Προς το περιεχόμενο

christaras13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

christaras13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Μια οθονη με αναλυση 1600x900 θα υστερουσε πολυ απο μια FHD?
  2. Ενταξει, η αληθεια ειναι οτι εχει αρχισει να ζοριζεται στα τελευταια game, οπως Far Cry, Battlefield 4, Cod:AW.Καλα για το AC:Unity δεν το συζηταμε καν.
  3. Εχεις δικιο, δυστυχως το budget ειναι περιορισμενο.Αλλα υπαρχει το σκεπτικο να δωθει για παραδειγμα 200 ευρω για καρτα και τροφοδοτικο , και κατα το καλοκαιρι ισως να παρω καποια φθηνη σχετικα FullHD οθονη.
  4. Ενταξει, αν εχει κανα 200αρι καλα θα ειναι.Πιστευω θα εχω καταφερει να τα μαζεψω μεχρι τοτε.
  5. Πιστευετε οτι ισως αξιζει να περιμενω να ανακοινωσει η AMD την επομενη σειρα?Φανταζομαι αυτο θα γινει σχετικα αμεσα.
  6. Η αληθεια ειναι οτι εχει θεματακι με το AW, το εχουμε δοκιμασει.Σε μερικα map στο online δυσκολευετε αρκετα, αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φταιει το παιχνιδι και οχι το συστημα.Η οθονη να φανταστω που εχεις ειναι FullHD ε.
  7. Ναι το τροφοδοτικο ειναι ενα θεμα και μαλλον θα χρειαστει να το αλλαξω.Ενα μουφα 500αρι ειναι.Μεχρι τωρα δεν εχει παθει κατι (5 χρονια) αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει ακομα να αντεξει
  8. Εστησα στον αδρρφο μου με 450 ευρω συστημα με fx6350 r7 260x 2 gb και 8ram και παιζει ανετα σε 1600x1200 bf4 MULTIPLAYER με 50fps ακατεβατα.Ενοειτε fifa και cs 60 χωρις δυσκολια.Πιο cod θες να παιζεις?
  9. Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα pc με i7 920,6gb ram και την HD 5770.Θελω να αναβαθμισω την καρτα γραφικων και θα ηθελα να ακουσω μερικες γνωμες.Διαθετω γυρω στα 100-150 ευρω maximum, παιζω σε αναλυση 1366χ768 και δεν εχω σκοπο αμεσα να αναβαθμισω το monitor. Σκεφτομουνα να κοιταγα κατι σε AMD λογω του οτι ειναι πιο vfm με 2 GB και 256bit,δεν ξερω ομως μηπως χρειαζετε να παω σε 3gb (πχ καμια 7950) ωστε να μην χρειαστει να την αλλαξω σε 2 χρονια παλι. Ενδεικτικα δοκιμασα να κουμπωσω μια r7 260x 2gb και ετρεξα το Far Cry 4 σε 45-60 fps Ultra.Γιαυτο λεω μηπως η 7950 ειναι υπερβολικη για την αναλυση που παιζω.
  10. christaras13

    Αγορα Tablet - Φοιτητης

    Ευχαριστω παιδια ολου για τις απαντησεις.Να πω την αληθεια και εγω εκει ελεγα να καταληξω, απλα ειχα στην ακρη του μυαλου μου μηπως υπαρχει καποια εναλακτικη γιατι εχω ψιλοβαρεθει το android.Απο οτι φαινετε ομως θα παω για το note αφου το θελω για συγκεκριμενη δουλεια.
  11. christaras13

    Αγορα Tablet - Φοιτητης

    Καταρχην ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας! Γι' αυτο πιο πολυ κοιταω για το Note οπου η εφαρμογη S Note υποστηριζει Ελληνικα.Ωστοσο και στο iOS υπαρχουν μερικες ενδιαφερουσες εφαρμογες οπως το GoodNotes, και γενικα νομιζω οτι τα iPad ειναι πιο πληρης απο θεμα εφαρμογων και ετσι εχω ενδοιασμους για το που να καταληξω τελικα.Δεν θα ηθελα να παω σε κατι πιο μικρο απο 10 ιντσες οποτε απο Apple τα iPad Air ειναι μονοδρομος.
  12. christaras13

    Αγορα Tablet - Φοιτητης

    Καλησπερα σε ολη τη παρεα.Οπως λεει ο τιτλος ειμαι φοιτητης και ψαχνω ενα tablet κυριως για σημειωσεις στην σχολη.Απο αυτα που εχω κοιταξει εχω σταμπαρει το Note 10.1 2014 Edition το οποιο εχει πενακι και βολευει πολυ για σημειωσεις, οπως γραψιμο,σχηματα κλπ. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει αντίστοιχη λυση σε Windows και σε iOS, να υπαρχει δηλαδη πενακι και καλη εφαρμογη για σημειωσεις.Σημαντικο να υπαρχει και handwriting recognition.
  13. καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα ...σορυ για το ξεθαμα αλλα ειπα να μην ανοιξω νεο τοπικ....η δικια μου η τηλεοραση ( http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=32PFL7772D/12&scy=gb&slg=en ) δεν εχει audio out.υπαρχει κανενας τροπος να τη συνδεσω με τον ενισχυτη?
  • Δημιουργία νέου...