Προς το περιεχόμενο

macchiaveli

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    241
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.944 προβολές προφίλ

macchiaveli's Achievements

  1. Η παροχή μου ειναι μονοφασική και δυστυχώς δεν τους πρόλαβα. Ειχα ανεβει σπιτι γιατι δεν ηξερα ποσο θα κανουν να ερθουν και απλα καποια στιγμη επανηλθε το ρευμα. Θεωρω πως ειναι τριφασικά. Εμεις εχουμε μονοφασικο πίνακα και ρολοϊ. Δεν γνωρίζω δυστυχως να σου πω κατι παραπάνω.
  2. Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ενα περίεργο που συνέβη χθες το βραδυ. Μενω σε πολυκατοικια 3 οροφων, 7 διαμερισματων. 2 σε καθε οροφο και μια γκαρσονιέρα. Χθες το βραδυ, κατα τη 1.30 κοβεται το ρευμα στο διαμέρισμά μου (3ος οροφος). Τα υπολοιπα διαμερίσματα και οι διάδρομοι ηλεκτροδοτούνταν κανονικά. Το μόνο περίεργο ηταν οτι δεν δουλευε το ασανσερ (ειχε φως η καμπίνα αλλα ειχε ακινητοποιηθεί στον δεύτερο - κατι το οποιο στα οσα χρονια διαμενω δεν εχει συμβει ποτέ). Κατεβαινω με τα πόδια, κανω μια σταση στον 2ο να δω τι συμβαινει με το ασανσερ και το βλεπω ακινητοποιημένο, με φως στην καμπίνα αλλα χωρις να μπορεί να κινηθεί. Κατεβαίνω στο κλιμακοστάσιο οπου βρίσκω το ρολοϊ μου (αλλαγμένο πέρυσι με ηλεκτρονικό χωρις κανενα πρόβλημα μεχρι στιγμης) και το βλέπω σβησμένο εντελως. Μονο το δικό μου, ολα τα υπολοιπα δουλεύουν κανονικά. Δεν ειναι η ασφάλειά του, καθως ειναι στη θεση της και οπλισμένη. Ολα καλα μεχρι εδω, δηλώνω βλάβη στην ΔΕΔΔΗΕ οπου και ερχονται μεσα σε 1 ωρα και απλα επανήλθε το ρευμα και ως δια μαγείας και το ασανσέρ. Η ερώτηση μου ειναι η εξής: Υπάρχει περίπτωση να επηρρεάστηκε καποιο απο τα δυο, να παίρνει ρευμα απο εμενα ή κατι αλλο που δεν μπορώ να φανταστώ; Αρχικα ζητάω συγγνώμη για το μεγεθος της ερωτησης απλα ηθελα να παρεχω οσες το δυνατον περισσοτερες πληροφορίες και εννοείται πως δεν ζητάω καποια μαγική εξήγηση, απλά αν είναι κατι που εχετε ξανασύναντήσει και αν αξίζει να καλέσω καποιον ηλεκτρολόγο να κάνει εναν έλεγχο στην συνδεσμολογία; Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  3. Σημερα εγινε η αιτηση για Enter+, μαζι με αιτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για νυχτερινο μετρητη. Δεν ειμαστε σε ηλικία για εκπλήξεις.
  4. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον το θέμα, έχω αποστήθισει σχεδόν την βίβλο στην αρχική σελίδα αλλά ακόμα προβληματίζομαι. Είμαι στον Ηρων, Νυχτερινό 24/7 και πληρώνω την kWh 0.0659 αλλά η αναπροσαρμογη ήρθε 0.256, πρακτικά έδωσα 0.32 την kWh για σπίτι 80τμ και 289kWh κατανάλωση μηνιαία. Η εκπτωση του κρατους ηταν 38 ευρω. Σπάω το κεφάλι μου αν με συμφέρει να αλλάξω παροχο σε κάποιον με κυμαινόμενο ή στο ΔΕΗ σταθερό με 0.17 fixed (δεν έχω θέμα με πάγιες εντολές κλπ). Δώστε μου σας παρακαλώ λίγο τα φώτα σας. Τείνω σαν χαρακτήρας να προτιμώ το σταθερό για 1 έτος με 0.17 από την αβεβαιότητα της αναπροσαρμογης. Φοβάμαι ότι η κατάσταση θα χειροτερεύει πριν γίνει καλύτερα.
  5. Επίσης, φλερτάρει επικίνδυνα με την λανθασμένη διαφήμιση. Το Netflix στο Shield (κατοχος του τρέχοντος μοντέλου) δεν υποστηρίζει Dolby Atmos. ΝΑΙ, η κονσόλα γενικώς υποστηρίζει, αλλα το app του Netflix στο Shield, OXI. Οπότε οσοι θέλετε το Atmos μεσω Shield, no go.
  • Δημιουργία νέου...