Προς το περιεχόμενο

Th3_apollyon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    100
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Th3_apollyon's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Th3_apollyon

    Mobo+Cpu+Ram

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/01/2024 10:03 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ότι λέει ο τίτλος. Ψάχνω επεξεργαστή, μνήμες και μητρική. Αν κάποιος έχει ddr3 combo θα βοηθούσε διότι έχω μνήμες οπότε μόνο επεξεργαστή και μητρική θα χρειαστώ. Επίσης αν υπάρχει x79 μητρική καθώς έχει χαλάσει η δικιά μου αλλά δεν γνωρίζω αν έχει χαλάσει και ο επεξεργαστής και μπορεί να έρθει να την δοκιμάσουμε θα την αγοράσω επιτόπου. Η τιμή δεν είναι απαραίτητα στα 100€ ανάλογα με τι έχετε πείτε μου μια τιμή. Σας ευχαριστώ

    100 €

  2. Και χωρις να ειναι Κ μπορεις να τον ανεβασεις απλα ανεβαινουν αντιστοιχα και οι μνημες!Οι μνημες σου πχ αν ειναι 1866 η 2133 και τωρα ειναι σε default λογο μητρικης στα 1600 τοτε ανεβασε τον επεξεργαστη μεχρι εκει που μπορουν οι μνημες δωσε και λιγο ρευμα και λογικα θα ειστε καλα δεν χρειαζεται να πας πολυ ψιλα κατι με 4.2 και παραπανω αν μπορεσεις!Σε πολλα παιχνιδια τελευταια η καρτα δεν κουραζεται και πολυ οταν ειναι λολ και γενικως τα περισσοτερα moba περαν του dota 2 που εχω δει να ανεβαζει ρολογια οποτε ο επεξεργαστης τρωει το μεγαλυτερο φορτο το bns απλα εχει και τα 2 ναι μεν αλλα παλι με επεξεργαστη σε προτεραιοτητα και msi afterburner να βαλεις θα το διαπιστωσεις αυτο!task manager κανει δουλεια αλλα δεν το αφηνει μονιμα καρφι τον επεξεργαστη στην ανωτερη του συχνοτητα οποτε βαλε το προγραμμα που σ ειπα καλυτερα και οτι χρειατεις στο εξηγω δεν εχω θεμα!
  3. Καλησπερα επειδη τα εχω παιξει τα παιχνιδια και το ρωσικο και το ιαπωνικο client ειχα παρομοια θεματα και εγω! Καλως η κακως το BnS εχει αρκετα θεματα σαν παιχνιδι απο μονο του και παντα μα παντα κατα μεγαλη πιθανοτητα ειναι θεμα του επεξεργαστη! Εγω τα ελυσα με high priorities & unparking cores!Προσωπικα χρησιμοποιησα το process lasso ειναι ευκολο στη χρηση και το κανει απο μονο του εχει μεχρι και power management το οποιον δεν αφηνει το cpu να αλλαζει συχνοτητα αλλα μενει παντα καρφι στο ανωτερο που το εχεις ειτε εχεις κανει o/c ειτε ειναι σε default! Δοκιμασε κατι τετοιο θα σε βοηθησει πιστευω η καρτα εφοσον δεν εχει θεμα στα single player δεν νομιζω να εχει ουτε σε αυτα κατι με το cpu σου εχει θεμα και ισως δεν το εχεις δει! Καλως η κακως τα παιχνιδια αυτα φτιαχνονται για πιο low end gpu και σχεδον παντα ειναι θεμα επεξεργαστη! Τελος η μνημη σου ποσο ειναι και τη windows εχεις?
  4. Εχω τα steelseries anniversary edition απλα μετα απο πολλα που δοκιμασα ναι θεωρω οτι κανει μπαλα μονη της σε αυτο το τομεα η steelseries!To Μονο αρνητικο αν εχω να πω καπως στο κομματι αυτο ειναι οτι ισως σε πονεσουν οταν τα φορα αν εχεις καπως...μεγαλο κεφαλι!
  5. Το virtu εχει ακομα θεματα το δοκιμαζα και εγω για καποιο διαστημα παρα πολυ αλλα τα κανει μανταρα σε πολλα! Βεβαια παιζει ρολο και τη windows εχεις(δουλευει καλυτερα σε 7) και πιο εχεις! Trial ειναι χωρις πολλα πολλα features αυτα που ειναι επι πληρωμης ειναι καλυτερα...επισης εχει και στα "καλα" sites βοηθεια στο να μην πληρωσεις και να δοκιμασεις για να δεις και μετα αν θες το αγοραζεις! Καποιος αλλος τροπος οπως ειπαν και τα παιδια δεν υπαρχει εκτος και αν κανεις undervolt τη καρτα σου και την τρεχεις με profiles οταν παει σε games να ανεβαινουν αυτοματα τα ρολογια της! Δεν νομιζω οτι για αυτο που ψαχνεις μπορεις να το λυσεις με software 100% ισως με το undervolt να μπορεις να γλυτωσεις κατι αλλα το ποσο δεν ξερω!
  6. Th3_apollyon

    Scammers

    Καλησπερα παιδια, Θεματα οσον αφορα πιθανους scammers στις αγγελιες πως μπορουμε να τα επιλυσουμε δια μεσου ενος admin? Ειναι η 3 φορα που μου τυχαινει ιδιο περιστατικο τις ταξεως δεν στελνω αντικαταβολη,δεν εχω λογαριασμο τραπεζης στειλε μου καρτα κινητου vodafone η paysafe και μετα στα στελνω!P.M. σας παρακαλω!
  7. εδωσε 2x5970 για να δοκιμασει 2xgtx295? Χμμμ καπως πατατα!Γνωμη μου να μην το κανει!Δυναμη θα εχει οσο αφορα τα παιχνιδια ομως μετα ουτε μεταπωλησει θα μπορει να κανει αν δεν τις θελει και ισως του μεινουν!Βαλε επισης αν δεν με απαταει η μνημη μου οτι η gtx295 εχει και θεματα αρκετα που εχω δει ανα καιρους καιγονται/δεν αναγνωριζουν ενα πυρηνα δεν παει καλυτερα για μια 7950? Vfm παντου τη βγαζουν! Αλλιως Nvidia gtx660ti/670!
  8. Και εγω ειχα διαφορα προβληματα με πλαισιο με μια gtx580 και ειχα ανοιξει παρομοιο θεμα στο forum!Δεν βγαζεις ακρη πραγματικα με τιποτα!Σε κοροιδευουν και δεν κανουν τπτ!Εμενα πηγαν απο εκει που ειμασταν σε αλλαγη αλλης καρτας στις 5 μερες ηδη αφοτου την ειχα παει μου ειπαν οτι ειχαν αλλη μετα μου το αλλαξαν στο οτι δεν εχουν και τελος μετα απο 2 βδομαδες περιπου μου ειπαν οτι θα μου κοψουν πιστωτικο απο 520 ευρω στα 395ευρω και καλα γιατι τοσο εχει τωρα!Ακομα περιμενω!1 μηνα και ποσο εχω!Δεν το εχω δεχθει και ουτε προκειται οταν απο αλλες εταιριες εξωτερικου μ εχουν κανει αλλαγη σε 7-9 μερες max η με πιστωτικο/αντικατασταση ολοκληρο η καλυτερου προιοντος!Μην τους πιστευεις και αν συνεχισουν τα δικα τους απλα μην δεχθεις κατι λιγοτερο απο αυτα που εχεις πληρωσει η κατι διαφορετικο/χειροτερο απο την καρτα σου!Στο τελος αυτοι θα χασουν!Εχω ρωτησει και δικηγορο προσωπικα και δεν εχουν κανενα δικαιωμα να κανουν τετοιες μανουρες δικα τους νταβαντζιλικια ειναι! Συγγνωμη αν γινομαι κακως η τα λεω με αναρμοστη γλωσσα αλλα οποτε ακουω ειδικα αυτο το ονομα με τρελαινει! Για μενα Ελλαδισταν πεθανε αν θελω κατι καινουργιο μονο εξωτερικο χιλιες φορες καλυτερα και κυριοι στις δουλειες τους ειτε ειναι ιδιωτες ειτε καταστηματα κατα 98%!
  9. φιλε μ αν ειναι κ εισαι Αθηνά κοντά στο κανω κ. εγώ δεν έχω θέμα! έχω κ τα εργαλια άπλα να βολεύει μέρα!
  10. Αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα παρολα αυτα ειναι λες και μεσα μου λεω καθε φορα: -οκ δεν θα αλλαξω δεν χρειαζεται και μετα απο μια μερα ξαναρχιζω να αναρωτιεμαι μηπως μπας και με αυτα τα 40watt γλυτωσω κανω η αν την παω ψηλα πχ.Γενικως δεν ξερψ αν καποιος το παθαινει αυτο αλλα εμενα το μικροβιο αυτο ειναι λες και μ μιλαει! Για τα 384 bit και εγω εχω ενα θεμα με τη καινουργια γενια αλλα ολοι μ λεγανε οτι εφοσον κερδιζει σε ολα τα benchmarks δεν ειναι και κατι που θα πρεπει να ανησυχει! Αν και διαβαζοντας και το τη μου λετε θα προτιμησω να τα λυπηθω τα λεφτακια μου για τωρα να μαζεψω ακομα και ας πεσει και η μεταπωληση στις καρτες μου και μετα θα παρω καρτουλα απο καινουργια γενια!
  11. Καλησπερα και παλι! Το μοναδικο μου ερωτημα ειναι επειδη εχει αρχισει να με τρωει το μικροβιο της αναβαθμισης για αλλη μια φορα αν κατα δικια σας θα ηταν καλο να αλλαζα gtx580 sli που εχω στα 950/2100 με 1.138V σε καμια μονοπυρηνη καρτουλα gtx680/7970 η κανα sli πουλωντας φυσικα της ηδη υπαρχουσες! gtx670 sli παλι παιζει στο τραπεζι και εξωτερικο μετεχειρες απο διαφορα site πανε κανα 500ευρω max! Η οθονη μου ειναι dell u2412m! Οθονη να αλλαξω τωρα για τωρα δεν παιζει αν αλλαξω θα παρω ειτε αλλη μια ιδια ειτε καμια 27" 120hz αλλα ακομα ψαχνομαι γυρω απο αυτο το θεμα γιατι οι αποψεις ειναι πολλες ποια συμφερει και οχι! Απλα σκεφτομαι να αλλαξω η να περιμενω καμια καινουργια σειρα gtx7xx/amd 8000 series! Απο φιλους που εχουν gtx680 sli και 7970 γενικως της καρτουλες τους σε fps παμε ειτε ισα ισα ειτε λιγακι πιο πανω οι δικες μου!Γνωμες θελω απλα αν λετε συμφερει η οχι! Τελος το οτι gtx580 ειναι πιο power hungry απο gtx680 πραγματικα το θεωρω λιγο ανουσιο γιατι για 40W αν θυμαμαι καλα τη διαφορα δεν ειναι και κατι τρελο! Ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Ειμαι τοση ωρα στο ποστ και διαβαζω διαβαζω διαβαζω ανουσια μα ανουσια πραγματα!Ο φιλος @giokou προσπαθει πως και πως να πει κατι και τπτ!Δεν καταλαβαινω φιλε Κωστα οταν ζητας μια γνωμη απο ατομα ποιο εμπειρα γιατι δεν ακους παρα απλα να λες τα δικα σου?Δεν θελω να γινω κακος αλλα εχουν δικιο το να δωσεις 200 ευρω με τετοια οθονη δεν αξιζει!Οπως και να χει καλο ειναι για μενα αν ειναι να δωσεις 200 επειδη ετσι θες παρε 7850-70 οτι σου γυαλισει!Καλα θα ειναι διαφορα δεν θα δεις ομως μεγαλη απο την 7770!Αν μπορω να προσφερω μια καλυτερη γνωμη για μενα θα πηγαινα σε καμια καρτα τον 100-120 μεταχειρισμενη απο το site και καμια οθονη στα 100 που εχουν!Χιλιες φορες καλυτερα να παρεις ετσι για μενα και να δει το ματι σου τη διαφορα παρα 200 για μια καρτα που ουσιαστικα θα παει "χαμενη"!Στο site εχουν αρκετες και αγοραζω πολυ καιρο πραγματα!Δεν πιστευω να σου κατσει κατι που να μην ειναι καλο!Εστω και gtx550 ti που ειδα στα 100 στις αγγελιες και μια οθονη με αλλα 100 το θεωρω καλυτερη αναβαθμιση απο 200 για 7850-70! Φιλικα παντα!
  13. Για μενα παρε παστα κανονικη κ βρες μια δυνατη κολλα που να εχει για διαλυτικο της τη βενζινη!Βαλε παστα απανω στα τσιπακια κ με μια οδοντογλυφιδα στις γωνιες την κολλα κ κολλα τα ψυκτρακια και αστην να στεγνωση μετα!!!Αν μετα καπου καποτε θες να τα βγαλεις απλα ριξε βενζινη και θα διαλυθει η κολλα στο hardware και γενικως στα τσιπακια η βενζινη δεν κανει τπτ!Εννοω βενζινη απο το σουπερ μαρκα τη ναφθα που ειναι υδρογονομενη ελαφρια το γραφει και πανω της!
  14. Th3_apollyon

    Προσοχη!!!

    Καλησπερα παιδια! Ηθελα να επισημανω επειδη τελευταια εχω πεσει σε 2 περιπτωσεις ανθρωπων στις αγοραπωλησιες που ειναι κοινως κλεφτες!Δεν ξερω τη μοδα ειναι αυτη που πουλανε hardware και σου λενε οτι δεν εχουν τραπεζικο λογαριασμο και δεν το στελνουν ουτε με αντικαταβολη γιατι φοβουνται και καλα μηπως δεν πας να τα παρεις και πληρωσουν εις διπλουν τα μεταφορικα! Αφοτου τους πεις τοτε πως κανουμε το θεμα για την αγορα σου λενε να τους παρεις μια καρτα κινητης τηλεφωνιας (Cosmote,Vodafone etc) και οτι να τους στειλεις τον κωδικο μεσω μνμ στο forum και τοτε θα σου αποστειλουν τα πραγματα! Ειναι κλεφτες!Προσωπικα δεν την εχω πατησει αλλα ετυχα σε 2 περιπτωσεις τετοιες και δεν το πηρα και πολυ θερμα! Παρακαλω προσοχη!Οταν αγορας η πουλας κατι ειναι φυσικο οτι κατι μπορει να χασεις η να παρεις κατι χαλασμενο αυτοι ειναι και οι κινδυνοι και τους ξερεις αλλα σε τετοιους "καραγκιοζηδες" ειναι σιγουρα απατη!Απλα ηθελα να το επισημανω!
  15. θα παω στο πλαισιο στη στουρναρη αλλα οχι στο μαγαζι αλλα στο τμημα service ο κοσμος εκει ειναι λιγος!!!
  • Δημιουργία νέου...