Προς το περιεχόμενο

AntonisTEFAA

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    123
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.988 προβολές προφίλ

AntonisTEFAA's Achievements

  1. AntonisTEFAA

    Xbox One Topic v1

    Παιδιά,να ξαναρωτήσω αν γνωρίζει κανεις αν οι φωνητικές εντολές του κινεκτ θέλουν μονάχα ίντερνετ για να δουλέψουν; Σκέφτομαι να το αγορασω γιαυτο.
  2. AntonisTEFAA

    Xbox One Topic v1

    Φιλε metallica οχι δεν ακουγεται ετσι και κυριως οχι συνεχομενα....το ακουω σε καταστασ ησυχιας και αυτο κυριως οταν βαζω παιχνιδι αλλα μικρος ο θορυβος,με τιποτα τοσο εντονο...... Ευχαριστω παντως... Μηπως για τα αλλα 2 που ρωτησα εχεις να πεις κατι?
  3. AntonisTEFAA

    Xbox One Topic v1

    Παιδες καλησπέρα, εγω θελω να ρωτησω κατι που με προβληματιζει αν και αποτι διαβασα δε θα επρεπε.....θα σας πω το γιατι.. Πηρα πριν κανα 2 βδομαδες σε προσφορα με 3 παιχνιδια και 1 εξτρα controller το ONE επιτελους γιατι λεω περασε αρκετος καιρος απο τη κυκλοφορια του,θα εχουν λυσει καποια θεματα και θα ειναι καλυτερο απο ολες τις αποψεις και με παιχνιδια. Διαβαζα καιρο για το θεμα με τον ηχο που βγαζει σαν να ξυνει κατι μεσα,αλλοι το εχουν σε μεγαλο βαθμο,αλλοι σε μικροτερο,εγω σε κατασταση -instant on- το ακουω αν κολλησω το αυτι μου,αλλα σε κανονικη λειτουργεια το ακουω,οχι πολυ δυνατα,αλλα το ακουω καποιες φορες..λενε οτι κανονικα δεν ακουγεται τιποτα και πρεπει να αλλαξω κονσολα κ.τ.λ 1) Η ερωτηση σε εσας που το εχετε πολυ καιρο ειναι η εξης, κατα ποσο αυτο ειναι οντως προβλημα? Γιατι αν δεν επηρεαζει και δεν σας εχει επηρεασει τοτε σιγα,μπορω να ζησω με αυτο... 2)Βλεπω οτι σε κωδικους ειναι πολυ φθηνοτερα τα παιχνιδια,αλλα εμενα μαρεσει να τα εχω σε δισκακια ομορφα και καλα, αν και επισης διαβασα οτι αν γεμισει ο σκληρος,το παιχνιδι που εχουμε κατεβασει το μεταφερω σε εναν αλλο εξωτερικο σκληρο και το παιζω απο εκει,σωστα? Θα τρεχει ομως το ιδιο καλα απο το εξωτερικο οπως και απο το δισκακι η με καποια κολληματα? 3)Το kinect βλεπω οτι το σνομπαρουν αρκετοι στη παρουσα φαση,αλλα εμενα ολο αυτο με τς φωνητικες εντολες,skype κ.τ.λ αν δουλευουν τελεια θα το προσθεσω σιγουρα.... Aλλα αυτο που δεν εψαξα ειναι αν θελει ιντερνετ συνεχεια για να λειτουργουν οι εντολες, ( π.χ αν δεν εχω ιντερνετ και μπω σπιτι και πω xbox on θα ανοιξει? η no internet no party? Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα,απλα μετα απο 2 βδομαδες που το εχω ειπα να ρωτησω κατι που με προβληματιζουν επιτελους!!
  • Δημιουργία νέου...