Προς το περιεχόμενο

Jimakos666x

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Jimakos666x's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Πειραματισμος στο δίκτυο μου,χρησιμοποιώντας wpa με tkip χωρίς dictionary αλλά με διάφορες μασκες ?l , ?u , ?κλπ να δω κατά πόσο μπορεί να αποδώσει με διαφορετικές παραμέτρους αλλά και με διαφορετικές κάρτες, τόσο NV όσο και ATI. Μέχρι και σαν stress testing soft το έχω χρησιμοποιήσει με -n 160 και για max temps αλλά και για να δω ορισμένες κάρτες τι ταβάνι έχουν clockάροντας τες(βασιζόμενος στα c/s που λέει πως αποδίδει)
  2. Κάτι δεν μπορώ να καταλάβω στην είδηση, το ocl-Hashcat Plus το χρησιμοποιώ κανά 2μηνο τώρα,πως η σουίτα δημιουργήθηκε μετά την ολοκλήρωση του cluster; ΥΓ. Μήπως μπαγιάτεψε λίγο η είδηση;No Offence!
  3. Σύντομα λοιπόν και στο Insomnia αγγελία του τύπου:Πωλείται Nissan *** με προβλημα στο steering gear δοκιμασα να το φτιαξω αλλα δεν ειχα και πολύ τύχη.Όποιος ενδιαφέρεται, είτε για ανταλλακτικα, είτε έχει γνώσεις να το φτιαξει,δινεται σε τιμή ευκαιρίας +agp vga +μνημες 2 x 64mb ddr.
  4. Jimakos666x

    Νέο Insomnia Mobile Skin v3.0

    Απλά τέλειο μου λύσατε τα χέρια...Ένα μεγάλο Ευχαριστώ.Αναμένουμε την εφαρμογή για windows mobile
  5. Ωπ μισό λεπτό,Φαντάστηκα ρώτησες για τη συμβατότητα των καρτών.Δεν κοίταξα την μητική σου.Καλά που το είδες.
  6. το κουτάκι όντως αν μπει και το πίσω φουρφούρι είναι κομπλέ.Δεν χρειάζεται πολλά cfm ίσα ίσα για να διευκολίνεται το airflow.Καλή χρονιά και από εμένα φίλε μου.
  7. καλή χρονιά παιδιά με υγεία πάνω από όλα
  8. Φίλε προχώρα άφοβα το SLI θα γίνει. Chris92 βασικά κοιτάμε να είναι τις ίδιας γεννεάς.Όσον αφορά τα ρολόγια η μεγαλήτερη κάνει downclocking στα ρολόγια της μικρότερης έτσι ώστε να μπορεί η μία να επεξεργάζεται μισό frame και η άλλη το άλλο μισό παραδίδοντας στο τέλος στον ίδιο χρόνο ολόκληρο το frame.
  9. φίλε μου για δώσε μας μερικά στοιχεία.Κατ'αρχάς εσύ δεν έχεις πειράξει τα ρολόγια της;Ούτε της στροφές του fan;Ποιο case την στεγάζει; Οι συγκεκριμένες temps για αέρα φαίνονται normal.
  10. απόσο διάβασα η μία έτσι λέγεται αλλά δεν πρέπει να είναι και τόσο απλή
  11. Δεν είναι σίγουρο αλλά ίσως φταίει αυτό.BIOS επιλέγεις και κατεβάζεις από εδώ όσον αφορά την διαδικασία κοίτα εδώ το manual στις σελίδες 3-17 και 3-18 .Η μία μέθοδος είναι με το m-flash και η δεύτερη με το bios live update. EDIT:Ίσως έχει κάποιο bug το firmware του ssd αν και είναι λίγο παράλογο και των 2 ssd να ήταν προβληματικό το firmware
  12. το ριβιουδάκι αρκετά κατατοπιστικό ΑΛΛΑ: http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=ccs&attach_id=81580 Πολύ mess βρε παιδιά.Να ρωτήσω κάτι, τα καλώδια από πάνω που πηγαίνουν;
  • Δημιουργία νέου...