Προς το περιεχόμενο

akar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    85
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

akar's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

35

Φήμη

  1. akar

    Guild Wars 2

    Για όσους ασχολούνται με το wvw στο Desolation. Welcome people of Desolation! By Poppy ao - Posted 11 hours ago Howdie all, Well this will become the new home for the desolation community, we have made our special part + forum for you guys to enjoy and post and share information. We will also be having meetings and we are open of information with each other. This place if for all the people of deso that are willing to contribute and be a part of something bigger. Something that makes us different from other WvW servers, a home called desolation. We have a warm place for new players, but also a good place to come back too from the veterans. Builds will also be ready for both single players to the oldest commander. We also have an archive for outdated stuff if you like to snuff in some old books. We will be trying our best for desolation. ALL HAIL DESO!!! http://www.iron-gaming.com/home/m/24636826/article/3341993
  2. akar

    Guild Wars 2

    Μπορείς να τα βγάλεις και από το spvp. Ψάξε στο Wiki για “spvp reward tracks”. Εάν αποφασίσεις να αγοράσεις Arah runs πρόσεξε μην σου φάνε τα λεφτά. Ειδικά στα Arah speed runs έχουν μαζευτεί όλοι οι “πονηροί”. Ένα πρώτο μέτρο ασφάλειας, αλλά όχι πάντα αρκετό, είναι να αποφεύγεις parties με άτομα που είναι από το ίδιο guild. Προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί εκτός από HOTW και αυτό καθαρά για αισθητικούς λόγους δεν έχω κάνει άλλο dungeon.
  3. akar

    Guild Wars 2

    Στο email που σου έρχεται για authentication, έχει ένα link που κλικάρεις για να κάνεις log in. Επίσης σε ρωτάει εάν θέλεις να αποθηκευτεί η συγκεκριμένη ip. Απαντάς ναί. Εαν το ρούτερ σου αλλάζει ip, θα απαντάς ναι για κάθε καινούργια ip. Μετά απο λίγο καιρό δεν θα σου ξαναέρθει mail για authentication.
  4. akar

    Guild Wars 2

    Οι Γάλλοι δεν έχουν κάτι να αποδείξουν, τους λείπει το κίνητρο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει comeback για τους Vizounah. Αυτή την εποχή έχουμε πάρει πολύ καλά fights από τους Jade Sea. Επικές μάχες γύρω και μέσα στην garrison για ώρες (prime time), σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μερικές φορές έρχονται με πολύ κόσμο, full zone. Τους εκτιμώ ιδιαίτερα και καλοί fighters είναι και περιεχόμενο στο παιχνίδι προσθέτουν με τα massive fights που προκύπτουν. Υ.Γ. Για ένα διάστημα κυκλοφορούσε μια φήμη ότι όλοι οι Γάλλοι θα μαζευτούν σ’ ένα server.
  5. akar

    Guild Wars 2

    Ο καλύτερος server διαχρονικά είναι οι Vizuνahes. Με Troma ή χωρίς. Κατάλαβαν από την αρχή τι χρειάζεται το wvw , προσαρμόστηκαν και μας πάτησαν κάτω όλους επανειλημμένως. Τους αντιμετώπισα, ως outnumbered Desolator στα homelands, τους αντιμετώπισα και με τον SFR από τον Απρίλιο του 2013 που έκανα transfer. Ότι ώρα ήθελαν μας κέρδιζαν. Όπως μας κέρδισαν (για την ακρίβεια μας ξεπάτωσαν) και στην πρώτη λίγκα το Φθινόπωρο του 2013. Εκεί να δείτε τα δήθεν hard core guilds, με το υφάκι και το μεγάλο στόμα στο φόρουμ του GW2. Πήδηξαν από το καράβι από την πρώτη μέρα. Χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες δικαιολογίες των “organized” (lag, blob, fucking pugs, fucking leeches κ.λ.π.) άλλοι κρύφτηκαν στον Augury, άλλοι στην Αμερκή, μέχρι ένας μεγάλος φόρουμ warrior, μας είπε ότι πέθανε ο παππούς του και θα πήγαινε στην Κίνα για την κηδεία… Οι fucking pugs και μερικά αξιόλογα guilds σαν παίχτες, αλλά και σαν άνθρωποι (OSC, iddq, wvw, TK και και μερικές μικρότερες), έμειναν πίσω και περίμεναν καθημερινά δύο ώρες στην ουρά για να μπουν να παίξουν. Υ.Γ. Πόσα GvG guilds είχαν οι Vizuνahes?
  6. akar

    ArcheAge (Project X2)

    Το queue είναι όντως τραγικό. Χειρότερο και από το head start του SWTOR. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι η ιδιοκτησία γης. Αύριο μεθαύριο που ο κόσμος θα μειωθεί, πως θα συγχωνευθούν οι servers? Το πρόβλημα του queue, που δημιουργήθηκε από ένα αδικαιολόγητο, κατ’ εμέ, hype θα λυθεί από μόνο του. Τα υπόλοιπα προβληματάκια? Μην δίνετε σημασία στο πόση ώρα σας λέει ότι θέλει για να μπείτε. Εάν το επόμενο πεντάλεπτο φύγουν δέκα άτομα, θα σας δείξει π.χ. λιγότερο από 40 λεπτά, εάν στο μεθεπόμενο πεντάλεπτο φύγει ένας θα σας δείξει πάνω από μία ώρα.
  7. akar

    Guild Wars 2

    Ψάξε στο youtube για βιντεάκια του Nemesis. Εγώ τα παράτησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω αν είναι ακόμη στο παιχνίδι το παιδί, αλλά ήταν από τους ανθρώπους που ήξεραν το Necro πολύ καλά. Τότε είχε πρόβλημα με το stability sto wvw.
  8. Όσο η Αμερικανική ελίτ ασπάζεται συνειδητά την προτεσταντική ηθική, αλλά τόσο και ο Πούτιν είναι συνειδητά χριστιανός φονταμενταλιστής… Τίποτα από τα δύο. Απλά η realpolitiκ, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, στα καλύτερά της.
  9. akar

    FIFA World Cup 2014

    Όπως επίσης εκείνη την εποχή οι ποδοσφαιριστές: δεν έκαναν την ίδια συστηματική προπόνηση από τα εφτά τους χρόνια, δεν είχαν την ίδια εκγύμναση, δεν είχαν την ίδια ιατρική παρακολούθηση, δεν είχαν καν διαιτολόγους, δεν ταξίδευαν πάντα με αρεροπλάνο, δεν είχαν τις ίδιας ποιότητος γήπεδα, δεν είχαν επικοινωνιολόγους να τους στήνουν σελίδες στα social media, να τους διδάσκουν πως θα τραβάνε τις κάμερες επάνω τους, τι να λένε μπροστά σ’ αυτές (στην ουσία δεν λένε τίποτα), για να περνάνε προς τα έξω μια επίπλαστη εικόνα σοβαρού, μετρημένου και κυρίως φιλάνθρωπου…αθλητή. Διαχρονικά έχουν υπάρξει αρκετοί ποδοσφαιριστές καλύτεροι, πληρέστεροι και με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από το Μέσσι. Ο συγκεκριμένος ας ανάβει κανα κεράκι στους Ινιέστα & Τσάβι. Υ.Γ.1 Διάβασα κάποια σχόλια για ανταγωνιστικό Champions League και τον βαθμό δυσκολίας του. Ποιό C.L.? Αυτό των ορισμών αντί των κληρώσεων? Αυτό που παίζουν οι τριτοτέταροι της προηγούμενης χρονιάς? Αυτό που περιμένεις την φάση των ημιτελικών για να δεις ανταγωνιστικό παιχνίδι? Αυτό των δέκα κοινοτικών, πέντε ξένων & άλλων πέντε με ντόπιο διαβατήριο? Υ.Γ.2. Εάν κάποιος μου έδινε την ευκαιρία να διαλέξω δύο τρείς ανθρώπους να πάω για ποτάκι μαζί τους και να τους ακούσω να μιλάνε για μπάλα, θα διάλεγα τον Μπέστ, τον Νέσκενς & τον Μπραίντνερ. Ας μην τους πρόλαβα. Τουλάχιστον θα πίναμε μέχρι τελικής πτώσης… Υ.Γ.3 Και επειδή άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει για δείτε το βίντεο (δυστυχώς δεν μπορώ να το ενσωματώσω, δεν ξέρω τι φταίει, βάζω το link). Με χιόνια, βροχές & λάσπες… από αριστερά, από δεξιά, από τον άξονα. Με το αριστερό, το δεξί, με πλάτη, σχεδόν πάντα στην αντίθετη γωνία & τις περισσότερες φορές στο γάμα. Το σημαντικότερο? Παίζει μπάλα , το χαίρεται και το δείχνει http://www.youtube.com/watch?v=9xXkydFvIKA
  10. akar

    Eve Online

    Μιας ώρας φιλμάκι σχετικά με την CCP, το EVE & την κοινότητα των παικτών, από τρείς επίδοξους κινηματογραφιστές. http://www.youtube.com/watch?v=IB1M9ZVuWtM
  11. akar

    FIFA World Cup 2014

    Μεγάλη εντύπωση έκανε η αλλαγή του Φαν Γκααλ. 1977, UEFA, φάση των οκτώ. Ν. Φιλαδέλφεια : ΑΕΚ vs QPR . Δύο- τρία λεπτά πριν το τέλος της παράτασης ο Φάντροκ αλλάζει τον Στεργιούδα με τον Νίκο τον Χρηστίδη, ο όποιος απέκρουσε δύο πέναλτυ.
  12. akar

    Προτάσεις βιβλίων

    Για ξεκίνημα υπάρχει και η “Ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου” του Raymond Cartier. Στην Ελλάδα είχε πρωτοκυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Πάπυρος.
  13. akar

    Παλαια Βιβλια

    Να πάρεις δεύτερη & τρίτη γνώμη. Ο χώρος των rare books είναι ζούγκλα.
  14. Εάν σ’ ενδιαφέρει η Βυζαντινή περίοδος μπορείς να διαβάσεις Steven Runciman. Από τους εγκυρότερους ιστορικούς του εικοστού αιώνα. http://www.theguardian.com/news/2000/nov/03/guardianobituaries.books
  15. Θα μπορούσε να είχε γράψει ότι αυτή είναι η δική του οπτική γωνία και ως ελεύθερος πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράζει δημοσίως. Δύο τρείς γραμμές θα ήταν αρκετές. Αντ’ αυτού προτίμησε να αραδιάσει μια ολόκληρη παράγραφο από χαρακτηρισμούς και να παρουσιαστεί ως κάτοχος της απόλυτης αλήθειας. Έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να έχουν την δική τους οπτική γωνία, ξέρετε…αυτό δεν τους καθιστά αυτομάτως υστερικούς & αγράμματους. Δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας & μερικές ψήφους. Άντε, τα λέμε στις επόμενες εκλογές.
  • Δημιουργία νέου...