Προς το περιεχόμενο

wolfis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

wolfis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Σκεφτομαι για μια αναβαθμιση καρτας σε αυτο το συστημα.Το τροφοδοτικο που υπαρχει ειναι:http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html Ποια καρτα προτεινετε να παρω βαση των παραπανω?Να τονισω πως θα ηθελα να ειναι υλοποιηση gigabyte windforce λογω ομορφιας απο κει και περα δεν εχω θεμα.budget κοντα στα 250.
  2. wolfis

    Επιλογή Ενισχυτή-Ηχεία

    Ο χώρος ειναι σχετικα μικρός,περιπου 20τ.μ. Απαιτήσεις ιδιαίτερες δε μπορω να πω πως εχω απλως ψάχνω για κάποιο 5.1 ωστε να μπορω να απολαμβάνω καλυτερα τις ταινίες. Για το htp 073 κάποια γνώμη; Η για τον παραπανω ενισχυτή vsx-323 (ή κάποιον στα ίδια λεφτα περιπου) και ενα απλο σετακι ηχείων 5.1;
  3. Καλησπέρα σε όλους.. Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για μια αναβάθμιση στον ήχο και συγκεκριμένα σε μια επιλογή 5.1 . Έπειτα από ψάξιμο βρήκα αυτό : http://www.skroutz.gr/s/4057622/Pioneer-HTP-073.htmlΠιστεύετε πώς είναι τίμιο πακέτο για τα λεφτά του ή να κοιτάξω για κάτι άλλο? π.χ. αυτό τον ενισχυτή : http://www.skroutz.gr/s/3603404/Pioneer-VSX-323.html και ένα άλλο σετ ηχείων ? Το budget είναι περίπου αυτό που έχω στο πρώτο link άντε και λίγο πάνω ως τα 350.
  4. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/ram/134792-kingston-bs-ddr3-1600mhz-8gb(2x4g)αυτές κανουν;; Όπως επισης και αυτες http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/ram/134796-corsair-vengeance-ddr3-4gb-1600mhz ; Αν βάλω 2 τέτοιες που δεν ειναι σετ θα εχει μεγάλη διάφορα η ειναι το ίδιο;; Και τέλος αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/ram/134785-kingston-ddr3-4gb-1333mhz-sr αν επιλέξω να τη βάλω μαζι με την άλλη κάνει,σωστα;;
  5. Καλησπέρα! Έχω αυτη τη μητρική http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-MB-760GMA-P34-FX-AM3-DDR3-USB3.htmΚαι τώρα έχω 4gb ram. Σκέφτομαι να πάω στα 8 μιας και πιστεύω ειναι αρκετα. Απο εδω : http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/ram (μιας και έχω ενα κουπόνι για αγορα) ποια θα ηταν η καλυτερη αγορα πιστεύετε; Η μήπως δεν κάνει καμία ;; Ευχαριστω..
  6. wolfis

    Αγορα monitor tv

    Επειτα απο διάβασμα-ψάξιμο κατάλαβα πως αξίζει καλυτερα μονο monitor και συνδεση με κάποιο αποκωδικοποιητη! Γι αυτο τη βοηθεια σας για ενα καλο μονιτορ στα 24' με τιμη ως 150(άντε και λιγο πάνω) και μια πρόταση για αποκωδικοποιητη ..
  7. wolfis

    Αγορα monitor tv

    Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα βοηθεια σχετικα με αγορα monitor tv ! Σκέφτομαι για αυτη : http://www.e-shop.gr/lg-24mt55d-pz-24-ips-led-monitor-tv-full-hd-p-PER.170147τι πιστεύετε ειναι καλη; Επισης θα ήθελα αν μπορείτε γενικότερα γνώμες και για άλλες αλλα και αν τελικα αξίζει monitor tv η να κοιτάξω μονο για απλή οθόνη; Υπάρχουν κάποια στάνταρ υπέρ/κατα; budget μέγιστο 200€ !
  8. σκεφτομαι για αυτο το κουτι:http://www.cosmodata.gr/product/226875/koyti-corsair-carbide-series-spec-02-bl και τροφοδοτικο αυτο:http://www.cosmodata.gr/product/159734/power-supply-corsair-cx430m-80-brn-mod θα ηθελα τη γνωμη σας και για τα δυο και ειδικα για το τροφοδοτικο θα ειναι ενταξει ή πρεπει να παρω μεγαλυτερο?
  9. Για ψύξη υπαρχει μια zalman performa αλλα αν χρειάζεται μπορεί και να την αλλάξω! Κάρτα γραφικών προς το παρών τουλάχιστο δε θα αλλαχθει. Οσο για o/c η αληθεια ειναι πωσ το σκεφτομαι γιατι Δεν εχω ξανακανει αλλα μαλλον θα γινει. Τέλος για το budget υπολογιζω περι τα 100+- κάπου εκει κοντα ίσως..
  10. Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αλλάξω τα ανωτέρω και θα ήθελα τη βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.το σύστημα είναι το εξής :
  11. Τι εννοείς; Ειναι τόσο απαιτητικό δλδ που με βαση τα παραπάνω δε θα μπορω να το παίξω; Όσο για οθόνη εντάξει για αρχη ίσως συμβιβαστω με μια απλή 19 απο ενα φίλο και το κοιτάζω αργότερα για κάποια καλυτερη.
  12. Κάποια παλαιότερα και κυρίως όπως έγραψα πιο πάνω (ζητώ εκ των υστέρων συγγνώμη που ξέχασα τη φόρμα εξαρχής) mmorpg παίζω. Αυτη την περίοδο συγκεκριμένα archeage.
  13. Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :250-300 Χρήση υπολογιστή :ελαφρύ gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηνα κέντρο Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλυτερα πιστεύω απο ενα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?συναρμολογηση σε κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι
  14. Καλημέρα σε ολους.. Θα ήθελα τη βοηθεια σας με μια σύνθεση παλαιότερη ως προς τα τωρινά για ελαφρύ gaming (κυρίως mmorpg αν υπαρχει τέτοιο κριτήριο) με εναν επεξεργάστη τετραπυρηνο amd πιθανότερο λόγω τιμής μνήμη 4-8 gb και κάρτα γραφικών 1gb. Ξέρω σας βάζω δύσκολα μιας και πρέπει να θυμηθείτε τα παλια ωστόσο καθε βοηθεια θα ηταν πολύτιμη! Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
  • Δημιουργία νέου...