Προς το περιεχόμενο

mikepax

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mikepax's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

6

Φήμη

  1. Γεια σε όλους, Προσφατα ανεβασα ένα παιχνιδακι στο google play και θα ήθελα τη γνώμη σας για το πως σας φαινεται αλλα και τυχον σχολια και παρατηρησεις που εχετε να κανετε. Ειναι arcade και όποιος θελει μπορει να το κατεβασει απο εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sellas.tarrow&hl=en Οποιοδηποτε feedback θα εκτιμηθει
  2. Το πληκτρολόγιο μοιάζει φτηνιαρικο για gaming laptop. Λες και το έκαναν παραγγελία απο turbo-x είναι.. Παντως το υπόλοιπο hardware είναι αρκετά καλο.
  3. Διαβαζοντας τα σχολια σου κοντεψα να καταπιω τη γλωσσα μου. Εκτος ελλειψης γνωσης,υπαρχει και ελλειψη κατανοησης. Απλα μη σχολιασεις.
  4. Προσπαθω να κάνω update στην jb μέσω του lg pc suite αλλα μου λέει ότι έχω λιγο αποθηκευτικό χώρο ελευθερο ενώ έχω κοντα στα 8Gb.ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει??το γύρισα και στις εργοστασιακες ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια... καμια πρόταση??
  5. mikepax

    virtual machine windows 7 σε mac

    Εγκαθηστας το vmware fusion,το τρέχεις,επιλέγεις file=>new και φτιάχνεις το vm σου.Αν έχεις το dvd όλη η διαδικασία γίνεται αυτόματα αλλίως πρέπει να του υποδίξεις το path για το iso
  6. mikepax

    scrolling se firefox

    Είναι δυσκολο να είναι θέμα software αλλά αρχικά απεγκατέστησε και επανεγκατέστησε τον firefox αν το πρόβλημα επειμείνει ενημέρωσε μας.
  7. mikepax

    ανοιγμα κονσολας

    Δεν είναι ΤΑ linux είναι ΤΟ linux.Στο gnome το τερματικό είναι στο menu applications
  8. Βασικά τα προιόντα της mac ανανεόνονται 3 φορές το χρόνο (early,mid,late).Αν ψάξετε στο skroutz θα βρείς το μακ που κάνει 1500$ στην αντίστοιχη τιμή σε εύρο.
  9. Εγώ το χρησιμοποιώ για προγραμματισμό και web design.Το θέμα είναι ότι αν ψάξεις π.χ. στο skroutz θα βρεις mac νέο ίσως και 300 ευρο ποιο φθήνα από εδώ.Εγώ δεν το λέω τόσο για μένα απλά πιστεύω ότι είναι άδικο να μπαίνει κάποιος όχι τόσο ψαγμένος και να την "πατάει" ουσιαστικά.Θεωρώ ότι θα έπρεπε να βάζουν τίμες που να είναι ποιο δίκαιες και να ανταποκρίνονται στην κατάσταση του προιόντος
  10. Βασικά επειδή ασχολούμαι αρκετό καιρο με mac δεν τα συγκρίνω με απλό hardware τα συκγρίνω με τιμές mac.Δεν είναι δυνατον να ζητάνε για ενα μοντέλο του 2009 την 950 ευρό όταν το μοντέλο του 2011 κάνει 1080(όχι από plaisio και τέτοια).Συμφωνώ οτι τα mac είναι πολύ καλόι υπολογιστές αλλά αν ψάξεις στο ebay θα βρεις μοντέλο που εδώ το δίνουν 1500 με 700(εγώ προσωπικά βρήκα και μάλιστα buy now).Μήπως θα έπρεπε να συνβαδίσουμε λίγο με την πραγματικότητα?
  11. Γειά σας.Αν και δεν έχω μπεί στο forum καιρό τώρα είμαι μέλος του insomnia.gr και παρακολουθώ πολύ συχνά τις αγγελίες για τα macbook/macbook pro/imac.Αυτό που έχω παρατηρίσει είναι ότι όλοι όσοι έχουν κάποιο mac και βάζουν αγγελια για να το πουλήσουν υπερεκτιμούν την αξία του.Έχω δει χρήστη να το πουλάει μάλιστα σε μεγαλύτερη τιμή από την κανονική και χρήστη να ζητάει για ένα "πεθαμένο" μηχάνιμα χρήματα με τα οποία παίρνεις ένα πολύ καλό και σύγχρονο laptop.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό?
  • Δημιουργία νέου...