Προς το περιεχόμενο

Sonik86

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Sonik86's Achievements

  1. Sonik86

    Αγορά ιατρικών μασκών

    Εγώ που δουλεύω σε εταιρία χονδρικής τις δίναμε 2.5 ευρώ τη 50αδα τέλος του 19. Τέλη Φλεβάρη τις δίναμε 5 ευρώ το κουτί. Τέλη Μάρτη 10-15 ευρώ το κουτί. Και την Παρασκευή παραγγείλαμε με 35 ευρώ το κουτί άρα θα πουλήσουμε γύρω στα 50.
  2. Καλά ας αποφασίσει να σηκώσει ένα τηλέφωνο και βλέπουμε μετά αν αποφασίσει να μου κάνει μήνυση.. Ας εξιστορήσω ακριβώς τι έχει συμβεί έκανε μπαμ από το 1ο λεπτό ότι μιλάμε για απατεώνα. Αλλά καλώς ή κακώς είναι δομημένο το σύστημα στην Ελλάδα κατά τέτοιο τρόπο που δύσκολα έως αδύνατο θα έλεγα θα καταφέρουμε να πάρουμε πίσω τα 450 ευρώ που μας έφαγε. Ίσα ίσα αυτός θα συνεχίσει ανενόχλητος στην επόμενη επιχειρηματική του δραστηριότητα. Όσον αφορά την αλήθεια των λεγόμενων μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να ανεβάσω και ένα σκρινσοτ με το έμβασμα (αχ Άρτεμις!!) που του έκανε η κοπέλα μου.
  3. Sonik86

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Για μένα πάρε και τώρα τον υπνόσακο. Εμένα μου έδινε αίσθηση περισσότερης υγιεινής και μου φαινόταν πιο δροσερά να ξαπλώνω πάνω του το καλοκαίρι σε σχέση με το σεντόνι
  4. Εμένα η κοπέλα μου... Πολύ πιθανό ένα από τα δύο να είναι και αυτό που παράγγειλε εκείνη.
  5. Sonik86

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Αρχικά πρόσθεσα το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη. Στη βιβλιοθήκη είχα όμως εγκατεστημένο και το παιχνίδι από δισκάκι (μου το είχε δανείσει ένας φίλος πριν 10 ημέρες). Για να μην φαίνεται 2 φορές στη βιβλιοθήκη πάω και τα σβήνω και τα 2 ( δε τσεκαρα ποιο αντιστοιχούσε σε ποιο) και λέω θα το ξαναπροσθεσω από το plus. Αμ δε!!! Τώρα δεν το εμφανίζει ούτε στο plus ούτε στη βιβλιοθήκη.β Τι κάνουμε τώρα?
  6. Απαράδεκτο μήνυμα όπως και αυτοί που σου έβαλαν καρδούλα τρομάρα τους.. Δεν είχε κλείσει η επιχείρηση όπου εργαζόταν οπότε κανένα 800 δε τσεπωσε.. Και μιλάμε για νεκρό άνθρωπο...
  7. Καλημέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με το δώρο Πάσχα γιατί άκρη ακόμα δεν έχω βγάλει. Σε εμένα που ο εργοδότης εργάζομαι κανονικά αλλά έχει προχωρήσει σε άλλους συναδέλφους σε αναστολή σύμβασης θα μου το καταβάλει κανονικά ή το καλοκαίρι?
  8. Sonik86

    Επιδομα ανεργιας

    Εγώ πάντως με αίτηση στις 16/1 είδα λεφτά στο λογαριασμό στις 19/2
  9. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση κάπως σχετική με το θέμα. Έχω απολυθεί από το τέλος της χρονιάς. Έχω καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ. Αν μου κάνουν πρόσληψη πριν μπει στο λογαριασμό μου το πρώτο ταμείο (νομίζω τέλος Φλεβάρη θα μπει), εγώ θα πάρω το ποσό που μου αναλογεί για την ανεργία μου ή το χάνω?
  10. Κάνεις λάθος κάποιες συλλογικές συμβάσεις εργασίας καθορίζουν το δικό τους κατώτατο.. Εγώ για παράδειγμα παίρνω το κατώτατο που μπορεί να μου δώσει ο εργοδότης σαν ιχθυολόγο...δηλαδή 855 ευρώ καθαρά
  11. Αυτόν τον καιρό ψάχνω να αγοράσω ποδοσφαιρικά παπούτσια Adidas. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνουν οι κωδικοί που βάζει η Adidas δίπλα στην ονομασία του παπουτσιού? Π. χ. Adidas ace 17.2 Ξέρω ότι κάθε τύπος ποδοσφαιρικού παπουτσιού συνήθως βγαίνει σε 3 εκδόσεις (ακριβή, μεσαία και φτηνή με την ανάλογη διαφορά στην ποιότητα.) Νομίζω ότι το 17 αναφέρεται στην χρονιά που βγήκε σε κυκλοφορία το παπούτσι. Οι αριθμοί πίσω από το έτος ανταποκρίνονται στην έκδοση του παπουτσιού ή είναι η ιδέα μου?
  12. Sonik86

    Άδεια με το ζόρι

    Μεγάλος όμιλος στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών
  13. Sonik86

    Άδεια με το ζόρι

    Στη δουλειά που είμαι τώρα, έχω 9 μήνες συγκεκριμένα, δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια που να την έχω αιτηθεί εγώ. Πάντα μου τις δίνει οπότε θέλει ο εργοδότης. Πάντα το πληροφορούμαι την προηγούμενη ότι την επόμενη θα βρίσκομαι σε άδεια, πολλές φορές το μαθαίνω το απόγευμα ότι αύριο θα βρίσκομαι σε άδεια, άλλες με έχει πάρει τηλέφωνο και στις 9 και στις 10 το βράδυ. Και το κορυφαίο κατά τον Νοέμβριο μου λέει αύριο δεν ξέρω ακόμα αν θα δουλέψεις, ξυπνά κανονικά πάρε με ένα τηλέφωνο στις 7 το πρωί και θα σου πω αν θα έρθεις για δουλειά. Ξύπνησα, ετοιμαστηκα και στις 7.20 έμαθα ότι βρίσκομαι σε άδεια..
  14. Εχω το ιδιο προβλημα και ναι εχω megane!!!
  15. Εγω παλι δεν εχω ουτε εναν εξω αυτη τη στιγμη... Και 2 που ειχαν φυγει περυσι επεστρεψαν.
  • Δημιουργία νέου...