναι μια δουλειά (καλώς ή κακώς) και χρείαζεται κάποιο κεφάλαιο για να δημιουργηθεί απλά ρωτάω αν σε κάποιο διάστημα θα βγάλει τα λεφτά της ή θα πάω για φούντο.. Απόψεις ρωτάω από άτομα που πιθανόν γνωρίζουν!
  11. koszyg

    Ενεχυροδανειστηριο

    Όχι δεν έχω γνωριμίες. Και όσο για την "τεχνογνωσία" στο αμέσως κοντινό διάστημα θα δουλέψω σε αντίστοιχο μαγαζί για να μάθω την δουλεία εκ των έσω. Απλά περνάει έντονα σαν ιδέα γιατί αν εξαιρέσεις το ανήθικο κομμάτι της υπόθεσης έχω πληροφορηθεί ότι αξίζει αρκετά κάτι τέτοιο μέσα στην κρίση. Με ++ στον λογαριασμό σου κάθε μήνα. Υπο σκέψεις είμαι ακόμα!
  12. Σκέφτομαι τους επόμενους μήνες να ανοίξω ενεχυροδανειστήριο! Πέρα όμως από το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης (το οποίο λογαριάζω αρκετά) θέλω κάποιος να με ενημερώσει, αν γνωρίζει, αν τελικά αξίζει και έχει κέρδος μια τέτοια επένδυση.
  13. koszyg

    Μετανάστευση ΠΟΥ?

    δεν ξερω τι να κανω... το προβλημα ειναι η βιζα για αυτο θελω να παω αγγλια που ειναι ΕΕ και δεν εχει τοσο προβλημα.. μονο μερικα χαρτια για να ασφαλιστεις θελεις και για να δουλευεις νομιμα.. αλλιως δν θα εβαζα καθολου την αγγλια... αν τελικα παω αμερικη, θα χρειαστω μαγειρες χαχαχα.... πρεπει να φυγω γιατι δν παλευεται αλλιως.. αλλα θελει πολλη σκεψη δεν ειναι απλο ρε παιδια...
  14. koszyg

    Μετανάστευση ΠΟΥ?

    επειδη ειμαι νεος και δν ξερω καθολου το site και το forum αν μπορουσε να ποσταρει καποιος το link θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα...
  15. koszyg

    Μετανάστευση ΠΟΥ?

    εζησες 6 χρονια αγγλια και γυρισες? εγω λεω για λονδινο αλλα δεν ξερω ακομα το σκεφτομαι.. επισης για να πας να ζησεις και να εργαστεις αγγλια τι χρειαζεται? απο αποψη βιζας, πρασινη καρτα, αδεια παραμονης κτλ. η επειδη ειναι ΕΕ δεν χρειαζεται τπτ?
  • Δημιουργία νέου...