Προς το περιεχόμενο

az1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    135
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με az1

  • Ημερομηνία γέννησης 05/07/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.169 προβολές προφίλ

az1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

7

Φήμη

  1. Υποτίθεται ότι για τις χώρες της Ε.Ε. δεν έχει ΦΠΑ.. Αλήθεια τώρα? Γιατί τόσο πολύ δηλαδή? Τα δέματα από Αγγλία με ΕΛΤΑ κάνουν το πολύ μία εβδομάδα. Καλησπέρα! Περιμένω και γω ένα πακέτο από Αυστρία με το austrian post και είναι φοβερή σύμπτωση γιατί και γω το περιμένω από το συγκεκριμένο μαγαζί μοντελισμού που το αγόρασες και συ! Σε μένα γράφει πως στις 11-10 μπήκε Ελλάδα ...θυμάσαι μήπως πόσες μέρες έκανε να σου παραδοθεί με ΕΛΤΑ ? Εν τω μεταξύ εμένα το truck number δεν διαβάζεται από τα ΕΛΤΑ,είναι ένας πολυψηφιος αριθμός και έτσι δεν μπορώ να εντοπίσω το δέμα μου...αν θυμάσαι πόσες μέρες έκαναν τα ΕΛΤΑ να σου παραδώσουν το δέμα η αν θυμάσαι πως βρήκες τον αριθμό αποστολής των ΕΛΤΑ ώστε να εντοπίσω το δέμα θα σου ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ!
  2. Υποτίθεται ότι για τις χώρες της Ε.Ε. δεν έχει ΦΠΑ.. Αλήθεια τώρα? Γιατί τόσο πολύ δηλαδή? Τα δέματα από Αγγλία με ΕΛΤΑ κάνουν το πολύ μία εβδομάδα. Καλησπέρα! Περιμένω και γω ένα πακέτο από Αυστρία με το austrian post και είναι φοβερή σύμπτωση γιατί και γω το περιμένω από το συγκεκριμένο μαγαζί μοντελισμού που το αγόρασες και συ! Σε μένα γράφει πως στις 11-10 μπήκε Ελλάδα ...θυμάσαι μήπως πόσες μέρες έκανε να σου παραδοθεί με ΕΛΤΑ ? Εν τω μεταξύ εμένα το truck number δεν διαβάζεται από τα ΕΛΤΑ,είναι ένας πολυψηφιος αριθμός και έτσι δεν μπορώ να εντοπίσω το δέμα μου...αν θυμάσαι πόσες μέρες έκαναν τα ΕΛΤΑ να σου παραδώσουν το δέμα η αν θυμάσαι πως βρήκες τον αριθμό αποστολής των ΕΛΤΑ ώστε να εντοπίσω το δέμα θα σου ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ!
  3. praetorian φιλε μου,χρωσταω καφε!!!σε ενα απο τα link που μου εδωσες βρηκα τη λυση!!!το προβλημα μου το εκανε η wifi καρτα που εχω για να συνδεομαι στο διαδικτυο...ενα utility που εγκαθισταται μαζι με τους drivers οταν κανεις install ηταν το προβλημα..το απεγκατεστησα και ολα μια χαρα!!!σε ευχαριστω και παλι καθως και ολα τα παιδια για τις προτασεις που μου δωσανε!!
  4. οχι,ολα λειτουργουν αψογα...μονο να πω κατι που εχω παρατηρησει.το προβλημα αυτο μου το κανει στην λειτουργια full οθονη,οταν παιζω σε window mode δεν το κανει.....καμια ιδεα κανεις??
  5. δεν ειναι πειρατικο,ουτε εχω skype kai αντιικο....δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...ο υπολογιστης λειτουργει αψογα και οταν παιζω ολα μια χαρα και ξαφνικα ελαχιστοποιει το παιχνιδι και με πεταει στην επιφανεια εργασιας....ευχαριστω για τις προτασεις και αν εχετε και καμια αλλη ιδεα καλοδεχουμενη!
  6. καλησπερα παιδια,μου εχει παρουσιαστει το εξης προβλημα.οταν παιζω καποιο παιχνιδι,πχ pro ή οτιδηποτε αλλο μου το ελαχιστοποιει και με πεταει στην επιφανεια εργασιας.ξαναπαταω το παραθυρο και παιζω για λιγο και ολα μια χαρα και μετα απο λιγο παλι το ελαχιστοποιει.drivers ειναι οι τελευταιοι και το pc δεν παρουσιαζει κανενα αλλο προβλημα...καμια ιδεα κανεις???
  7. az1

    Pro Evolution Soccer 2016

    καλησπερα παιδια,παραγγειλα το pro 2016 με αυτον το μοχλο http://www.e-shop.gr/natec-njg-0444-genesis-p44-pc-ps3-gamepad-limited-edition-black-p-PER.572160.θαειναι συμβατος,δηλαδη θα μπορω να παιξω το παιχνιδι καλα?
  8. az1

    Raspberry Pi Insomnia Community

    καλησπερα παιδια!το αγορασα και εγω απο το nettop.gr.μαζι πηρα και φορτιστη,θηκη και microsd με προεγκατεστημενο λειτουργικο linux os .ικανοποιημενος ειμαι σε γενικες γραμμες,το θελω για σερφαρισμα και να ακουω κανα τραγουδακι και να πειραματιστω λιγο.εχτες που το συνεδεσα ολα καλα αλλα δεν ειχα ηχο..το εψαξα λιγο στο διαδικτυο και βρηκα μια εντολη που εκτελεσα και λυθηκε το προβλημα!!οποιος εχει πραγματα να προτεινει και γενικα πληροφοριες για εμας τους ψαραδες ειναι ευπροσδεκτος!!
  9. παιδια καλησπερα,αγορασα το raspberry pi 3 το συνεδεσα ,ολα καλα μα δεν εχω ηχο....καμια ιδεα???
  10. καλησπερα παιδια.ειδα το raspberry pi 3 και το παρηγγειλα απο eshop που το εχει σε προσφορα. επισης παρηγγειλα και το κουτακι του καθως επισης και ενα τροφοδοτικο που προτεινε γιαυτο. επειδη ειμαι μεγιστος noobas θελω να μου πειτε τι αλλο χρειαζεται για να τρεξει. ο λογος που το πηρα ειναι μονο και μονο για χρηση internet, απλα για να σερφαρω. κανει γιαυτο, ετσι? τωρα υποθετω πως θα χρειαστω και μια micro sd για να αποθηκευσω το λειτουργικο που θα του βαλλω. τι παιζει με αυτες? με ποια κριτηρια θα επιλεξω καποια? μπορειτε να μου προτεινετε? και το βασικο μου ερωτημα, σε οτι αφορα το λειτουργικο ειδα οτι παιρνει εκδοσεις linux. ποια εκδοση πρεπει να επιλεξω και επισης οπως καταλαβαινω θα πρεπει να την βαλλω σε ενα usb stic, να την κανω εκτελεσιμη και ετσι να εγκαταστησω το λειτουργικο. ποσα usb stic χρειαζομαι και πως μπορω να κανω το λειτουργικο εκτελεσιμο μεσω αυτου? αυτα... σορρυ αν σας κουρασα.. αν καποιος ξερει και δεν βαριεται ειμαι ολος αυτια! ευχαριστω!!
  11. Καλησπερα παιδια,εχω windows 7 ultimate 64 bit και απο 4 giga που ειχα ραμ εβαλλα αλλα 4,συνολο δηλαδη 8.το θεμα ειναι οτι μου λεει μεν οτι εχω συνολο 8 giga αλλα η χρησιμοποιησιμη(usable ή καπως ετσι..) λεει οτι ειναι τα 6..ερωτω λοιπον αν ξερετε να μου πειτε το γιατι?..η μητρικη ειναι μια gigabyte 990 xa-ud3 και επεξεργαστης ο fx-8300..αυτα...ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. az1

    Dragon Age III: Inquisition

    καλησπερα παιδες,λεω να το τιμησω και εγω αλλα πρωτα κλασσικα θα το παρω απο το θειο να το δοκιμασω αν μου αρεσει και αν ναι θα το αγορασω και γνησιο γιατι δεν ειναι εποχη για λαθος αγορες..μια ερωτηση μονο,καπου ειχα διαβασει οτι εχει το παιχνιδι καποιο συστημα προστασιας και αν το παιξεις απο θειο καταστρεφει το σκληρο..ισχυει κατι τετοιο η να μην ανησυχω??
  13. az1

    Sacred 3

    βγηκε??
  14. az1

    Risen 3: Titan Lords

    μου φαινεται τα open world rpg εχουν την τιμητικη τους..παντως με το καλο να ερθει,φαινεται ωραιο αν και δεν εχω παιξει τα προηγουμενα της σειρας για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
  15. az1

    Divinity: Original Sin

    βασικα απο rpg εχω παιξει oblivion,skyrim,diablo1-2,sacred 1-2 και πανω κατω τετοιο στυλ.καταλαβαινεις οτι αυτο με turn based μαχες με ξενιζει λιγο..δεν ξερω αν το χω..anyway σε λιγο θα το δοκιμασω μιας και το κατεβασα απο θειο και αν τα<<καταφερω>>θα το αγορασω!εν τω μεταξυ γραφετε ολοι τοσο καλα λογια για το παιχνιδι και καπως με εχετε πορωσει!!θα το παιξω και και βλεπουμε!!
  • Δημιουργία νέου...