Προς το περιεχόμενο

blitzNikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    977
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με blitzNikos

  • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1961

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νέα Σμύρνη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

blitzNikos's Achievements

  1. Μήπως δεν έχει τοποθετηθεί καλά? Δοκίμασες να τον βγάλεις και να τον ξαναβάλεις στη μητρική και στις δύο διαθέσιμες θέσεις? Αν δεν έχεις κάποιο αποτέλεσμα δοκίμασε να αλλάξεις το sata configuration σε IDE.
  2. Το ότι "το τροφοδοτικό ακούγεται να δουλεύει" δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι λειτουργεί σωστά. Η μητρική έχει κάποιο λαμπάκι/ledάκι? Έκανες ένα clear cmos/έβγαλες-έβαλες τη μπαταρία, μήπως με τη πτώση του γενικού αποσυντονίστηκε? Ποιό είναι το τροφοδοτικό και ποια η μητρική?
  3. Το μηχανάκι σου είναι πλατφόρμα 775. Καμία μητρική 775 δε δέχεται 8άρες μνήμες. Μόνον 4άρες double sided, δηλαδή να έχουν απαραίτητα τσιπάκια και από τις δύο πλευρές.
  4. Η μοναδική διαφορά μεταξύ των διάφορων εταιριών-παρόχων ενέργειας είναι η τιμή χρέωσης του ρεύματος. Όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις είναι κοινές, ίδιες και υποχρεωτικές.
  5. Μήπως να χρησιμοποιούσες χρώμα κιμωλίας?
  6. Σίγουρα ο μηχανικός δε συμπληρώνει απλά κάποια χαρτάκια και, σε κάθε περίπτωση, συντάσσει και υπογράφει κάποια τεχνική έκθεση-μελέτη-βεβαίωση και έχει την ευθύνη γι' αυτήν. Για να μπορεί να υποδείξει κάποιες συγκεκριμένες βέλτιστες λύσεις, έχει φάει κάποια χρόνια στα θρανία και έχει αποκτήσει μια εμπειρία. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Όμως η ουσία της διαπίστωσης, ότι δηλαδή γραφειοκρατία, ταλαιπωρία, προθεσμίες, καθυστερήσεις, περιορισμοί, απροθυμία εγκαταστατών, (υπερ)τιμολογήσεις καταλόγου κλπ, καθιστούν το όλο εγχείρημα προβληματικό και πολλές φορές ασύμφορο ή χωρίς σημαντικό όφελος, νομίζω ότι ισχύει.
  7. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει τα χάλια της. Σύμφωνα με πρόσφατη σχετική πανευρωπαϊκή έρευνα μια δικαστική διαδικασία διαρκεί στη Ελλάδα τετραπλάσιο χρόνο από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο. Επίσης για να εκδοθεί μια πρωτόδικη απόφαση απαιτούνται περίπου τρία χρόνια. Όμως, τριετής αναβολή για μια απλή μίσθωση όπου οφείλονται ήδη δύο χρόνια μισθώματα λόγω ... Αριστοτέλη, δεν παίζει... Ο Αριστοτέλης αναφέρεται στη συμπληρωματική σχέση δικαιοσύνης-επιείκιας κυρίως στα Ηθικά Νικομάχεια. Φυσικά δεν υπάρχει καμία νομική διάταξη που να αναφέρεται στον Αριστοτέλη και στους φιλοσοφικούς στοχασμούς του! Η επίκληση του Αριστοτέλη δε σημαίνει ότι η αναβολή δόθηκε γι' αυτόν τον λόγο. Σίγουρα, κάτι άλλο συμβαίνει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις από το δικηγόρο σου να σε ενημερώσει αναλυτικά και να σου εξηγήσει για τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Για να κάνει αγωγή ο δικηγόρος σου και όχι διαταγή πληρωμής/έξωσης, που είναι μια σχετικά γρήγορη και απλή διαδικασία, που προτιμούν όλοι οι δικηγόροι, μάλλον θα υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να τα εξετάσει κανονικό δικαστήριο. Ήδη αναφέρεις ότι είστε κληρονόμοι, μπορεί να υπάρχουν θέματα νομιμοποίησης, πιθανόν να μην υπάρχει έγγραφο μισθωτήριο ή/και οι μισθωτές να επικαλούνται άλλη νομική σχέση με το ακίνητο και τον μακαρίτη, να ισχυρίζονται ότι έχουν εξοφλήσει ή προπληρώσει μισθώματα ή να υπάρχουν άλλα ειδικά νομικά θέματα που δεν ξέρεις.
  8. Το OC σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς χειροκίνητα στο bios, με βάση τις ιδιαίτερες επιλογές/δυνατότητες της κάθε μητρικής. Το πόση διαφορά ακριβώς θα δεις με cl16 αντί cl18, δεν μπορεί να υπολογιστεί εύκολα. Πάντως μην περιμένεις τρομερές διαφορές. Επίσης, δεν επηρεάζεται η απόδοση το ίδιο σε όλα τα παιχνίδια/εφαρμογές. Πολύ γενικά και "μπακαλίστικα" θα υπολόγιζα δυο μονάδες latencies για 200Mhz.
  9. Πάντα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς ένα ζευγάρι μνήμες αντι για δυο, για την ίδια χωρητικότητα. Επιτυγχάνεις σίγουρα τις ανώτερες δυνατές τιμές σε συχνότητες. Λιγότερη επιβάρυνση σε ρεύματα, χαμηλότερες θερμοκρασίες. Η μητρική σου υποστηρίζει μνήμες μέχρι 3200Mhz default και 4600Mhz OC, οπότε πας σε 4000Mhz και, ακόμα και αν δεν τα φτάσεις, μπορείς να τις ρυθμίσεις σε χαμηλότερη συχνότητα, αλλά με μικρότερα latencies.
  10. Διευκρινίζω, αν δεν έγινε κατανοητό, ότι το σχετικό πρόβλημα στις πλατφόρμες 775/1156 αφορά μόνο τις μνήμες με μέγεθος 4g και όχι αυτές με μέγεθος 1g ή 2g. Αν προσέξεις, θα δεις ότι αναφέρθηκα αποκλειστικά σε 4άρες μνήμες: "Δεχόντουσαν 4άρες μνήμες..."
  11. Πολύ παλαιό μηχανάκι, πρέπει να είναι πλατφορμα 775. Δηλαδή 1η γενιά και πάμε για την 14η! Η πλατφόρμα 775 λειτουργούσε βασικά με ddr2 αλλά κάποιες τελευταίες μητρικές δεχόντουσαν ddr3, Όμως, όπως και η επόμενη πλατφόρμα (1156) είχαν ένα σημαντικό περιορισμό. Δεχόντουσαν 4άρες μνήμες ddr3 μόνον αν αυτές είχαν τσιπάκια των 256mb και όχι τα νεότερα και μεγαλύτερα των 512. Άρα με 16x256=4096 έπρεπε οι μνήμες αυτές να έχουν 8 τσιπάκια στην κάθε πλευρά (double sided), σε αντίθεση με τις μνήμες που είχαν 8x512=4096 μόνο στη μια πλευρά(single sided).
  12. Άνοιξε σήμερα για τις εκλογές της 08-10 και την επόμενη Δευτέρα 23-10 θα ανοίξει για τις εκλογές της 15-10. Αρχικά, όμως, δεν μπορεί κανείς να συνδεθεί, εκτός από τους δικαστικούς αντιπρόσωπους. Θα πρέπει πρώτα να συνδεθεί ο δικαστικός αντιπρόσωπος του κάθε εκλογικού τμήματος και, αφού ταυτοποιηθεί, να συμπληρώσει στοιχεία-διορισμούς-ΑΦΜ όλων όσων εμπλέκονται (γραμματείς-διερμηνείς-μέλη εφορευτικής επιτροπής). Αφού ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή ο δικαστικός αντιπρόσωπος, "ξεκλειδώνει" το σύστημα για τους υπόλοιπους, οπότε μπορούν να συνδεθούν με τους κωδικούς TAXIS και να δηλώσουν το ΙΒΑΝ κάποιου λογαριασμού στον οποίο είναι δικαιούχοι. https://www.lawspot.gr/node/277067
  • Δημιουργία νέου...