Προς το περιεχόμενο

Andreas_FrenzY

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    158
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.313 προβολές προφίλ

Andreas_FrenzY's Achievements

  1. Ελπίζουμε να μην είναι το παραπάνω.
  2. Ακριβώς αυτό. Επειδή υπάρχει iphone 7 στην οικογένεια και γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο θέλει να φορτίσει, για αυτό και μόνο παρέθεσα το ανακριβές μήνυμά σου. Το ποιόν του καθενός και το αν παραθέτει πηγές για τα ισχυριζόμενα στοιχεία, ή απλά λέει αερολογίες, είναι πασιφανές. Καλό απόγευμα φίλε Neg.
  3. http://forums.whirlpool.net.au/archive/2603139 Ούτε αυτός είχε έτσι; 0 -78 σε μία ώρα με airplane mode on και 12W charger.
  4. Άρα πάλι δεν παραθέτεις αριθμούς, απλά πετάς ένα άρθρο της μαμάς apple και θες να με πείσεις ότι μετά από μισή ώρα χαμένων κλήσεων καταφέρνεις να φτάσεις 80%. Όσο και μη γραμμική σχέση να διέπει το παραπάνω, δεν πείθεις. Άντε και καλά callback. edit http://forums.whirlpool.net.au/archive/2603139 0 -78% σε 60 λεπτά με airplane mode on και με 12W charger
  5. Το δικό σου είναι iPhone (όπου i = φανταστικό) μιας και οι απαιτούμενοι χρόνοι πλήρης φόρτισης με τον παρεχόμενο φορτιστή 5W είναι γύρω στις 2 ώρες για 6s και 7 και γύρω στις 3 ώρες για 6s plus και 7 plus. http://www.anandtech.com/show/9686/the-apple-iphone-6s-and-iphone-6s-plus-review/8 http://www.anandtech.com/show/10685/the-iphone-7-and-iphone-7-plus-review/5 Και φορτιστή ipad pro να χρησιμοποιείς ο χρόνος που λες τουλάχιστον φανταστικός (ή iχρόνος αν προτιμάς).
  6. @tz_aristotelis Μήπως σε τρολάρει κάποιος στο σπίτι με ir blaster?
  7. Υποθέτωντας ότι ισχύει η εικόνα για τις αναλύσεις στην κορυφή του άρθρου, τότε δεν μιλάμε μόνο για function area στο κάτω κομμάτι της συσκευής αλλά και για extra genaral area περιμετρικά της ωφέλιμης οθόνης. Αλλιώς δεν γίνεται στην μία να αναφέρετε 1242 pixels width και στην άλλη 1125. Περίεργο μου φαίνεται αλλά οψόμεθα.
  8. Επιτέλους μπας και δούμε κανα σοβαρό βρυκόλακα στην οθόνη. Μας έχουν τρελάνει με teen vamps του στυλ vampire diaries και twilight.
  9. Αυτό που λέτε μερικοί ότι με πολύ λιγότερα χρήματα παίρνεις πολύ καλύτερο hardware με ξεπερνά...
  10. Ναι οκ σε αυτό συμφωνούμε, αλλά περιμένε να παρουσιαστεί πρώτα και το κράζουμε μετά όλοι μαζί
  11. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το τρέχον mobile os war τείνει να γίνει digital - intelligent assistant war. oh well... https://www.wired.com/2015/09/voice-interface-ios/
  12. Να φανταστώ έχεις ξημεροβραδιαστεί αξιολογώντας την νέα ψηφιακή βοηθό της Samsung και έφτασες στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί εκτρώματος...Μάλιστα. Να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μεσά. Πληροφοριακά δεν μιλάμε για το S Voice, το οποίο ήταν πραγματικά άθλιο, αλλά για νέα προσέγγιση. Και από την στιγμή που αφιερώνει dedicated hardware button η Samsung, μόνο δυσοίονη δεν προβλέπεται...
  13. Κριμα και εχω 2 2tb δισκους σε sbs ripakia. Στα αζήτητα πλέον δηλαδή...
  14. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! Μετά από 1,5 η έστω βαριά 2 χρονάκια θα σου πετάξει new switch αν θες να παίζεις σε fullhd zelda και να τρέχεις τα καινούργια παιχνίδια. Μιλάμε για την εταιρία που έβγαλε 4 ds και 3 3ds, στο switch θα κολλήσει?
  15. Πες ότι κατασταλάζει σε ενσωμάτωση 720p οθόνης για αύξηση αυτονομίας, (που εν μέρη το καταλαβαίνω) αλλά 32gb μόνο??!! Έλεος ρε Nintendo.
  • Δημιουργία νέου...