Προς το περιεχόμενο

nikoss17

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

nikoss17's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. nikoss17

    Γένια/Μουστάκια

    Με μηχανή το ξύρισμα δεν είναι βαθύ κόντρα όμως!Και βγαίνουν μετά από λίγες ώρες.
  2. nikoss17

    Γένια/Μουστάκια

    Έχω πρόβλημα,δεν έχω βγάλει καθόλου τρίχες στα μάγουλα και στο λαιμό.Επειδή έχω ακμή φοβάμαι να βάλω ξυραφάκι στο δέρμα.Και όλοι οι φίλοι μου ξυρίζονται από τα 13-14,στο σχολείο πχ είχαν γένια κανονικά σκληρά μαύρα,και στο λαιμό,και στα μάγουλα,τα οποία και τα τρίμαραν με μηχανή κάθε μέρα,ενώ Παρασκευή βράδυ που βγαίναμε ήταν ξυρισμένοι κόντρα.Όλοι με περνάνε για 13-14 και όχι παραπάνω.
  3. Όχι ξύρισμα στο σώμα,προκαλεί ερεθισμούς.Το καλύτερο είναι αποτρίχωση με ταινίες ή ακόμα και laser.Φυσικά για όποιον δεν το θεωρεί γυναικείο.Εγώ έχω στα πόδια πολλές τρίχες,ευτυχώς σε άλλα σημεία είναι ελάχιστες έως καθόλου.Αν και δεν με αφήνουν να κάνω αποτρίχωση με κερί,επειδή το θεωρούν γυναικείο,αργότερα αν δω ότι αυξάνονται,θα το επιχειρήσω.
  4. nikoss17

    Lady Gaga - Judas

    Το έχω αγοράσει το cd της στη Deluxe Edition,που βγήκε πριν λίγες μέρες,όπως επίσης έχω και το The Fame Monster.Είναι φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Eίναι θεός,απίστευτος,δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψει κανείς!Αγοράζω από μικρός τα cds του,και τον έχω δει live πάνω από 20 φορές.Είμαι fan από τα 9 μου χρόνια!!!!!! Απλά μου κάνει εντύπωση πως ένας τόσο σημαντικός καλλιτέχνης,τα φτιάχνει με ασήμαντες γυναίκες.Η Μακρυπούλια μπορεί να είναι πιο επώνυμη σε σχέση με προηγούμενες σχέσεις του,αλλά έχει αναδειχθεί λόγω μέσου και όχι λόγω του ταλέντου της.Επίσης λυπάμαι που το λέω,αλλά ο Μιχάλης έχει καταστρέψει την καριέρα του,προωθώντας συνέχεια την προσωπική του ζωή,και τη σχέση του με τη Μακρυπούλια,ενώ με τις προηγούμενες ήταν χαμηλών τόνων.Αυτή που δεν πήγαινα με τίποτα είναι η Ολυμπίου,εκτός του ότι είναι 38 χρονών,και έδειχνε σαν θείτσα μπροστά στο Μιχάλη,στις συνεντεύξεις της δεν έχανε ευκαιρία να μιλάει για το Μιχάλη.Αυτή έγινε γνωστή λόγω της σχέσης της,και επειδή της έγραφε τραγούδια ο Μιχάλης,χωρίς να έχουν επιτυχία πέρα από 2-3 χιτάκια.Αν κρατούσε για τον εαυτό του τα καλά κομμάτια που της έδωσε,τότε σίγουρα θα είχαμε ακόμα 1 εκπληκτικό δίσκο.
  6. nikoss17

    Κοστουμι.

    Γραβάτα δεν έχω φορέσεο ποτέ,ούτε σακάκι κουστουμιού,τα υπόλοιπα ναι,και είμαι 17.
  7. nikoss17

    Νέες κυκλοφορίες

    Το cd του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο "Το καλύτερο ψέμα" είναι εκπληκτικό!!!!!!Πιστεύω ότι όλα τα cds του Μιχάλη είναι Must για κάθε δισκοθήκη.
  • Δημιουργία νέου...