Προς το περιεχόμενο

bobiras13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    279
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bobiras13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

67

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για ένα >οικονομικό και παράλληλα >ποιοτικό ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια ώστε να μπορώ να παίζω >και στο 5χ5 >αλλά και κάποια φορά σε χορτάρι. Με εδνιαφέρει να είναι ανατομικό στο πόδι και ελαφρύ, έχω βρεί μια τεράστια γκάμα από ποδοσφαιρικά παπούτσια εδώ! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με βάση τα χαρακτηριστικά που αναφέρω ας απαντήσει. Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, έχω διάφορες fanpage για τις οποίες βάζω διαφήμιση στο facebook, ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω τα κόστη ανάλογα τη fanpage? πχ Δηλ πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν αυτό το μήνα στην τάδε fanpage (promoted posts + ads για αύξηση των page likes) Ευχαριστω
  3. Καλησπέρα, έχω αρχείο excel με πολλά φύλλα εργασίας, τα δεδομένα είναι πχ Φύλλο Εργασίας 1 Ονομα - Επίθετο - Διεύθυνση Φύλλο Εργασίας 2 Ονομα - Επίθετο - Διεύθυνση Φύλλο Εργασίας 3.... κλπ Στα παραπάνω δεδομένα υπάρχουν άτομα των οποίων το Όνομα και το Επίθετο έχει στοιχεία αλλά το πεδίο της διεύθυνσης είναι κενό γιατί δεν το γνωρίζω. Θέλω λοιπόν με κάποια εντολή, να συλλέγει από όλα τα φύλλα εργασίας όλα τα άτομα ( πεδίο όνομα και επίθετο) για τα οποία το πεδίο Διεύθυνση είναι κενό, και να τα βάζει αυτόματα σε ένα άλλο φύλλο εργασίας, όπου δηλαδή θα έχω συγκεντρωμένα όλα τα άτομα των οποίων τη διεύθυνση δεν έχω.
  4. Παιδιά έστειλα mail στο dropbox και μου τα επέστρεψαν! Full refund! Μπράβο τους!!
  5. Καλησπέρα, έχω μηνιαίο subscription στο dropbox και αυτό το μήνα πληρώθηκε αυτόματα από το paypal πάλι. Υπάρχει τρόπος να ακυρώσω την πληρωμή που έγινε μόλις και να μην πληρώσω αφού πλέον δεν το χρειάζομαι. (Τις επόμενες αυτόματες πληρωμές τις απενεργοποίησα από το paypal για το dopbox, αυτό που με ενδιαφερει είναι αν μπορώ να γλιτώσω και τη σημερινη) Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα παιδιά γράφω για ένα φίλο που μόλις πήρε το PS4 και έχει το pro από το Ps3 και δεν παιζει! Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσει ώστε να μπορεί να τρέξει το παιχνίδι? Τι φταίει? Τα παιχνίδια του ps3 δεν παίζουν στο ps4?
  7. Καλησπέρα σας, επειδή έχω στο κινητό μου (iphone4s) πάρα πολλές επαφές μου έρχονται όλη την ώρα ειδοποιήσεις από το viber ότι ο ένας κι ο άλλος εγκατέστησε την εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τη συγκκριμένη ειδοποίηση χωρίς όμως να απενεργοποιηθούν οι ειδοποιήσεις πχ από κάποιο μνμ π μ έστειλε κάποιος? Ευχαριστώ!
  8. και η nikon εχει cashback , αλλα δεν ξερω αν ισχυει για ελλαδα
  9. ξερουμε τι ωρα ανακοινωνονται οι αυριανες προσφορες?
  10. καλα στο γερμανικο ποσα προιοντα εχουν βαλει προσφορα σημερα? προχοραω προχοραω το slider και δεν τελιωνουν
  11. αν δεν ειναι πωλητης το αμαζον ειναι πολλα τα μεταφορικα
  12. τρομερη τιμη! αλλα και παλι 400 ειναι πολλα για φακο για μενα επειδη εχω μπερδευτει, τα μεταφορικα ποσο ειναι απο το γερμανικο amazon?
  13. την εχει φιλος, πολυ καλη καμερα για τα λεφτα της δεν ισχυεει για Ελλαδα
  14. ω ρε μεσα επεσα 50% τον βαλανε, κανα σιτε να παιξοεμε στοιχιμα τις επκτωσις του amazon υπαρχει ?
  15. ειναι μπερδεμα η καρτα της εθνικης
  • Δημιουργία νέου...