Προς το περιεχόμενο

Vennon64

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    192
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Vennon64's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πολύ ωραίο και ενδιαφέρον αυτό που είπες για τα Σ/Κ θα ήταν τελείο. Θα το δω εχω εναν γνωστο σε αυτη τη δουλεία θα ρωτήσω πως έβγαλε άδεια. Αλλα και το συνεργείο αν είναι και σκ π.χ. πρωί θα ταν τέλεια.
  2. Το διάστημα που περιγράφεις μου φαίνεται μικρό , εγώ περίμενα για mid 3-5 χρόνια και για senior 8+. Μπορώ αλλά για ένα μεγάλο διάστημα ακόμα δεν θέλω να αλλάξω εταιρία (μαθαίνω πολλά, πολύ ευγενικοί συνάδελφοι). Για την ώρα απλά ενα συμπλήρωμα ψάχνω και για τον λόγο αυτού του μεγάλου εξόδου.
  3. Mid δεν είμαι , entry είμαι και προφανώς δεν γνωρίζω την αγορά καλά ακόμα. Είσαι και εσυ mid dev φίλε ? πάνω από 1k αν επιτρέπεται? Ε για Senior έχω χρόνια ακόμα σίγουρα
  4. Εννοείς αλλαγή δουλείας εξολοκλήρου και με μισθό πανω απο 1000? μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο τέτοιοι μισθοί, είσαι προγραμματιστής και εσυ?
  5. ααα οκ είναι και αυτό μια λύση θα δω τι υπάρχει. Ευχαριστώ! Ναι αυτό το ξέρω όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα της Ελλάδος και εχω και δύο για εταιρίες απο εξωτερικό. Αλλα αυτα όλα είναι πλήρης ωράριο πρωινό. Εγώ έχω ήδη δουλεία που δεν θέλω να αλλάξω, απλα τώρα έτυχε θέμα και θέλω κάποια χρήματα παραπάνω.
  6. Κάτσε φίλε αυτο που λες εύκολα βρίσκεις, σε ποια site είδες με μερική γιατί έκανα αναζήτηση και μου έβγαλα 5 κάπου εκεί αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν μπορώ στο ινσομνια να κάνω post τα site που ψάχνω για δουλειά, αν θέλεις, μπορείς κάπως να με κατατοπίσεις?
  7. Εννοεις εύκολο να βρεις δουλεια γενικα ή στο ωράριο που μου αφήνει η πρωινή μου ? Μηχανάκι δυστυχώς δεν εχω και δεν ξέρω. Μου το είπαν και φίλοι για αυτό το επάγγελμα έχει ζήτηση.
  8. Και γω έτσι ακούω είσαι μήπως mid dev και εσυ ?
  9. Ναι αρχάριος ειμαι αυτό ειναι αλήθεια αλλά οι μισθοί αυτοί είναι εξωτερικό με παιδία τις ηλικίας μου που μίλησα στο χώρο πανω κατω τα ίδια είμαστε, εντάξει οι παλιότεροι πηγαίνουν χίλια plus ευρω αλλα Ελλάδα αυτή είναι η κατάσταση.
  10. Καλησπέρα, fiver to γνωρίζω, το αλλο οχι αλλα udemy με τίποτα δεν το χω σε αυτο το κομμάτι. Ευχαριστώ πάντως για ιδέες αυτές.!
  11. Ναι περίπου και εμένα αυτά πέρασαν απο το μυαλό , αν και σερβις έκανα παλιά και θα θελα να το αποφύγω.. το σεκουριτι απο την αλλη ακούγεται καλό. Ευχαριστώ θα το ψάξω αυτο. Έσυ που κατέληξες? Αυτό θα ήταν το ιδανικό πανω στο αντικείμενο μου. Είμαι Full Stack Web Dev και παλιότερα είχα κάνει και wordpress / presta cms admin και τέτοια. Γενικά κώδικα μου αρέσει να γράφω. Όταν λες freelance εννοείς εξωτερικό σωστα? με αυτα τα site?
  12. Καλησπέρα σε όλους, εργάζομαι ήδη σε εταιρία ως προγραμματιστής και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτή τη δουλεία, λόγο όμως ότι ένα συγγενικό μου πρόσωπο θα χρειαστεί κάποια επέμβαση θα ζοριστώ αρκετά οικονομικά και έτσι αναζητώ και μια δεύτερη εργασία το πρόβλημα μου είναι κυρίως το ωράριο 9-5. Η ερώτηση μου στο thread είναι αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για το τι περίπου δεύτερη δουλεία να κάνω ? Ευχαριστώ!
  13. Κρατημένη για τον συμφουριτη @retroman3 Καλησπέρα έχω NIC card killer, δεν εχει χρησιμοποιηθεί ποτέ 99,99% ειναι λειτουργική σε windows 7 logika λογο drivers φανταζομαι. Ειμαι θεσσαλονίκη οποιος το θέλει ας στείλει. Αλλιως να την ανακυκλώσω.
  14. Vennon64

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    καλησπέρα, βασικά φίλε είναι απο αγγλικό site σιγουρα. .co.uk ήταν. Αλλά πολυ αργούν και φοβάμαι... μην δεν ερθει ποτέ..
  • Δημιουργία νέου...