Προς το περιεχόμενο

erevos_csd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    833
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

erevos_csd's Achievements

  1. Αν το bug αυτό το είχε η AMD, θα είχε γίνει κακός χαμός.
  2. "μία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος που δεν κατασκοπεύει τους χρήστες." Που μπορούμε να βρούμε αυτή την έκδοση;
  3. Να παινέψουμε το σπίτι μας (ή σε αυτή την περίπτωση το στέκι μας), κατά το κύμα των αρχικών reviews, όταν τα review sites έδιναν αβέρτα τα 10/10 και τα 90+% και στο Steam η βαθμολόγηση ήταν overwhelmingly positive, το μοναδικό από όλα τα reviews που ήταν κοντά στην τωρινή βαθμολογία του Steam (67%) και έθιγε τα προβλήματα του παιχνιδιού ήταν του ελληνικού Ragequit.gr.
  4. Τι κάνανε εκεί στη Hawaii που δεν έκανε κανένας Έλληνας "επιχειρηματίας"-κυνηγός επιδοτήσεων; Απλό: Έβαλε μπαταρίες, που λύνουν τα σημαντικότερα προβλήματα των ΑΠΕ όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια και δεν πέταξε το μπαλάκι στην αντίστοιχη ΔΕΗ για grid balancing, σταθμούς βάσης κτλ.
  5. Μαζί σου, αυτό πες το σε κάτι Gamers Nexus που έγραψε "An i5 in gaming", λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τα fps.
  6. Εεεε, what? Τον Δεκέμβρη ήταν αυτή η κατάσταση: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/73945-gtx-1060-vs-rx-480-updated-review-23.html Τώρα είναι ακόμα περισσότερο υπέρ της 480 Ναι ρε συ, δεν είναι ανταγωνιστής του R7 o i5, όμως το video τονίζει κάτι σημαντικό, που όλα τα reviews αγνοούν: Παρότι δίνουν παρεμφερή fps, ο R7 τα δίνει σχεδόν στο ρελαντί, που σημαίνει ότι έχει τεράστιο περιθώριο για βελτιώσεις, ενώ ο άλλος είναι "τελειωμένος".
  7. Δοκίμασε όπως στο video, 1080p και low. Εφόσον δεν "τερματίσει" πρώτα η CPU, λογικά θα δεις παρόμοια συμπεριφορά. Αν δεν βαριέσαι, δες τα fps & gpu load σε low, και μετά δες πως επηρεάζονται fps & gpu load ανεβάζοντας σταδιακά τα settings.
  8. Δεν είναι περίεργο. Απλά το bottleneck είναι μέσα στο ίδιο το software. Πιθανόν να μπορείς να ανεβάσεις κάποιες λεπτομέρειες (στο Watch Dogs 2 πχ όλα ήταν στο low), ανεβάζοντας το GPU load, χωρίς να επηρεαστούν τα FPS. Παρεμπιπτόντως, δεν είναι τυχαίο ότι και οι 2 συγκεκριμένοι τίτλοι έχουν τα περιβόητα Gameworks.
  9. Κανένα όμως site δεν μας είπε για το CPU load, γιατί εκεί πχ που οι i5 ήταν "σκασμένοι", οι Ryzen ήταν στο ρελαντί. Δες πχ τα CPU usage στο παρακάτω video, ναι μεν τα fps είναι κοντά, όμως ο R7 είναι τελείως χαλαρός. https://www.youtube.com/watch?v=Rb0yfX8161M
  10. Τι ανέφικτο; Ήδη το κάνουν! https://www.nasa.gov/press-release/nasa-s-hubble-telescope-makes-first-atmospheric-study-of-earth-sized-exoplanets/ Υπόψιν, είναι στο ίδιο ηλιακό σύστημα (TRAPPIST-1).
  11. Έχεις κολλήσει με τους αέριους πλανήτες. Όχι, δεν λέω αυτό, όλοι οι αέριοι πλανήτες έχουν ατμόσφαιρα. Παρεμπιπτόντως, στους αέριους πλανήτες τα αέρια, με εξαίρεση τον στέρεο πυρήνα και τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, είναι σε υγρή κατάσταση λόγω πίεσης. Η φασματοσκοπία δεν κοιτάζει καν αν ο πλανήτης είναι αέριος ή όχι. Η φασματοσκοπία κοιτάζει την ατμόσφαιρα ενός πλανήτη.
  12. Αν έχει ατμόσφαιρα, έχεις αποτελέσματα από τις μετρήσεις, παρόμοια με το link που έδωσα παραπάνω. Αν δεν έχει, θα έχεις μια ευθεία γραμμή.
  • Δημιουργία νέου...