Προς το περιεχόμενο

andreas-d

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    714
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Patra-germany

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.271 προβολές προφίλ
  1. Μα εγώ δε διαφωνώ, ακόμα και εδώ στη Γερμανία πού ζω άντε να πάρεις 6μηνες για το μοτέρ, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις πού δίνουν 1 χρόνο, πρόσφατα πήρε φίλος ford mondeo 19.000€ μεταχειρισμένο από αντιπροσωπεία και πήρε 1 χρόνο εγγύηση.
  2. Που το διάβασες αυτό που λες έχεις στοιχεία? Μπούρδες αντε 6μηνες για το μοτέρ και τίποτε παραπάνω.
  3. Το καλό με το amazon είναι ότι μπορείς να το ανοίξεις το προϊόν να το δοκιμάσεις μια εβδομάδα( ήταν μηνας παλια) και αν δε σου αρέσει το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, τώρα για Ελλάδα δεν ξέρω τη παίζει με τις επιστροφές. Οι αξιολογήσεις μπορεί να είναι και μουφα των προμηθευτών. Τουλάχιστον 12 χρόνια ψωνίζω από το amazon.de τα πάντα και πότε δεν είχα πρόβλημα βέβαια είμαι κάτοικος Γερμανίας και σε περίπτωση επιστροφής τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα..
  4. 87 παροχές 5×10 για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε υπογειο πάρκινγκ στο mainz Γερμανίας και δεν είναι το μοναδικό, δεν υπαρχει νέα οικοδομή στην Γερμανία χωρίς εξτρά παροχή για Wallbox. Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν είδη θέση στόχο το 2028 να μην παράγουν αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Είναι γεγονός ότι σε μεγάλα ταξίδια προς το παρόν είναι δύσκολο(για εμένα τουλάχιστον) αλλά για οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση είναι το ιδανικό και οικονομικό και δυνατό και αθόρυβο..
  5. andreas-d

    Opel vectra c 1800 καίει λάδι

    Για την πίεση ελαστικών πρέπει να υπάρχει ταμπέλα στις πόρτες, λάδια βάλε 5w30 κάθε 10.000χλμ καλά είναι να αλλάζουν. Αλλά ενδιάμεσα ρίχνουμε καμία ματιά γιατί μπορεί να τσιμπάει..
  6. andreas-d

    Bmw m3 e46

    Ρώτα σε μάντρα με ανταλλακτικά εάν σε καλύπτει μια απόδειξη αγοράς μηχανής για αρχή, μεγάλο λάθος αλλά όταν ήμαστε νέοι και το αίμα βράζει κάνουμε απερισκεψίες, εγώ παλιά ήμουν με μετατροπή μηχανής σε ένα fiat brava από 1.4l σε 1.6l για 10 χρόνια και έτσι το πούλησα για 1.4l ης γνώσης του αγοραστή.
  7. Έχει λήξει το συμβόλαιο αγαπητέ γιαυτό ρωτάω, αλλά τέλος πάντων να σε καλά ευχαριστώ δεκτή η γνώμη σου..
  8. Ναι βρε και με βαζελίνη γλιστράει και με σάλιο γλιστράει το θέμα είναι με ποιο θα το κάψεις το εργαλείο.😁
  9. Δεν εξαρτώμαι από αυτά τα χρήματα, απλά εκμεταλλευομαι αυτή την λύση ως καλύτερη,και το σπίτι μου συντηρώ μένοντας μια οικογένεια μέσα έχει λιγότερη φθορά από το τα είναι άδειο, και χρήματα βάζω στην άκρη.. Εσύ που βλέπεις το παράλογο.
  10. Το ίδιο και η BMW με τον n52b25 218ps τον πρώτο με το ασημένιο καπάκι έπινε το λάδι σα νεράκι ότι και να του έβαζες αλλά η BMW στο manual το ανέφερε σαν φυσιολογικό κάθε 100χλμ. 1 λίτρο λάδι και μετά το τέλος της εγγύησης έπινε τα διπλά κουρουμπελο γινόταν από το πολύ λάδι.. Παντού τα ίδια ής βάρος μας..
  11. Στη Γερμανία κάνω σέρβις εκεί μένω..
  12. Ναι αλλά από κάτω γράφει να αντικατασταθεί στην επόμενη αλλαγή με 0w16.. Άρα η αντιπροσωπεία θα έπρεπε να εφαρμόζει τους κανονισμούς και βάση χιλιομέτρων να μη σε αφήνει να βάλεις κάτι άλλο εκτος απο 0w16 τουλάχιστον τα εξουσιοδοτημενα.. Δηλαδή παρανομούν με τις ευλογίες της μαμά toyota πχ.
  • Δημιουργία νέου...