Προς το περιεχόμενο

Hannibal_Lector

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    177
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Hannibal_Lector

  • Ημερομηνία γέννησης 16/04/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.323 προβολές προφίλ

Hannibal_Lector's Achievements

  1. Συμπάσχω γιατί κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μένα, αλλά δεν ήτανε θέμα υπαλληλών αλλά του "αλγόριθμου Trump" που επέβαλε την δημιουργία εταιρείας στις Η.Π.Α. και τιμολόγια αγοράς για ότι πουλούσαμε. Λογαριασμός με 100+ πωλήσεις την ημέρα και 98,5% feedback
  2. Την πρώτη ταινία την είδα σε κανονική προβολή και σε μία εβδομάδα πήγα με παρέα και την είδα σε 3D, καμία μα καμία σχέση, η απλή προβολή ήτανε μια απλά καλή ταινία (μην ψάχνετε κανένα κινηματογραφικό έπος σε τέτοιες ταινίες), η 3D προβολή ήτανε μια άλλη ταινία, που σε καθήλωνε γιατί απλά χάζευες με τις λεπτομέρειες που μπορούσες να δεις. Απλά θα το σκεφτόμουν πολύ πλέον να πάω σε τόσο μεγάλη προβολή. Υ.Γ. Η δεύτερη θα προβληθεί 13 χρόνια μετά την πρώτη και στα επόμενα 5 χρόνια θα έχει άλλες 4! Πολύ δύσκολο πείραμα ακόμη και για τον Cameron
  3. Αν δεν κάνουν 3μελή επιτροπή που να αποτελείται από 1 άτομο δουλειά δεν γίνεται
  4. "το εκτιμώμενο κόστος που σχετίζεται με την αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού έχει εκτοξευθεί από τα $1,8 δισεκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2020 στα $5,6 δισεκατομμύρια τον Φεβρουάριο του 2022."
  5. Πολύ σοβαρό θέμα για γελάκια και αντιπαραθέσεις οπαδών εταιρειών (ναι υπάρχουν αρκετοί) . Από την μία ακούγεται σαν μια μεγάλη βοήθεια για τις διωκτικές αρχές για να σωθεί κάποιο παιδάκι από την άλλη ανοίγει λεωφόρους για βρίσκουν ότι θέλουν όποιοι θέλουν και μέσω των φωτογραφιών. Δεν έχει να κάνει ότι δεν έχουμε κανένα κρατικό μυστικό να κρύψουμε, αλλά το θέμα με την ιδιωτικότητα ξεχειλώνει όσο δεν πάει. Όσο για το ότι τα δεδομένα δεν θα φτάσουν σε άλλα χέρια, καμία εταιρεία δεν πείθει γιατί απλά από αυτό θησαυρίζουν.
  6. Πολύ μεγάλη βεβαιότητα βλέπω για την πληρωμή του προστίμου, πότε ήτανε η τελευταία φορά που πληρώθηκε πρόστιμο που είχε να κάνει με πολυεθνικές ? Απλά θα βγει μια ανακοίνωση μετά από κάποια χρόνια ότι η Ευρωπαϊκή 'Ένωση ήρθε σε συμβιβασμό με την όποια εταιρεία χωρίς να ανακοινωθεί τι περιλαμβάνει αυτός ο συμβιβασμός (σεμινάρια? υλικό? αυτόγραφα του Bezos?).
  7. Περί Φ.Π.Α. και φόρων που δεν αποδίδονται ... Τριγωνικές Συναλλαγές? Παραεισαγωγές? γιαυτά δεν λένε κάτι οι φωστήρες της Ε.Ε.? Εκεί μάλλον τα 7 δις είναι ωρίαια χασούρα και όχι ανά έτος. Η περιβόητη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών online με το Εφορία που έχει πάρει 38 παρατάσεις θα γίνει κάποια στιγμή ή θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε σε pos που κάποια απο αυτά είναι συνδεμένα με offshore στο ... τομπουκτού? Εκεί τα 7 δις μάλλον είναι μηνιαία χασούρα και όχι ανά έτος.
  8. Υπάρχει ζωή εκεί στην Εθνική, αργούνε λίγο τα παιδιά (μερικά χρόνια) αλλά μην είστε συνέχεια γκρινιάρηδες
  9. Έτσι είναι, από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις στην πληροφορική, σοβαρά τώρα αυτοί δεν είχαν αντίγραφα του data center κάπου αλλού?
  10. Hannibal_Lector

    Mac OS & Scanner

    Καλημέρα , αν έχετε ασχοληθεί θα ήθελα τα φώτα σας για scanner χρήση με Mac OS. Να έχει πολύ καλή ανάλυση, να μπορούν να γίνουν pdf τα αρχεία που σκανάρονται (άσχετα πόσα είναι και να μην κολλάει μετά απο 4-5 σελιδές).
  11. Black Mirror πόσο μπροστά είσαι (εκεί ήτανε μέλισσες αλλά η λογική είναι ίδια)
  12. Για τα ακουστικά δεν είναι κάτι φοβερό, οι περισσότεροι δεν ανοίγαμε ούτε το σακουλάκι (γενικά για όλες τις εταιρείες όχι μόνο της Apple). Στον φορτιστή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, γιατί χωρίς αυτόν μετά το πρώτο άδειασμα της μπαταρίας η συσκευή δεν μπορεί να λειτουργήσει και όχι δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να έχει φορτιστή από πριν. Η Apple κάνει το προφανές για αυτήν (και θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες) απαντάει στην Ε.Ε. για τα περί μονοπωλίου και ενιαίου φορτιστή και με αυτήν την πολύ "τολμηρή" απόφαση. Το θέμα είναι πώς η Ε.Ε. επιτρέπει να κυκλοφορήσει μια συσεκυή χωρίς κάτι τόσο απαραίτητο για την λειτουργία της (υπάρχει και σχετική νομοθεσία που απαγόρευει κάτι τέτοιο). Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα , φυσικά μειώνει το αποτύπωμα στο περιβάλλον αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια η υπόλοιπη είναι αυτό για το οποίο υπάρχουν οι εταιρείες ... το κέρδος, και εδώ το κέρδος είναι μεγάλο. Και εγώ έχω iPhone, Macbook pro, iwatch, αλλά δεν κατάλαβα ποτέ τον πόλεμο εναντίον αλλά ούτε και την προσπάθεια πώς ότι κάνει η Apple είναι innovation και όλα καλά. Σαν πελάτης θα κρίνω πάντα τις ενεργείς των εταιρειών και όχι ως μέτοχος τους.
  13. Για να κριθεί η πολιτική του Τράμπ ...πρέπει να ξέρουμε σε ποιες εταιρείες έχει μετοχές αυτός αλλά και όσοι τον στηρίζουν. Επιχειρηματίας είναι όχι πολιτικής και το επιχειρείν ασκεί όχι πολιτική. Απλά με την θέση που έχει αρκεί ενα tweet του να καταστρέψει ή να εκτοξεύσει μια εταιρία. Τελικά δεν μάθαμε η πίτσα που διαφήσε είναι όντως τόσο καλή? Θέλει να αναβληθούν οι εκλογές γιατί φοβάται την νοθεία ... του πήρανε το HowTo ? Όσο στην ερώτηση "ποιος αξίζει να σας κατασκοπεύει ?" υπάρχουν κάποιοι που απαντάνε υπέρ του ενός ή του άλλου δεν έχουμε καμία σωτηρία ... Σφάξε με αγά μου να αγιάσω λέγεται αυτό, και φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές , αρκεί να γνωρίζει και να του λένε ότι όλοι τον παρακολουθούν. Η τεχνολογία απο μόνη της είναι εξέλιξη και είναι κάτι ουδέτερο, δεν είναι ούτε των αγγέλων ούτε των διαβόλων, η χρήση της τι κάνει η το ένα ή το άλλο. Όσο για το tik tok ή άλλες τέτοιου τύπου εφαρμογές έχουμε τον προκατοχό τους ... το Youtube και την μητρική του εταιρεία την Google (Alphabet) που όχι απλά έχει κατηγορηθεί για παρακολούθηση στοιχείων αλλά ώς εταιρεία το έχει παραδεχτεί ότι συμβαίνει. 'Στις στοχευμένες διαφημίσεις οφείλεται η τεράστια επιτυχία της. Αυτό για όσους για ακόμη μια φορά ...πέφτουν από τα σύννεφα.
  14. Εσύ καταλαβαίνεις ότι η Τράπεζα τα λεφτά τα έχει και τα κάνει ότι θέλει άσχετα αν εμένα δεν μου εμφανίζονται στον λογαριασμό απο δική μου κατάθεση? πολύ εύκολα δίνεις άφεση αμαρτιών στο τραπεζικό ίδρυμα που υπάρχει γιατί έχουμε όλοι τα λεφτά μας εκεί, αλλά εγώ δεν είμαι ίδρυμα ... για να κάνω δωρεά σε Τράπεζες τα λεφτά μου ούτε για 1 λεπτό. Δεν μίλησε κανένας για συλλήψεις, αλλά αν αντίστοιχα εγώ δεν εξοφλήσω κάποια οφειλή , απο το πρώτο λεπτό αρχίζουν οι ποινές και ο τόκος. Επίσης για ποιο λόγω πρέπει εγώ σαν πελάτης να κάνω οτιδήποτε για λάθος της τράπεζας? Ωραία λογική σου κρατάνε τα λεφτά και αν δεν στα δώσουν κιόλας πάνε στα δικαστήρια, για τράπεζες μιλάμε όχι για ... μπαρμπούτι
  • Δημιουργία νέου...