Προς το περιεχόμενο

xafies.blogspot.com

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

xafies.blogspot.com's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπερα Παιδια.!!εχω ενα roadster και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον ilias690 στα καλα καθουμενα μου σβηνει το αυτοκινητο και βγαζει παυλες στο καντραν..μολις κουνησω λιγο την ασφαλειοθηκη ξανα παιρνει..θελει αλλαγη η ασφαλειοθηκη η μηπως κανενα ρελεδακι ειναι στα τελευταια του.? Καλησπερα Παιδια.!!εχω ενα roadster και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον ilias690 στα καλα καθουμενα μου σβηνει το αυτοκινητο και βγαζει παυλες στο καντραν..μολις κουνησω λιγο την ασφαλειοθηκη ξανα παιρνει..θελει αλλαγη η ασφαλειοθηκη η μηπως κανενα ρελεδακι ειναι στα τελευταια του.?
  2. Να'σαι καλα φίλε..Αλλα πιστεύω οτι δεν αξίζει να δώσω 15€ για να το χρησιμοποιήσω μια φορά το προγραμμα...Κανένα Freeware που να υπόστηριζει το νετμπουκ δεν παίζει ε?
  3. Το SPD file της ραμ το εχω κατεβασει, απλα θελω αν υπαρχει καποιο προγραμμα απο το οποιο να της κανω Update μεσω του 1101ha και οχι μεσω αλλου λαπτοπ.. Το λινκ που εδωσες παραπανω δεν λειτουργει.. :/
  4. Καλησπέρα..Υπάρχει περίπτωση να γίνει με κάποιο άλλο προγραμμα που να υποστηρίζει το ASUS διότι δεν βρίσκω δεύτερο Laptop??
  5. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο και να αναβει χωρις να φορτιζει την μπαταρια? :/
  6. Μα εχω προβλημα..δεν μου φορτιζει την μπαταρια..και οπου το εψαξα ελεγαν ολοι να αναβαθμισω το BIOS.. :/
  7. Ναι το βρηκα τυχαια.. Το μονο που καταφερα τελικα ειναι απο την εκδοση 0204 να το παω στην 0208.. Οσες νεοτερες εκδοσεις του περναω ετσι λεει οτι εγινε η αναβαθμιση αλλα παραμενει στην ιδια εκδοση.. Δεν μπορω να βρω ακρη, εχω σπασει το κεφαλι μου..!!
  8. Καλησπερα παιδια.!! Εχουμε κανενα νεο για BIOS Update.? Εγω παλευω απο χθες και το μονο που καταφερα ειναι απο εκδοση 0204 να το παω στην 0208..
  9. Θα με διευκολυνες πολυ αν μου ελεγες πως ανοιγει το dos και επιης ενα link αν σου ειναι ευκολο με την εκδοση που ειχες χρησιμοποιησει.. Απλα δεν ειμαι και τοσο σχετικος απο pc.. [Κάποια Βοήθεια?? ]
  10. Καλησπερα.! Εχω το Netbook Asus 1101ha (OS WIN7) Και προσπαθω εδω και κανα 6ωρο να κανω αναβαθμιση του BIOS (Υπαρχων Version 0204) αλλα ματαια..Εχω προσπαθησει και απο το Asus Update Utility αλλα και απο το EZ-flash.. Oποτε το προσπαθω απο το EZ-flash ενω διαβαζει το στικακι μου εμφανιζει το εξης σφαλμα: 1101HAGG.ROM NOT FOUND..Και ας εχω μετονομασει ετσι το αρχειο παλι δεν το βρισκει..Μια λυση απο καποιον που να γνωριζει αν ειναι ευκολο παρακαλω..Ευχαριστω προκαταβολικα.!
  11. Καλησπερα.! Εχω το Netbook Asus 1101ha (OS WIN7) Και προσπαθω εδω και κανα 6ωρο να κανω αναβαθμιση του BIOS (Υπαρχων Version 0204) αλλα ματαια..Εχω προσπαθησει και απο το Asus Update Utility αλλα και απο το EZ-flash.. Oποτε το προσπαθω απο το EZ-flash ενω διαβαζει το στικακι μου εμφανιζει το εξης σφαλμα: 1101HAGG.ROM NOT FOUND..Και ας εχω μετονομασει ετσι το αρχειο παλι δεν το βρισκει..Μια λυση απο καποιον που να γνωριζει αν ειναι ευκολο παρακαλω..Ευχαριστω προκαταβολικα!
  • Δημιουργία νέου...