Προς το περιεχόμενο

thephotoshoped

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.175
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.8art.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Φωτογράφος - Ιστορικός

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.392 προβολές προφίλ

thephotoshoped's Achievements

  1. Τι εννοείς να σε μπλέξει; Αυτό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος.
  2. Το θέμα είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλη άγνοια για την ύπαρξη του συγκεκριμένου τσιπ που πραγματικά βοηθάει στη διαλεύκανση υποθέσεων. Για να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση πρέπει να υπάρχει και το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο, το οποίο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή αμφιβάλλω εάν υπάρχει.
  3. Καλησπέρα σε όλους! Η σύζυγος μου είναι δικαστής και πρόσφατα είχε μία δίκη τροχαίου όπου ο πραγματογνώμονας προσκόμισε δεδομένα από το μαύρο κουτί του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου. Πρόκειται για μια τεχνολογία που παρόλο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ομολογώ πως δεν γνώριζα την ύπαρξη της και όπως αποδείχθηκε πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει. Πρόκειται για το EDR Event Data Recorder που αποτελεί το μαύρο κουτί του αυτοκινήτου. Ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να δείχνει πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες στην περίπτωση ατυχήματος. Στοιχεία όπως ταχύτητα πρόσκρουσης , στιγμή φρεναρίσματος, ελιγμός τιμονιού, άνοιγμα αερόσακων και πολλά ακόμη υπάρχουν διαθέσιμα. Το ξεκλείδωμα γίνεται μόνο από αρμόδια αρχή και σε συνεννόηση με την αντιπροσωπεία. Την διαδικασία δεν την γνωρίζω ακριβώς. Ο συγκεκριμένος πραγματογνώμονας ανέφερε πως με αυτόν τον τρόπο λύνονται πολλά θολά σημεία σε ένα ατύχημα όπως το πότε πατήθηκε το φρένο, σε τι ποσοστό, με τι ταχύτητα έτρεχε το αυτοκίνητο την στιγμή της σύγκρουσης κλπ. Σε συνομιλία μου με αστυνομικό μου είπε πως δεν το είχε ακούσει και είναι πολύ βοηθητικό δεδομένο. Εσείς γνωρίζατε την ύπαρξη του; Προσωπικά ψάχνω να βρω το αν έχει το αυτοκίνητο μου αυτή τη δυνατότητα και μάλλον την έχει απλά είναι πολύ λίγα τα δεδομένα που βρήκα και δεν είμαι σίγουρος.
  4. Ρε παιδιά αν υπάρχει κάποιος που να συνέδεσε viva wallet pos (android) με ταμειακή ας μας ενημερώσει. Βλέπω κυκλοφορούν βιντεάκια που γίνεται.
  5. Καλημέρα , σήμερα μου απάντησαν από την ΑΑΔΕ σε ερώτημα μου σχετικά με VIVA Soft Pos. Στο τελευταίο στάδιο της διασύνδεσης, αναβαθμίζονται τα Ταμειακά Συστήματα (εφόσον απαιτείται) και διασυνδέονται με τα POS, με ευθύνη της επιχείρησης που τα χρησιμοποιεί. Όσον αφορά την Υπηρεσία μας, εφόσον ενημερωθεί από τον Πάροχο ότι έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των POS, επικαιροποιείται η κατάσταση του POS στην εικόνα της επιχείρησης/ Μητρώο & Επικοινωνία/ Μητρώο POS/ Στοιχεία Τερματικών EFT-POS, από «ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» σε «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ». Εφόσον είστε υπόχρεοι διασύνδεσης και τα POS που υπάρχουν στην κατοχή σας έχουν αναβαθμιστεί, μπορείτε να προχωρήσετε στην διασύνδεση των Ταμειακών Μηχανών με τα POS, ακόμη και αν δεν έχει αποσταλεί ενημερωτικό e-mail από την Υπηρεσία μας. Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται, το αργότερο έως τις 29/2/2024, να αναβαθμίσουν την ταμειακή μηχανή τους, εφόσον απαιτείται, και να ολοκληρώσουν τη διασύνδεση με τα POS τους, καλώντας πιστοποιημένο τεχνικό ΦΗΜ.
  6. Μίλησα με τη VIVA για το Soft Pos και την εφαρμογή στο κινητό και πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Προσπάθησα να βάλω την IP στη ταμειακή αλλά λογικά πρέπει να μπει και το Master Key της ΑΑΔΕ, το οποίο η VIVA δεν ξέρει που βρίσκεται και περιμένω απάντηση.
  7. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Άρα δεν είναι κάτι ζωτικής σημασίας τα καθαριστικά, αρκεί η σωστή συντήρηση και τα τακτικά "ταξίδια" σε μεγάλες οδούς.
  8. Καλησπέρα σε όλους ! Πρόσφατα έγινα κάτοχος μιας BMW X3 F25 2.0D 2012 . Το αυτοκίνητο είναι έως τώρα πολυ προσεγμένο όμως θέλω τη γνώμη σας σχετικά με την σωστή συντήρηση του . Εχω διαβάσει αρκετά σχετικά με καθαριστικά DPF , καθαριστικά πετρελαίου κλπ . Ο μηχανικός μου πρότεινε να βάζω ένα καθαριστικο που έβαζε και ο προηγούμενος κάτοχος κάθε 2 γεμίσματα . Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο γιατί αυτό που έχω τελειώνει και δεν κυκλοφορεί στην αγορά ; Διαβαζω καλά λόγια για το JLM Exteme clean το οποίο προτείνεται να μπαίνει 1-2 φορές τον χρόνο και κάνει γενικό καθαρισμό . Αξίζει να το δοκιμάσω ή υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσω πρόβλημα από εκεί που δεν υπάρχει ; Ξέρω πως χρειάζονται τακτικές διαδρομές τουλάχιστον 20-30’ με περίπου 100χλμ/ωρα . Κάθε επιπλέον πληροφορία όμως είναι ευπρόσδεκτη !
  9. thephotoshoped

    BMW X3 2012 - γνώμες

    Έχεις βρει X3 καινούργια με 40k ;
  10. thephotoshoped

    BMW X3 2012 - γνώμες

    Να ρωτήσω παιδιά , για έλεγχο του αυτοκινήτου που προτείνετε να απευθυνθώ ; Για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι .
  11. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/01/2024 08:37 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται από ιδιώτη Ελληνική Lancia Delta 2008 Platino 150HP. Αναλυτικά : - Πρόκειται για ένα άριστα συντηρημένο και ατρακάριστο αυτοκίνητο . - Διαθέτει 173.000 χλμ όλα πραγματικά. 1η αγορά έγινε στον Ροϊδη (Θεσσαλονίκη) όπου με την πινακίδα μπορείτε να το επιβεβαιώσετε. - Η Platino έκδοση αποτελεί την πιο πλούσια (full extra) έκδοση του αυτοκινήτου με 2 ηλιοροφές , ηχοσύστημα BOSE , Cruise Control, εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματους αισθητήρες φώτων/βροχής, δερμάτινα καθίσματα Alcantara, Clima και πολλά ακόμη εξτρά. - Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε κυρίως σε εθνικές και ταξίδια. - Πλήρες βιβλίο Service Παρατίθενται όλες οι προβλεπόμενες συντηρήσεις που έχουν γίνει : - Αλλαγή λαδιών/φίλτρα κάθε 7.500 χλμ - Αλλαγή ιμάντων χρονισμού στις 120.000 χλμ - Αλλαγή κολάρου Turbo στις 120.000 χλμ - Αλλαγή αμορτισέρ στα 140.000 χλμ - Αλλαγή ψαλιδιών και κρεμαριέρας στα 150.000 χλμ - Καθαρισμός μίζας - Δεν υπάρχει καμία διαρροή (λαδιού/ψυκτικού υγρού) - Αντικατάσταση με νέο ψυγείο A/C στα 145.000 χλμ - Καθαρισμός καλοριφέρ στα 145.000 χλμ ΕΞΤΡΑ - Τοποθέτηση φιμέ Globostar - Τοποθέτηση Android οθόνης Erisin - Τοποθέτηση καταγραφικού και καμερών εμπρός και πίσω πορείας (ψηφιακός καθρέπτης) + κάμερα οπισθοπορείας - Καινούργια λάστιχα που μπήκαν τον 11/23 Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που το γνωρίζω άριστα, επιμελήθηκα όλα τα προβλεπόμενα Service και το πρόσεξα στο έπακρο. Θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ολόκληρης οικογένειας καθώς διαθέτει άπλετους χώρους ενώ η οδήγηση του είναι απόλαυση. Τα 150hp , η επιτάχυνση , τα κρατήματα στις στροφές προσφέρουν συγκινήσεις. Επιθυμώ μια καθαρή συναλλαγή με τον επόμενο κάτοχο. Όπως το πήρα και εγώ ως ιδιώτης θέλω να μην υπάρχει ούτε ένα γκρίζο σημείο γιατί η αγορά αυτοκινήτου ενέχει πολλούς κινδύνους. Μπορεί να γίνει έλεγχος οπουδήποτε επιθυμείτε.

    7.500 €

  12. thephotoshoped

    BMW X3 2012 - γνώμες

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις έως τώρα! Το εύρος ετήσιων χλμ κυμαίνεται από 15 το λιγότερο έως 35 το μέγιστο . Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ σαν αυτοκίνητο και χρειάζομαι τους μεγάλους χώρους . Σκέφτομαι να το προχωρήσω έστω και για μια 5ετια .
  • Δημιουργία νέου...