Προς το περιεχόμενο

Spyros96

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.142 προβολές προφίλ

Spyros96's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

6

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/03/2024 03:48 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το παρόν σύστημα: PC Case: Cooler master MB320L ARGB Motherboard: MSI MAG MORTAR B550M WIFI CPU:AMD ryzen 3600 Cooling: Arctic freezer 34 esports red/black GPU: Sapphire Radeon 6700 10GB SSD: Samsung 970 evo plus RAM: Kingstone fury beast RGB 16GB PSU: Corsair CX550f 550W Συναρμολογήθηκε τον Μάρτιο του 2022, έρχεται μαζί με windows 11. Όλες οι αποδείξεις πλην CPU είναι διαθεσιμες. Περιοχή Πετράλωνα Αττικής, τιμή 600€

    600 €

  2. Spyros96

    Izzy IZ-8215 XΧL 9L [ΤΕΛΟΣ]

    εγώ πήρα από ιταλια τον κάδω χωρίς αναδευτήρα και τα αποτελέσματα ήταν χαοτικά. Αρχικά η θερμοκρασία κάτω ειναι σωστα διανεμημένη
  3. Spyros96

    Izzy IZ-8215 XΧL 9L [ΤΕΛΟΣ]

    Προσωπικά την βρίσκω αργή, την έχω από τον Οκτώβριο που έπαιζε στα 100 ευρώ. Κάνει τραγανά πράγματα απλά ο χρόνος που ενδείκνυται, τελικά καταλήγει να είναι ο διπλάσιος. Γενικά η αγάπη μου είναι η delonghi multifry, που την έχω από το 2017, πάντα σε εκείνη γυρίζω. Περιστασιακά πάντα δοκιμάζω και κάτι άλλο.
  4. Παράγγειλα το πρωί που έληξε και μόλις παρέλαβα, γνωστοί μου που παράγγειλα πριν από μένα δεν παρέλαβαν όμως.. 👀 Είναι βαριά και χοντρά ρε γαμωτο, δεν ξέρω γιατί έλπιζα να με βολεύουν.. Ο ήχος κρύσταλλο, ίσως τον ήθελα λίγο πιο δυνατό, το μπάσο ισορροπημένο. Η υποστήριξη από την apple είναι expired.
  5. Για να δούμε. Είμαι σκεπτικός με την ταχύτητα που τα στέλνουν αρχικα. Τα πολυμπριζα που τα παράγγειλα αμέσως και τα έστειλα και αυτά σπίτι, ακόμα τα ψάχνουν.
  6. Τελείωσε δυστυχώς. εμενα μου κάνει εντυπωση ποσο γρήγορα το έστειλαν. Παράγγειλα 7 το πρωί και ήδη είναι στο courier.
  7. Γεια σας insomniacs. Mια ερώητηση. Έχω ένα htpc με Q6600 πάνω. Θέλω να πάω σε xeon. Τι είναι προτιμότερο L5410 ή E5440 και γιατί ; Θα έλεγα τον L μόνο και μόνο για τα 50 watt που βλέπω μιας που θα δουλεύει αρκετά το pc.
  8. Spyros96

    Xbox One S Review

    Υποστηρίζει upscale 4k σε όλα τα XBOX Οne παιχνίδια μέσα από τις ρυθμίσεις. Επίσης αυτό το καμία υποστήριξη δεν θα έπρεπε να έιναι και τόσο αρνητικό. Ειδικά για την τιμή της κονσόλας! Φτάνει που παίζει έστω και καλύτερα τα ήδη έτοιμα παιχνίδια!
  9. Η samsung είχε βάλει στην παραγωγή OLED για τηλεοράσεις εδώ και καιρώ. Το 2013 έκανε είσοδο στην Κορεατική αγορά. H OLED τεχνική (πατέντα της Samsung) ήταν αρκετά ελαττωματική (υπήρχε ένα extra layer που οδηγούσε το φως στο panel, εκεί έχανε έναντι στην πατέντα της LG) συν την τιμή παραγωγής. Αυτά όλα την ανάγκασαν να κάνει έξοδο αρκετά γρήγορα αφού δεν είχε κανένα κέρδος. Εκμεταλλέυεται την τεχνική QD όσο περισσότερο μπορεί και πιστεύω καλά κάνει, διότι χρειάζεται χρόνο και χρήμα για να μπορεί να λύσει το πρόβλημα των OLED, κάτι που πιστεύω έχει κάνει και έχει μπει ήδη σε δοκιμαστική παραγωγή. Επίσης μην μπερδεύουμε με τις AMOLED (μπορεί να είναι το ίδιο θεωρητικά αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά και κρύβεται στα δύο πρώτα γράμματα) Active Matrix (thin-film transistors (TFTs) ελεγκτής διόδου κάθε pixel ξεχωριστά.) Κάτι που δεν χρειάζεται στις τηλεοράσεις και δημιουργεί πρόβλημα με το προαναφερθέν panel της Samsung. Ίσως του χρόνου να έχουμε νεότερα. (Η OLED παραμένει ακριβή για αρκετούς, όπως οι πρώτες uHD) Σκέφτηκα να το κάνω παράθεση αλλά δεν υπάρχει λόγος, κουβέντα να γίνεται.
  10. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας. Θα σκεφτώ πολύ καλά πως θα πράξω. Όσοι λέγατε πιο πριν αν θα μετανιώσω για τις αποφάσεις μου. Πραγματικά κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ να μείνω άλλο με το σαραβαλάκι μου 7 χρόνια πλέων επίσημα.
  11. Δεν είχα σκοπό να φτάσει τα 2000, ένα ταβάνι έβαλα. Με τις μετατροπές που έκανα παραμένει στα 1600.
  12. Το αρχικό κουτι το ήθελα πάνω στο γραφείο μαζεμένο και ήταν το μόνο με ματ front που μου άρεσε. Το 750ρι το έβαλα γιατί ρωτούσα αν θα χρειαστεί δεύτερη 970 για να μην έχω θέματα με την οθόνη.
  13. Κατάλαβα. Μήπως να πάω στην πολυδοκιμασμένη λύση Obsidian 350D?
  • Δημιουργία νέου...