Προς το περιεχόμενο

naygoylas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

naygoylas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά! Μαύρα μεσάνυχτα έχει όποιος τελειώνει την λογιστική και δεν ψαχτεί μόνος του για το μετά. Καμία ενημέρωση. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει τι κινήσεις πρέπει να κάνω εφόσον πηρα το πτυχίο μου λογιστικής. Εκτός απο το να γραφτώ στον ΟΑΕΔ... Χρειάζεται και ειναι απαραίτητη η εγγραφή στο οικονομικό επιμελητήριο; Χρειάζονται κάποιες άλλες κινήσεις; Μιλάμε πάνω σε βάση οτι είμαι απλός απόφοιτος και δεν έχω δουλειά.Το πλάνο μου λεει οτι θα ψάξω μεταπτυχιακό πρώτα. Αυτά για να ξέρετε το προφιλ χοντρικά αυτου που γράφει μήπως κάτι δεν πρέπει να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ!
  2. Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα laptop για κάτι παραπάνω απο μια απλή χρήση, αλλα τίποτα επαγγελματικό. Δηλάδή όλο και κανένα βιντεάκι φτιάχνω ερασιτεχνικά ή καμία φώτο επεξεργάζομαι αλλα όλα αυτά για χόμπι. Ενα μηχάνημα που με ενδιαφέρει ειναι αυτό το dell. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-3542-I7-4510U-8GB-1TB-Black-Notebooks-14.6%22---16.7%22-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-Media-Markt,99452,480508,1344669.html?langId=-18 Εχει να προτίνει κάποιος κάτι καλύτερο;τα 700 ευρώ θέλω να τα αποφύγω αλλα μέχρι εκεί θα μπορούσα να δώσω. Αν έχετε άποψη,ενημερώστε. Θενκς. Καλημέρα σε όλους.
  3. Αρχικά ευχαριστώ. Πειραιά μένω. Εμένα μου φαίνεται οτι στο ρελαντί δεν γίνεται σωστά η καύση του υγραερίου χωρίς να ξέρω αρκετά. Η ειρωνία είναι οτι αυτός που μου το έφτιαξε έχει το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο το ίδιο μοντέλο της ίδιας χρονολογίας και το έχει κάνει και το δικό του υγραέριο ο ιδιος. Πόσο λάθος να έχει κάνει; Απο Δευτέρα θα το πάω λογικά γιατί σουκου δεν το αφήνω μέσα.
  4. 900 ευρώ κόστισε. Και εγώ ολα αυτά που είπες ήξερα.Οπότε συμφωνώ απλά προσπαθώ να δώ τι γίνεται τώρα. Αν ξέρει κανείς άλλος ας πει αλλιώς θα ψαχτώ κάπου αλλού για ρύθμιση.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Εδω και δυο μήνες έχω μετατρέψει το αυτοκίνητο σε υγραεριοκίνητο.το αμάξι ειναι του 1997 μοντέλο. Στην αρχή υπήρχε μια ρύθμιση (για να συνηθίσει ο κινητήρας μου είπαν) να καίει και λίγο βενζίνη.Η βενζίνη που έκαιγε μόνο λίγη δεν ήταν όμως αφου στα 1000 χιλιόμετρα ήθελα ενα ντεπόζιτο βενζίνης εξτρα απο το υγραέριο. Οπότε πήγα κα ιμου το ρύθμισαν να καίει ελάχιστα αν όχι καθόλου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και αν προκύπτει απο εκεί είναι οτι οταν το αμάξι είναι στο φανάρι για παράδειγμα με νεκρά ακινητοποιημένο κάνει κάτι παρα πολύ μικρά σκροτσαρίσματα σαν να πάει να σβήσει το αμάξι ή σαν να μην αποσυμπλέγκεις σωστά. Ξερέι κανείς τι μπορεί να είναι αυτό και αν του εχει συμβεί;
  6. naygoylas

    Υδατογράφημα word 2003

    Επειδή έχω τα 2003 και όχι τα 7 ή τα 10 που είναι απολυτα κατανοητο αυτο που λές ξέρεις μηπως που είναι η διάταξη σελίδας και αυτο που λές στο 2003?
  7. naygoylas

    Υδατογράφημα word 2003

    καλησπέρα παιδιά.ξέρει κανείς μήπως πως μπορώ να εξαιρέσω την πρώτη σελίδα απο ενα υδατογράφημα που θελω να βάλω σε μια εργασία? σας ευχαριστωπολυ
  8. Σωστόοοοοοος!σε ευχαριστώ πολύ!Με βοηθησες πάρα πολύ!
  9. Καλησπερα!Κάνω μια εργασία για την σχολη μου στο word και μου εχει εμφανιστεί ενα πρόβλημα που σπάει νεύρα!!!!Γράφω κάτι και αν κάνω λάθος και ανατρέξω πισω να το διορθώσω πατώντας το space αρχίζει και σβήνει τα επομενα γράμματα..και αυτό διαιωνίζεται. Αρχίζουν και σβήνουν σιγα σιγά με κάθε πάτημα του κουμπιου όλο και περισσότερα γράμματα και έτσι δεν γίνεται να διορθώσεις τίποτα.Αν ξέρετε βοηθηστε!έχω τα office τα 2003.
  10. Τι εννοεις?επειδη δεν μου ανοιγει φωτογραφίες εχει πρόβλημα η σύνδεση? Εκανα μια επανεκκίνηση στο ρουτερ και τωρα μου τις δείχνει κανονικά.σας ευχαριστώ ολους!
  11. Ουτε με αλλο browser ανοιγει.δεν μου κάνει επισύναψη την φωτογραφία για να δείτε! Μου βγάζει μια κάμερα με ενα χ επάνω.
  12. καλησπέρα σε όλους.παιδιά μου εμφανίζει ενα πρόβλημα ο google chrome.δεν μου ανοίγει φωτογραφίες απο σαίτ.για παράδειγμα δείτε την φώτο. Εχω το adblock.υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό ή κάτι άλλο παρεμφερές? σας ευχαριστώ!
  13. naygoylas

    Προβλημα με sport.gr

    καλησπέρα! φίλε μου είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου δούλεψε! νασαι καλά!ευχαριστούμε!
  • Δημιουργία νέου...