Προς το περιεχόμενο

παπι

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.458
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    5

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://arwmatzis.gr
  • Skype
    Skype

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Σοβιετ

Πρόσφατες Επισκέψεις

40.651 προβολές προφίλ

παπι's Achievements

  1. Οταν το εφτιαξα, το canclelInvoice.... δε δουλευε απο πλευρα ααδε (αν και προσωπικα, βολευομαι με πιστωτικο παρα με ακυρωτικο). Οπως και η μαζικη αποστολη. Ουτε qr url ειχε κλπ. Οποιος θελει ας κανει pull request.
  2. παπι

    Fritz! Router

    Με polling γινεται αν θυμαμαι καλα. Βασικα μιλα με τον αντιπρόσωπο που τα εχει. Ειναι πολυ κατατοπιστικος και απανταει αμεσα
  3. Άλλο η μετάβαση από ένα σύστημα σε άλλο. Και άλλο να έχεις 3 εταιρείες που θα βάζουν επιπλέον φόρο σε κάθε παραστατικό. Τι θα πει 30 σεντς ανα παραστατικό; Δηλαδή θα έχεις μια εταιρεία που θα της στέλνεις 1kb data και αυτή θα σε χρεώνει 30 σεντς για να σου πει ότι της τα έστειλες; Δηλαδή χρεώνει 314 χιλιάδες ευρώ το γκιγκα; Για κάτι το οποίο γίνεται έτσι και αλλιώς με το api του mydata. Μια απατη με δικαιολογία της φοροδιαφυγής.
  4. Αλλη μια "πηγη" για κονομα ειναι για μερικους "φιλους" στο ονομα της "φοροδιαφυγης".
  5. https://github.com/nokanoki/mydata Εδω εχω φτιαξει τη διασυνδεση. Για την ωρα δεν εχω ασχοληθει καθολου, επειδη αποτι δειχνει η κατασταση, το mydata ειναι μια απατη.
  6. Απο την ωρα που εχεις vector_init το οποιο κανει την δουλεια του allocator, δε μπορεις να βαλεις delete[]. Πρεπει να φτιαξεις δικο σου deallocator, τυπου vector_destroy/vector_release/vector_delete whateva.
  7. Τι να σου πω. Αντι να σπας το κεφαλι σου, κανε ενα απντειντ στο απ. Βαλε να τσεκαρει αν υπαρχει sqlcmd, αν υπαρχει connection με την βαση και αν υπαρχει το αρχειο. Γενικα οταν γραφεις κατι το οποιο ειναι depend σε κατι αλλο, παντα να τσεκαρεις.
  8. Εσυ το βλεπεις το αρχειο σε αυτο το συστημα;
  9. composer create-project laravel/laravel my-first-quiz-project Κολλας σε τεχνικα πραματα ενω θα επρεπε να κολλας σε θεμετα που εχουν να κανουν με το παιχνιδι. Πχ επιπεδο δυσκολιας, καταταξη παιχτων κλπ.
  10. παπι

    MyData και QR Code

    Καλα εδω ειναι υποχρεωτικο απο το 1/1/23 να μπαινουν ολα mydata την ιδια μερα. Εγω απο το 2022 τα στελνω απευθειας μεσου api. Για το qr αν ειναι υποχρεωτικο, δε το γνωριζω, αν και δε βλεπω το λογο να ειναι. Ουτε το uid δε βλεπω γιατι να υπαρχει εφοσον υπαρχει το mark.
  11. Τι συσκευη ειναι αυτη που δεν μπορει να στειλει https ; Ναι μπορεις.
  12. Πληρωσε εναν provider, σχετικα τζαμπα ειναι και θα εχεις 100000% καλυτερα δεδομενα, απο το να τα τραβας στο τζαμπε. παρανομο ειναι, δεν υπαρχει ουτε ενα σαιτ στο τζογο που να σου επιτρεπει την συλλογη δεδομενων. Βεβαια ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ, αλλα και παλι, πληρωσε να κανεις τα πειραματα σου.
  13. Κοιτα να δεις πως ειναι η κατασταση. Την ευκολια που σου προσφερει το προιον αυτο, το πηρωνεις με καθε transaction. Η χρεωση με τα 6ευρω ειναι... Μπαινει ενας μανατζερ στο ΔΣ και λεει "παιδια καθε χρονο ληγουν 1εκ καρτες, αν τις χρεωσουμε 6ευρω θα βαλουμε 6εκ ευρω στο μπατζετ."
  14. Αμφισβητηση συναλλαγης πρεπει να κανω, που οπως ειπε η υπαλληλος στο τηλεφωνο, δεν θα εχει καποιο αποτελεσμα. Ξεκολλατε με τις μιζεριες. Εγω ξερω οτι πριν χρονια επρεπε να κανεις αρκετες δουλειες με το γκισε, επειτα ηρθε το ιντερνετικο και τα εκανες μονος σου, και επαιρνες κανα μπονους. Λογικο εφοσον δεν απασχολουσες τον υπαλληλο που πληρωνεται. Τωρα κανεις την δουλεια του υπαλληλου και πληρωνεις κιολας. WTF? Α μη ξεχναμε οτι με τον κοβιτ και τις αποστασεις, πλεον δεν υπαρχει γκισε, ασχετα που τελειωσε ο κοβιτας.
  • Δημιουργία νέου...