Προς το περιεχόμενο

Zandim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.362
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Zandim's Achievements

  1. Zandim

    Ψάχνω για...

    καλησπερα, ξερετε που μπορω να βρω ποιοτικους usb φορτιστες? θελω να παρω 3. Ειναι για φορτιση smartphone χωρις καποια quickcharge τεχνολογια. 1 αμπερ δηλαδη αλλα να ειναι αξιοπιστος και να μη σκασει. Καποια ιδεα? Εχω παρει πιο παλια κινεζικους με 1 ευρω αλλα μου χει τυχει να σκασουν 2 φορτιστες και προτιμω να παρω κατι αξιοπιστο αλλα οχι να δωσω και 10€ για ενα φορτιστη.
  2. εγω παντως εχω τα xiaomi pistons στο xiaomi mi5 και ειμαι πολυ ευχαιστημενος. τα beats κυριως ονομα πουλανε. Ας μας γραψει ο φιλος σου σε τι δεν τον ικανοποιησαν τα beats και τι ακριβως ψαχνει. Το καλυτερο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. Εμενα πχ μου αρεσει ο flat ηχος με ελαφρια ανισχυση στα μπασα. Τα beats ειναι μπουκωμενα συνηθως.
  3. εχει δοκιμασει τα xiaomi pistons? ειναι τοσο καλα εκπαιδευμενο το αυτι του για να εκτιμησει τα in-ear των 100€ ? επισης πρεπει και το κινητο να εχει πολυ καλο dac για να αποδωσουν σωστα τα ακουστικα. Τι κινητο εχει?
  4. πηρα κι εγω, ας ελπισουμε να μην αργησουν πολυ να ερθουν!
  5. Ναι. Aναμενεται σχεδον συνεχομενο tearing διοτι για καθε frame που περιμενει το μονιτορ η καρτα γραφικων θα εχει σχεδιασει μονο τα 2/3 οποτε θα εμφανισει ενα κοψιμο (tear). Στο επομενο frame που θα εμφανισει το μονιτορ θα παρει το 1/3 απο το προηγουμενο frame και 1/3 απο το νεο frame αρα θα εχει tear σε νεο σημειο. Πρακτικα για αποδοση της gpu κατω απο 60 fps η λυση ειναι gsync/freesync ή vsync στα 50 ή 30 hertz. Στα 30 hertz ομως συνηθως ειναι laggy experience και δεν ενδεικνυται για fast action games. Σε τετοιες περιπτωσεις καλυτερα καποιςο να ριξει τα settings για να κερδισει fps. Η εμπειρια χρησης σε action game ειναι πολυ καλυτερη με 60fps και medium settings παρα με 30fps και high settings. Για οσους ψαχνουν τις καινουριες καρτες γραφικων ενας πολυ καλος οδηγος ειανι το παρακατω βιντεο. Συγκρινει ολες τις τελευταιες nvidia και amd (titan xp,1080,1070,1060 3gb/6gb,1050/ti, 480 4gb/8gb, 470,460 4gb/2gb) σε αναλυσεις 1080p και 1440p στα συγχρονα παιχνιδια. Για αναλυση 720p μπορει κανεις να υπολογιζει πολυ χοντρικα 30-50% παραπανω fps σε σχεση με την αποδοση σε 1080p.
  6. Τα 45fps είναι το πιο δύσχρηστο και εκνευριστικο framerate για να παιξει κανείς action game. Άξιζει μονο αν κάποιος εχει freesync monitor, γτι αν έχει τα χρήματα για gsync monitor τοτε μαλλον δε θα μιλάμε για 45fps. Στα κοινά μονιτορ των 60hertz τα 45fps καταστρεφουν το user experience. Καλυτερα vsync στα 30hertz
  7. δεν ξερω αν το ειδατε, η πρωτη πραγματικη επαφη με το vega απο τον linus εν συντομια περιγραφω το video, εχουν βαλει σε συστημα με amd zen καποιο engineering prototype με vega και παιζει doom σε 4k ultra σε 70 περιπου fps. Ειναι αναμεσα σε 1070 και 1080 δηλαδη. Φαινεται αρκετα υποσχομενο.
  8. τι στατιθστικα χρησης εχουν επξεργαστης και καρτα οταν κολαει? βαλε καποιο screenshot απο msi afterburner ή καποιο αντιστοιχο
  9. Οι nvidia ηταν διαθεσιμες day 1, οι rx480 δε νομιζω. Και στις τιμες, ναι, τις περιμενα οντως λιγο φτηνοτερες. Απ οτι φαινεται το vega θα το δουμε σε νορμαλ τιμη και διαθεσιμοτητα μετα το πασχα, ακομα και καλοκαιρι.
  10. και η 480 ειχε ξεκινησει με πολυ δυνατο marketing αλλα το καλοκαιρι φαγαμε φολα με τις καθυστερησεις και τις τιμες. Παρακολουθω το θεμα με σκεπτικισμο, το ιδανικο σεναριο θα ειναι να βγαλει μια καρτα με αποδοση αναμεσα σε 1070 και 1080 και τιμη 1070.
  11. το θεμα ειναι αν σου κανει copy σε πραγματικες συνθηκες σε σωστες ταχυτητες ή οχι. Αν το διαγνωστικο της wd το κανει αυτο τοτε οκ.
  12. Ενα του πλαισιου πηρα γτι ειχε το μεγεθος που με βολευει. Firefly fazn ii. Η 480 σε multimonitor setup εχει 5πλασια καταναλωση απο την 1060, το ειχα γραψει πολλες σελιδες πιο πισω με λινκς απο μετρησεις κλπ. Καποιους μπορει να μην τους ενδιαφέρει, για εμενα ηταν dealbreaker. Και να σκεφτεις ηθελα να παω σε amd γ8α να τη συνδυασω με freesync monitor στο αμεσο μελλον. Δεν αμφιβάλλω οτι η συγκεκριμένη 480 εχει καλη καταναλωση.
  13. Δεν ειμαι σίγουρος, παντως κολησε και στον υπολογιστή του τεχνικού και μετα του εκανε και αποσυνδεση. Σε usb 2.0 με hard disk sentinel ανοιχτο δεν κολαγε καθολου
  • Δημιουργία νέου...