Προς το περιεχόμενο

sijoune

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    187
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.137 προβολές προφίλ

sijoune's Achievements

  1. Συγνώμη που επιμένω αλλά το λαπτοπ που είχε έγινε φλαμπε και ψάχνει κάτι άμμεσα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι?
  2. Καλησπέρα. Ψάχνω ένα οικονομικό λαπτοπ για τον πατέρα μου. Το χρησιμοποιεί μόνο για browsing και καμία ταινιά. Μπορεί να διαθέσει μέχρι 350 ευρώ. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχει σχετικά καλό πανελ (όσο γίνεται σε αυτά τα λεφτά...). Έχω έναν SSD που μου περισσεύει, άρα ο δίσκος που θα έχει πάνω είναι αδιάφορος.
  3. Δυστυχώς ούτε από εκεί έβγαλα άκρη. Ο ανθωπος στο τηλ ήταν αρκετά εξυπηρετικός, αλλά επειδή είναι σπάνιο το μοντέλο δεν βρίσκουν ανταλλακτικό. Μόνο από αντιπροσωπεία λογικά, οπότε πάω για 350+. Άντε γεια δλδ. Αυτό το κατάστημα είναι αξιόπιστο? https://www.laptopscreen.com/English/model/Samsung/GALAXY~TABPRO~S~12INCH~TABLET/ Μόνο σε αυτό βρήκα κάτι. Edit: Out of stock...
  4. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πάρω τηλ. Σε όσους έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, δεν βγάζω άκρη.
  5. Έχω ένα Samsung Galaxy TabPro S 12 SM-W703. Πριν από λίγες μέρες ανακάλυψα μία ρωγμή (βαθιά χαρακιά) στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Η χαρακιά δεν έχει επηρεάσει την λειτουργία της οθόνης, ούτε την αφή. Όμως είναι πολύ ενοχλητική και θέλω να το φτιάξω. Η οθόνη πακέτο είδα ότι κάνει γύρω στα 360€ για να αλλαχθεί. Όμως έχει θέμα μόνο το γυαλί. Ξέρει κανείς αν αλλάζει μόνο το γυαλί ή όχι? Πήρα τηλέφωνο σε ορισμένα καταστήματα που κάνουν τέτοιες επισκευές και μου είπαν ότι δεν βρίσκουν το μοντέλο ?! Ξέρεις κανείς να μου πει που θα μπορούσα να απευθυνθώ? Η τι θα μπορούσα να κάνω? Γενικά θα ήθελα να αποφύγω να το πάω στο service της Samsung, γιατί ξέρω ότι το κόστος εκεί θα είναι υπερβολικά μεγάλο, σε σημείο που δεν θα αξίζει να το επισκευάσω.
  6. Παιδιά, από το αμερικανικο αμαζον δεν παίζει τελωνείο στη μέση??? Εγώ έτσι ήξερα. Άμα περάσεις τελωνείο άντε γειά... Παρακαλώ όποιος ξέρει με σιγουριά, ας πει. Ενδιαφέρομαι. Αν κάνω λαθος τότε το huawei είναι τρελό εργαλείο. Εγώ έχω το tabpro s και ήμουν αναμεσα σε αυτό, το huawei και το surface pro 4. Το huawei ήταν το πιο ελαφρύ και με τα πιο λεπτά bezel. Μετά το tabpro s το οποίο και αυτό με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο. Δεν το προτίμησα το huawei, γιατί ήταν πολύ πιο ακριβό πριν κάτι μήνες (από Ελλάδα).
  7. Οι μπλε έχω διαβάσει ότι κάνουν τον πιο πολύ θόρυβο. Όπως έγραψα στο αρχικό ποστ, ο θόρυβος είναι θέμα για μένα.
  8. Έχει κανείς υπόψη του καποιο οικονομικό πληκτρολόγιο με καφέ διακόπτες?
  9. Οι κόκκινοι για τη χρήση που το θέλω κάνουν? Κάνουν πολύ θόρυβο (ξέρω πχ ότι οι μπλε κάνουν πολύ θόρυβο)?
  10. Γεια σε όλους. Ψάχνω ένα οικονομικό μηχανικό πλητρκολόγιο για γράψιμο (δεν παίζω παιχνίδια). Με ενδιαφέρουν τα εξής: Να είναι φωτιζόμενο Να μην είναι πολύ θορυβώδες (τι διακόπτες να προτιμήσω?) Θέλω να βρώ κάτι κάτω από 100€ αν γίνεται. Έχω βρει και μερικά κινέζικα στα 50€ αλλά δεν ξέρω τι λένε. Έχει κανείς να προτείνει κάτι?
  11. Ναι εννοείται αν την πάρεις/δοκιμάσεις να μας πεις. Πολύ σημαντικό είναι όμως και το πόσο θα αντέξει. Εγώ θα πάω σε έναν ταπετσέρη να ρωτήσω για αλλαγή του μαξιλαριού, όπως πρότεινε ο φίλος παραπάνω. Αν συμφέρει θα κρατήσω αυτή.
  12. Ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με την προσφορά, δεν την είχα υπόψη μου. Την Markus την αναφέρω και στο αρχικό μου ποστ. Το θέμα είναι το κατά πόσο είναι αρκετά μαλακή και ανθεκτική. Βέβαια έχει 10 χρόνια εγγύηση, οπότε ακόμα και να "κάτσει" το μαξιλάρι θα πάει για αλλαγή. Αυτό είναι σημαντικό. Το σκέφτομαι και αυτό. Σαν καρέκλα με έχει αφήσει ευχαριστημένο. Σχετικά με την καρέκλα από το Πλαίσιο: Χίλιες φορές να πάρω πάλι την ίδια. Την έχω 5 χρόνια και ούτε τρίζει, ούτε γέρνει, ούτε τπτ. Μόνο το θέμα με τα μαξιλάρια έχω. Αν διαβάσεις τις αξιολογήσεις για την καρέκλα του Πλαισίου, θα δεις ότι από τον πρώτο καιρό όλοι αναφέρουν προβλήματα. Σκουπίδι είναι και το πουλάνε και ακριβά. Κλασσικά πράγματα δλδ για το Πλαίσιο.
  13. Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω νέα καρέκλα γραφείου γιατί την παλιά ( Site: ikea MILLBERGET ) την έλιωσα. Θέλω να έχει τα εξής: Ανθεκτικό και μαλακό κάθισμα. Κάθομαι πολλές ώρες και πονάει ο κώλος μου. Οπότε είναι σημαντικό για μένα να αντέξει το μαξιλάρι της καρέκλας. Μπράτσα με μαξιλάρι. Λειτουργία ανάκλισης / relax. Σοβαρή εμφάνιση. Δεν με πειράζει να είναι "gaming" αρκεί να μην έχει λαχανί, φούξια κλπ παρδαλά χρώματα. Αν είναι μία απλή μαύρη μονόχρωμη μου κάνει. Ψάχνω κάτι στο εύρος 100-150€. Εάν υπάρχει κάτι πολύ καλό θα το σκεφτόμουν και για παραπάνω, αλλά θα ήθελα να το αποφύγω. Δεν περισσεύουν... Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Έχω υπόψη μου την IKEA Markus, για την οποία έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι σκληρή. Όμως δεν έχω κάτσει, οπότε ίσως κάνω λάθος. Γενικά υπάρχουν κάποιες εταιρίες οι οποίες να θεωρούνται αξιόπιστες στο χώρο, ώστε να περιορίσω λίγο την έρευνά μου?
  14. Σωστός στην παρατήρηση σου. Εννοούσα ανάλυση 2048×1536 η οποία σε αυτές τις διαστάσεις είναι η retina ανάλυση. Λάθος διατύπωση από μέρους μου.
  • Δημιουργία νέου...