Προς το περιεχόμενο

vezyro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    119
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.011 προβολές προφίλ

vezyro's Achievements

  1. vezyro

    Huawei watch gt 200€

    Εμένα μου δείχνει κανονικά όνομα και επίθετο του καλούντος . Eιναι συνδεδεμένο με mate 20 pro. Σαν ρολόι για αυτούς που ενδιαφέρονται για την αγορα εχω να πω τα εξής. Αν το κυρίως ενδιαφέρον ειναι το fitness και η αυτονομία ειναι παρα πολυ καλό με πολύ καλή κατασκευή και οθόνη.Eπίσης τα 50 μέτρα αδιάβροχο ειναι ατού. Αυτά ειναι τα μόνα καλά που έχει . Στα μείον δεν βάζεις -βγάζεις τίποτα απο software -watchfaces και τα animations ειναι λες και δουλεύει ο επεξεργαστής στα 100mhz. Δεν εχει τo smooth που έχουν άλλα ρολόγια .
  2. Και στον Κωτσόβολο με τιμή στα 709 ευρώ λογο αφαίρεσης ΦΠΑ και δωροεπιταγη 140€!
  3. Θερμά ηλεκτρόνια ; Δηλαδή αν βγεις στον ήλιο και έχει καύσωνα μπορεί να κάνεις τον ghost rider ;
  4. Τι σύμπτωση ! Εχθές είδα αρκετά βίντεο στο youtube για το model s85d της tesla. Πραγματικά οι αντιδράσεις των ανθρώπων στην επιτάχυνση ήταν όλα τα λεφτά. Αυτοκίνητο με μηδενικούς ρύπους,αθόρυβο τελείως ,επιτάχυνση ανώτερη απο lamborghini και πολλά αλλα supercar που κάνουν τα τριπλάσια χρήματα, και οικογενειακό sedan με super χλιδή και τεχνολογία. Τα πραγμάτικα αυτοκίνητα της tesla που κυκλοφορούν τώρα ειναι αυτά που βλέπαμε σε κάτι ταινίες για το μέλλον πριν απο χρόνια. Ειμαι σίγουρος οτι θα επιτύχουν την αυτονομία που λένε.
  5. Διάβασα ultra στον τίτλο και χάρηκα. Είδα τα specs και απογοητεύτηκα. Ενα ηταν τελικά το ultra που θα μείνει στην ιστορία των τεράστιων phablet!
  6. Περικοπή χιλιάδων θέσεων λέει το άρθρο. Ας κάνουν περικοπή στης θερμοκρασίες που πιάνουν οι τελευταίοι επεξεργαστές τους και να μην κάνουν στον κόσμο. Την αρχή του τέλους την έκανε με τον 810 και απο ότι βλέπω θα συνεχίσει την κάθοδο με τον 820.
  7. vezyro

    Epson L365 printer Review

    Eχω τον L360 εδω και 4 μηνες. Οικιακή χρήση με εκτυπώσεις φώτο των οικογενειακών στιγμών και όχι μόνο. Εχω εκτυπώσει περίπου 500 φωτογραφίες διαστάσεων 10χ15 glossy ,δεκάδες μεγέθους a4 glossy,και εκατοντάδες εκτυπώσεις για τα παιδιά με σχολικές εργασίες αλλα και σκίτσα για ζωγραφική. Τα μελάνια ειναι ακόμα αρκετά επάνω απο την μέση ! Κυριολεκτικά ατελείωτα !!
  8. Τα δείγματα στο site τους δεν τα έχει δει κανείς ? Φανταστικές φωτογραφίες απο επαγγελματίες φωτογράφους. Αν και αρκετά ακριβό πιστεύω οτι ειναι αρκετά καλύτερο απο της υλοποιήσεις της sony.
  9. vezyro

    LG G Flex 2 Review

    Ενα βήμα εμπρός και δύο πίσω με τον 810. Αντίστοιχος του 801 ειναι με την μόνη διαφορά οτι ο 801 ειναι πιο κρύος και χωρίς προβληματα θερμοκρασίας
  10. Ακομα στα 20nm ? Καλά χριστούγεννα του 2016 θα έρθει στα 14nm που ειναι ο exynos της samsung αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό η qualcomm.
  11. Θα κάνει τρελές πωλήσεις ! Και μόνο που ξεκινάει με 3.000 εφαρμογές και έχει δικό του το μάρκετ με της εφαρμογές αφήνει πίσω όλους τους υπόλοιπους κατευθείαν. Αν και άργησαν να το βγάλουν σε σχέση με το πότε το παρουσίασαν ,πιστεύω οτι η αναμονή ήταν για να είναι έτοιμες οι εφαρμογές τους.
  12. Μου αρέσει πάρα πολύ και θα το αγοράσω Day one.
  • Δημιουργία νέου...