Προς το περιεχόμενο

Illusion4Rl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Illusion4Rl's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση, θεωρείς οτι πρέπει να κινηθώ άμεσα ή ενδέχεται στο επόμενο 2μηνο να πετύχω κάποια προσφορά (καλύτερη τιμή). Ευχαριστώ !!
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους !! Χρειάζομαι την βοήθεια σας για την επιλογή δύο (2) κλιματιστικών για τα υπνοδωμάτια. Το ένα δωμάτιο είναι παιδικό (3 ετών), το δεύτερο είναι η κρεβατοκάμαρα μας η οποία το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει και το νέο μέλος (βρέφος). Τα δεδομένα που έχω δεν είναι πλήρη καθώς επίκειται μετακόμιση εντός Φεβρουαρίου και είναι τα παρακάτω : 1. Ποσό που διαθέτουμε : για κάθε κλιματιστικό έως 750 € 2. Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Νέα αγορά και αφορά δύο υπνοδωμάτια (παιδικό και κρεβατοκάμαρα) 3. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος: Αδιάφορο 4. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο.: 70% ψύξη / 30% θέρμανση 5. Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανση κτλ: κατά κύριο λόγο για ψύξη, για θέρμανση αν αξιοποιηθεί θα είναι μετά απο 3 χρόνια λόγω παιδιών 6. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό των τετραγωνικών και αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : υπνοδωμάτια περίπου 15 τμ 7. Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Θερμοκρασίες Αττικής (Αγία Παρασκευή) 8. Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features: Απομακρυσμένος Χειρισμός, Καλά Φίλτρα λόγω παιδιών, 9. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου: ο διαμέρισμα είναι δεκαπενταετίας χωρίς ιδιαιτερότητες 10. - Σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας, θα ήθελα και την άποψη σας ποια περίοδος είναι κατάλληλη για την αγορά - προσφορές.
  3. Καλησπέρα και πάλι, βασικά ο κύριως λόγος είναι η πίεση, μόλις πιεστώ αρκετά (δουλειά, προσωπικά κλπ) ξανακυλάω. Επίσης το χτύπημα μετά απο λίγο καιρό νιώθω οτι το συνηθίζω με αποτέλεσμα να μην το καταλαβαίνω αρκετά....
  4. Παιδιά καλησπέρα, νέος στο φορουμ και θα ήθελα τις συμβουλές σας. Αν και παλιός ατμιστής δυστυχώς δεν το κρατάω και συνέχεια ξαναξεκινάω κάπνισμα, τωρα το εχω παρει πιο θερμά και εδω και 1 μήνα δεν εχω βαλει τσιγάρο. Έχω μία μπαταρία nobacco mas και ατμοποιητη eleaf GS air και σκεφτομαι να κάνω αναβάθμιση του σετ, θα ήθελα τις προτάσεις σας ως πιο ψαγμένοι . Ευχαριστώ!!!
  • Δημιουργία νέου...