Προς το περιεχόμενο

ponstan111

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    207
  • ΜΕΛΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.223 προβολές προφίλ

ponstan111's Achievements

  1. ponstan111

    Lego The Office (New)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 10:27 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Καινούργιο.

    100 €

  2. ponstan111

    Atari Jaguar

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 04:10 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Όλα αυθεντικά και πλήρη. Τιμές: Κονσόλα με επιπλέον controller και δύο παιχνίδια -περιέχει ήδη το Cybermorph-, Kasumi Ninja και International Sensible Soccer στα 650€. Tempest (sealed) 200€ Doom 120€ Team Tap 30€ International Sensible Soccer 80€ Trevor Mcfur 80€ Flashback 100€ Pitfall 100€ NBA Jam T.E. 250€ Dragon (sealed) 80€ Highlander (sealed) 120€ Battle Morph (sealed) 100€ Baldies 40€ Hover Strike 40€ Primal Rage 400€ Tempest soundtrack 25€ Jag ads 40€ Vid grid 30€ American hero 30€ Myst demo 30€ Λόγω του περιορισμού των 8 φωτογραφιών του insomnia, έχω ανεβάσει επιπλέον φωτογραφίες και στο google drive μου. Θα ανέβει και στο ebay. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

    1 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/02/2024 06:33 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Διάλυση συλλογής PC games! Πωλούνται 30€ το καθένα εκτός από: Ravenloft 1 και 2 80€ το καθένα. Nocturne SOLD I have no mouth and I must scream : Not for sale. Cybermage 70€ ( το ένα είναι ελληνική έκδοση) Unreal tournament (ελληνική έκδοση) SOLD Ultima 6 (λείπει μόνο το gem) 180€ Darkseed 2 (mac version, sealed) 100€ Drakkhen 100€ Prisoner of ice 80€ The chaos engine 150€ The Dark eye SOLD Θα ανέβουν σύντομα και στο ebay.

    1 €

  4. ponstan111

    Excel τιμές

    Χαίρετε, Θέλω σε ένα excel να έχω τιμές Α=Γιώργος, Β=Δημήτρης, Γ=Νίκος. Δηλαδή, κάθε φορά που επιλέγω ένα κελί όπου βρίσκονται οι τιμές Α,Β,Γ κ.λπ. στην επόμενη στήλη να συμπληρώνονται αυτόματα οι τιμές με το αντίστοιχο όνομα. Σας ευχαριστώ πολύ!
  5. ponstan111

    Ebay update account

    Καλησπέρα και καλή χρονιά, Δυστυχώς δεν έβγαλα ακρη παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες με το support. Θα επικοινωνήσω πάλι αυτές τις ημέρες γιατί ταλαιπωρούμαι με αυτό το θέμα από το καλοκαίρι. Αν μάθω κάτι περισσότερο θα σε ενημερώσω!
  6. ponstan111

    Ebay update account

    Καλησπέρα, Βάσει της νέας πολιτικής του ebay και στα πλαίσια ταυτοποίησης των χρηστών, προκειμένου να λειτουργεί ο λογαριασμός απρόσκοπτα είναι απαραίτητη η ενημέρωση των στοιχείων μας με κάποιο κυβερνητικό έγγραφο (ταυτότητα ή διπλωμα). Παρ' όλο που έχω ανεβάσει και ταυτότητα και δίπλωμα δεν τα δέχεται. Μετά από επικοινωνία με το help desk, μου ανέφεραν ότι το κείμενο στα έγγραφα πρέπει να είναι στα αγγλικά... Έχει αντιμετωπίσει κάποιος επιτυχώς αυτό το πρόβλημα να μου απαντήσει; Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλημέρα, Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
  8. Καλησπέρα, ναι το έχουν και οι άλλες τηλεοράσεις. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με την εσωτερική κεραία (έχω και στις δύο) παρά με τον ηλεκτρισμό αφού όταν παίζω playstation ή βλέπω cosmote tv δεν υπάρχουν αυτά τα παράσιτα.
  9. Καλησπέρα σας,θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών με τις οποίες παρατηρώ κάποιες παρεμβολές στην τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε με μια ηλεκτρική σόμπα την οποία κάθε φορά που ανοίγω ή κλείνω δημιουργεί για ελάχιστα δευτερόλεπτα παρεμβολές στο σήμα του καναλιού. Πρόσφατα η γυναίκα μου απέκτησε μια συσκευή μασάζ χειρός η οποία όταν βρίσκεται σε λειτουργία οι παρεμβολές αυτές συνεχείς με αποτέλεσμα να χάνεται πολλές φορές ακόμα και το σήμα του καναλιού. Μπορεί αυτό να προκαλέσει μακροπρόθεσμα ζημιά στην τηλεόραση ή σε άλλες συσκευές; Μπορώ να λάβω κάποια μέτρα; Ευχαριστώ πολύ!
  10. Αγόρασα νέο iMac (2019) και το καλώδιο τροφοδοσίας είναι αγγλικό. Έχω universal adaptor αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το χρησιμοποιήσω. Θα έχω πρόβλημα; Επίσης, από που μπορώ να προμηθευτώ αυθεντικό ευρωπαϊκό καλώδιο τροφοδοσίας; Ευχαριστώ. EDIT: Το καλώδιο από iMac 2009 είναι συμβατό;
  11. Καλησπέρα! Και ο δικός μου για Animal Crossing! SW-6821-3486-3700
  12. Ένα μήνα το έχω με ελάχιστη χρηση. Έβαλα τα joy cons να φορτίζουν σε sleep mode, έβαλα ps4 να παίξω και σε κάποια φάση είδα το dock να αναβοσβηνει γρήγορα. Για να μη σας κουράσω, έψαξα στο μεταξύ, είδα περί τίνος πρόκειται αλλά δεν έχω θέμα με την φόρτισή του Switch καθώς φορτίζει κανονικά αν το βάλω κατευθείαν στο φορτιστή του. Στέλνω dock στην cdmedia; Thanks.
  13. new 3ds xl samus ή snes edition; Θα αγοράσω new 3ds xl τις επόμενες ημέρες-εβδομάδες. Ποιο μοντέλο νομίζετε ότι αξίζει περισσότερο; Προφανώς και γνωρίζω ότι από άποψη hardware είναι ίδια. Θέλω απλά γνώμες. Ευχαριστώ!
  14. Κλαίω με την λογική «αφού μας παρακολουθούν έτσι κι αλλιώς, τι φοβάστε;».
  15. Σας γλεντάνε οι συνωμοσιολόγοι και τα ακροδεξιά hoaxes
  • Δημιουργία νέου...