Προς το περιεχόμενο

enzokou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    39
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.067 προβολές προφίλ

enzokou's Achievements

  1. enzokou

    lumia 735 ακουστικά.

    Για όποιον αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα από ότι κατάλαβα τα απλά ακουστικά δουλεύουν όλα.Τα ακουστικά με μικρόφωνο πρέπει να είναι συμβατά με Lumia,από παλιά κινητά nokia symbian ας πούμε,δεν κάνουν.
  2. enzokou

    lumia 735 ακουστικά.

    Έχω ένα lumia 735 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα ακουστικά,αν βάλω όλο το βύσμα μέσα δεν τα αναγνωρίζει.Πρέπει να το έχω λίγο ποιό έξω.Τα ακουστικά που έχω είναι nokia παλιά από ένα e5 που έχω.Εψαξα λίγο στο Internet και υπάρχουν τα AHJ και τα OMTP τύπου ακουστικά.Ξέρει κάποιος τι πρέπει να αγοράσω;Αυτα που έχω δεν ξέρω τι τύπου είναι.Ευχαριστώ.
  3. Πήγα σε 4 στο κέντρο,σε 3 στο Ίλιον και 1 στην Πετρούπολη τίποτα...έχω πάρει τηλέφωνο σε άλλα 10...τα ίδια!!!
  4. Τα φθηνά nuc βλέπω ότι δεν έχουν αποθηκευτικό χώρο,μνήμη ram,καλώδιο τροφοδοσίας,WIFI,ισχύει;Σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει.
  5. και η red bull καμία σχέση με formula1 αλλά πήρε 4 πρωταθλήματα...η sony έχει δείξει το μέλλον πλέον.Και όχι απλά στην θεωρία αλλά στη πράξη.
  6. enzokou

    Motorola Moto 360. Θα κοστίζει $249.99;

    Μήπως επειδή οι οθόνες ήταν τετράγωνες-ορθογώνιες;Μπορεί... Όντως σε κυκλικό είναι πολύ όμορφο.
  7. Σχόλιο στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=pWJbGxkvlis#t=139 beltfed εσυ είσαι;;;; Ο/Η iceman λέει: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 στις 18:20 πραγματικα μια πολυ «δυνατη» παρουσιαση, μαθαμε παρα πολλα για το πως μπορεις να γινεις «ψαγμενος» φωτογραφος. επισης ειδαμε ποσο μεγαλο ρολο παιζει ο φακος και ο αισθητηρας, συν το λογισμικο που τον ακολουθει στα κινητα. ειδικα εγω σαν κατοχος ενος νοκια 808, ειμαι «καταευχαριστημενος» που το κινητο μου μπορει -τουλαχιστων- να συγκριθει με μια dslr. μακαρι να υπαρξουν στο μελλον και αλλα τετοια workshops και να το παμε παραπερα με επιτοπου χρηση-συγκριση κινητων με σοβαρη καμερα και δυνατων dslr !!!
  8. Χωρίς παρεξήγηση... κάτι τέτοιο ψάχνεις:http://www.phonearena.com/news/Innovation-reinvented-Nokia-3310-PureView-pops-up-with-41-MP-camera-and-Windows-Phone_id54599
  9. http://nofilmschool.com/2014/03/nikon-1-v3-mirrorless-camera-120fps-1080p-60fps/ ανεβαίνει η τιμή όμως,κοντά στα 1000 νομίζω.
  10. 120 FPS δεν νομίζω να βρέις σε αυτά τα χρήματα,ούτε πιο μικρό φακό απο αυτόν που φοράει η nex 3n γιατι πρέπει να βάλεις μετατροπέα οπότε μια η άλλη είναι.Με τον κατάλληλο αντάπτορα βάζεις ότι φακό θέλεις.
  11. Για μεγάλο αισθητήρα και δυνατότητα να αλλάζεις φακούς την sony nex 3n. Για πολύ μικρό μέγεθος και φακό zeiss T την RX 100 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://snapsort.com/compare/Sony-Alpha-NEX-3N-vs-Sony-Cybershot-DSC-RX100 και εδώ : http://digital-cameras.findthebest.com/compare/497-686/Sony-Cyber-shot-DSC-RX100-vs-Sony-a-NEX-3NL
  12. Σίγουρα οι επαγγελματικές οι dslr δεν φτάνονται ακόμη από τις mirrorless.Απλά σε λίγα χρόνια δεν πιστεύω να υπάρχουν dslr,το επίπεδο ανεβαίνει πολύ γρήγορα.Εγω έχω πάρει μια nex 3n με τον φακό που μαζεύει και έχει αισθητήρα APS-C στα 300 ευρώ.Την έχω μέσα στο τσαντάκι μου συνέχεια,και το εννοώ το συνέχεια,είναι πανάλαφρη.Περιμένω να πέσουν οι full frame mirrorless και τότε θα ξαναπάρω κάμερα.Την έχω ευχαριστηθεί πολύ και για 300 ευρώ είναι φοβερή.Η sony έχει χαράξει πολύ καλό δρόμο στις φωτογραφικές. https://www.youtube.com/watch?v=wUJc83wV6iA
  13. Τα pixel δεν έχουν το ίδιο μέγεθος,δεν είναι fix.Το μέγεθος τους διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του αισθητήρα.Όπως τα πορτοκάλια,υπάρχουν μικρά και μεγάλα. http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/digital-camera-pixel.htm
  14. Φοβερό εργαλείο,κάτοχος nex 3n και την λιμπίζομαι την a7s.
  15. Αν το κινητό σου τραβάει raw κάτι ελάχιστο μπορεί να το διορθώσεις,αν όχι δεν κάνεις τίποτα(σχετικά).
  • Δημιουργία νέου...