Προς το περιεχόμενο

Dark_Duck

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    103
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Dark_Duck's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

204

Φήμη

  1. Αν υπάρχουν καλυτερες επιλογές δεν υπάρχει προβλημα να αυξησω το budget σε λογικα πλαίσια.
  2. Θελω να φτιαξω ενα καινουργιο PC για το σπιτι. Η χρηση θα ειναι κανενα χαλαρο παιχνιδάκι και προετοιμασια αρχειών για 3d printing. Μετα απο λιγο ψάξιμο εχω βρει τα παρακάτω. Οι τιμές ειναι απο το Skroutz, μπορω να ψωνίσω απο διαφορετικά μαγαζιά και υδροψυξη / Οθόνη θα πάρω ξεχωριστα. Οποιαδηποτε πρόταση συμβουλή καλοδεχουμενη. i5-14600KF 308 € Gigabyte B760 Gaming X rev1 186 € Kingston Fury Beast 32GB DDR5 RAM 116 € MSI GeForce RTX 3060 8GB GDDR6 Ventus 2X OC 314 € Thermaltake Toughpower GF A3 TT Premium Edition 750W 114 € Samsung 980 Pro SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 95 € Be Quiet Pure Base 500DX Gaming Midi 107 € 1.240 €
  3. Dark_Duck

    Δέμα απο Αγγλία τελωνείο;

    Δέμα ή πακέτο που έχει χωρα αναχώρησης την Β.Ιρλανδία κανονικά δεν πρέπει να έχει δασμούς και χρεώσεις. Αυτο σημαίνει πως αν στο σύστημα των ΕΛΤΑ φαίνεται αναχώρηση απο ΗΒ τότε ειναι πιθανό η εταιρεία που σας στέλνει το πακέτο να εχει καποιο Logistic center στο ΗΒ ενω η ίδια να ειναι στην Β.Ιρλανδία. https://www.aade.gr/sites/default/files/2020-12/Ε2210_2020_0.pdf Σελιδα 23 - 5.2 παραγραφος 1. 5.2.ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ Η αποχώρηση του ΗΒ από την ΕΕ θα ενεργοποιήσει την εφαρμογή του πρωτοκόλλου Ιρλανδίας και Βορείου Ιρλανδίας (πρωτόκολλο IE/NI), βάσει τουοποίου το έδαφος της Βορείου Ιρλανδίας αν και αποτελεί τελωνειακό έδαφος του ΗΒ, θα αντιμετωπίζεται ως τελωνειακό έδαφος της ΕΕ27.Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι: 1)τα εμπορεύματα,που έχουν αναχώρηση από τη Βόρεια Ιρλανδία με προορισμό Κ-Μ της ΕΕ27 ή αντιστρόφως , θα διακινούνται με ενωσιακή διαμετακόμιση. 2)εμπορεύματα,που έχουν αναχώρησηαπό το ΗΒ και προορισμό Βόρεια Ιρλανδία ήΚ-Μ της ΕΕ27 ή αντιστρόφως, θα διακινούνται με κοινή διαμετακόμιση . 3)τα εμπορεύματα,που έχουν αναχώρησηαπό ΧΚΔκαιπροορισμό τη Βόρεια Ιρλανδίαή αντίστροφα,θα διακινούνται με ενωσιακή ή κοινή διαμετακόμιση. 4)τα εμπορεύματα,που έχουν αναχώρηση από Κ-Μ της ΕΕ27, εκτελούν διέλευση από τη Βόρεια Ιρλανδία και έχουνπροορισμό το ΗΒ ή αντίστροφα,θα διακινούνται με κοινή διαμετακόμιση
  4. Το monitor απεβιώσε και μπηκα στην διαδικασια να βρω καινουργιο. Ομολογώ πως εχω ψιλοχαθεί αλλα έπειτα απο αρκετό διαβασμα εχω καταληξει στα παρακάτω. https://www.displayninja.com/asus-vp249qgr-review/ https://www.displayninja.com/viewsonic-xg2405-review/ https://www.skroutz.gr/s/24652679/Dell-S2721HGF-Curved-Gaming-Monitor-27-FHD-144Hz.html#reviews https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/225255-asus-tuf-gaming-vg259qr-245-ips-165hz-1ms Το dell δεν με πολυψήνει γιατι ειναι 27αρι και το αντιστοιχο 24αρι ειναι ΤΝ. Απο την άλλη επειδη κανω πολυ δουλεια γραφειου λογο τηλεεργασιας μπορει ναι ειναι πιο ανετο. Θα επαιρνα το asus vg259 αλλα διαβάζω σε πολλές μεριές οτι εχει ενα φιλτρο στην οθόνη το οποιο προκαλει μια ανεπαισθητη θολούρα ειδικα στις γραμματοσειρές η οποία και δεν διορθώνεται. Η δυο πρώτες εχουν το ίδιο panel αλλα η viewsonic εχει πιο καλη βάση. Σε αυτό το ευρος τιμής εχετε καποια άλλη πρόταση (εκτός απο AOC γιατι ειναι η του υψους η του βάθους απο οσα διαβασα). Απο τις παραπάνω ποια θα πέρνατε?
  5. Απο τι όροφο σε τι οροφο? Θα χρειαστεις ανυψωτικο? Τα επιπλα χωρανε στο ανσανσερ ή απο τις σκάλες? Η μετακομιση εχει πολυ κόπο ειδικα στο ξεπακεταρισμα. Προσπαθησε να βαζεις την καθε κουτα με πράγματα στο σωστό δωματιο. Η πιο πιθανη ζημια ειναι να γρατσουνιστει καποια συσκευη η καποιο έπιπλο. Τσεκαρε το πακεταρισμα που θα κανουν και πως θα τα κατεβασουν. Κάλεσε κανενα γνωστο η φιλο να βαλει κανενα χεράκι. Τσεκαρε το βιντεακι να γελασεις λιγο
  6. Τι διαφορά έχουν αυτές οι δυο απο αυτές που εγραψα εγω πέρα απο την τιμή? Σαν μέγεθος μου φαίνονται μικρότερες (με εναν ανεμιστήρα).
  7. Λοιπόν η κάρτα γραφίκων απεβίωσε. Όταν ανοίγει ο υπολογιστής παίρνουν ολα μπροστά κανονικά ακούω τον ηχο των Windows, και χρησιμοποιόντας Keyboard shortcuts μπορώ να κάνω Shutdown των υπολογιστή χωρίς να φαίνεται μεχρι στιγμής τίποτα στην οθόνη. Το pc είναι ενα I5-2500k με 8gb ddr3 1866. Αυτή την στιγμή φοράει μια Radeon 6950 2gb. Το Slot της κάρτας ειναι PCI express x16 και σκέφτομαι μια απο τις δυο κάρτες. https://askadamstore.gr/proion/ypologistes/gpu-kartes-grafikwn/karta-grafikwn-msi-geforce-gtx1060-gaming-x-3gb-v328-014r https://askadamstore.gr/proion/ypologistes/gpu-kartes-grafikwn/karta-grafikwn-msi-geforce-gtx1060-gaming-x-6gb-v328-001r Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε πχ να πάω σε κάτι πιο φτηνό η να πάω σε κάτι πιο ακριβό? Θα φαω bottleneck απο τον επεξεργαστή με αυτές. Το PCI express slot ειναι ενταξει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποια βοήθεια.
  8. Να κοίμιζε ο Ζαμπίζης με δεξί κροσέ τον Χανταφίδη και τι στον κόσμο όμως
  9. Dark_Duck

    Αγνωστο Εντομο (Φωτο)

    Αν σκοτώσεις καμια 200αρια τετοια παίρνεις level να ξέρεις... 3Xp το κομμάτι
  10. Αυτή η επιλεκτική στραβωμάρα, προκειμένου να χρυσώσουμε το χάπι σε μια ομάδα του πλυθησμού ώρες ώρες με ξεπερνά. Εκτός και αν είσαι ανατρεπώμενος οπότε πάσο.
  11. Τα όσα είπε ο Σπαλ για την ψηφοφορία στον Κοκκινάκη τα εχει επιβεβαιώσει η Τεμπελάουρα στην συνέντευξη που έδωσε. Ο Σπαλ λεει αυτο που σκέφτεται και ολοι κανουν σαν θηγμένες π@$%νες. Ειδικά ο Χρανιώτης μου την έχει δώσει στα νεύρα.
  12. Κράτανε προμήθεια αν πας μονο για αλλαγή. Αν πας για κατάθεση δεν μπορει να κρατήσει τιποτα.
  13. Οι τράπεζες δίνουν δάνεια και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πίεση στο εσωτερικό τους να ξαναρχήσει η παροχή ρευστότητας προς την αγορά. Το θέμα ειναι πως τώρα πλεόν το προφίλ που κινουνται ειναι 70-30 δηλαδή θα σου δώσουν το 70% του ποσού που θες αν έχεις εσυ να βάλεις το 30, πέρα απο την οποια υποθήκευση του σπιτιού του παιδιού και της γυναίκας σου.
  14. Αν πάς στην Τράπεζα και του ζητήσεις να σου κανει τα ψιλά χοντρά θα σου πάρει γύρω στα 5€ προμηθεια. Αυτό που θα κάνεις ειναι να πας σε μια τράπεζα που να έχεις λογαριασμό και να κάνεις κατάθεση τα ψιλά στον λογαριασμό σου. Ειναι αναγκασμένος να κανει την κίνηση δωρεάν και στα καπάκια τραβας τα λεφτά απο το ταμείο η απο ATM απέξω.
  • Δημιουργία νέου...