Προς το περιεχόμενο

Kouvman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    137
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Kouvman

  • Ημερομηνία γέννησης 04/02/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ATHENS

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.587 προβολές προφίλ

Kouvman's Achievements

  1. και οταν ερθει το 2032 "τουλαχιστον μεχρι το 2042 το free roamimg στην ευρωπη"
  2. Εγω ειμαι υπερ βεβαια καποιοι "παραγοντες" πιστευω θα παψουν να βγαζουν μπικικινια!!!! και δεν θα τους αρεσει αυτο......🤣🤣🤣
  3. Αχ και να ξέρες...μόνο αυτό... κατα τα αλλά μην πετάνε ορολογίες για να το παίξουμε ότι ξέρουμε, υπάρχει και κοινό που διαβάζει που δν γνωρίζει, μπορείτε να γίνεται και πιο κατανοητός.... οποιος είναι αδαής λάκας και δεν νιώθει από χιούμορ, φαίνεται.... φαίνεται!!!
  4. Ποιο note , πάρε καλύτερα το fold, που είναι κάνει μόνο για πετσετάκι προσώπου να πλυθείς λίγο, γιατι θα με κολλήσεις φτώχεια!!!! και άσε εμένα τις ορολογίες, φάσκεις και αντιφάσκεις, μια λες ότι δεν γίνεται και μετά κες υπό νανοκλίμακα και ότι μας πετάνε σανό κτλ κτλ. το αποτέλεσμα μετράει, έστω και σε νανοκλίμακα υφίσταται το φαινόμενο.... Έλα έλα...πιες με κανένα καλαμάκι κοτόπουλο τον φραπέ σου και άσε μας εμάς που μας περισσεύουν, να σκορπαμε τα λεφτά μας!
  5. Ναι Αυτό εννοω, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς καπάκια μετά;;;απλά για να πεις ότι απάντησες. Όσο για το τζαμάκι δες λίγο το πως δημιουργήθηκε η εταιρία Gorilla Glass. Και τα ξαναλέμε!!! αμα θες κερνάω πασαλιμανιοτικο, όποτε θες να πάρεις και από αυτό μια γεύση!!!
  6. Αντίο 3D Touch γιατί απλά το άλλαξε με haptic touch σαν τα trackpad στα Macbook.
  7. Όχι ρεεεε δν είναι κοπιααααα μην το ξαναπείς!!!!
  8. ενημερωτηκά ποιοτηκοτερη κατασκευη 1)apple 2)asus 3)dell και μετα όλες οι αλλες.
  9. Παρακαλώ πολύ επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο του android μέσω kies πως μπορώ να κατέβασε την γερμανική version? χωρίς root όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Ευχαριστώ Γιάννης.
  10. Καλημερα παιδια καινούργιος στην παρεα θα ηθλεα να πω πωσ τα εχω λιγο χαμενα ....τον οδηγο τον εχς ωρει αλλα ουτε μ'αυτον μπορω να ωγαλω ακρη...να ρωτησω κατι ριζικο ....drivers για τα διαφορα parts που εχουμε στο pc μας απο που κατεβαζουμε? 0
  11. Καλημερα παιδια καινούργιος στην παρεα θα ηθλεα να πω πωσ τα εχω λιγο χαμενα ....τον οδηγο τον εχς ωρει αλλα ουτε μ'αυτον μπορω να ωγαλω ακρη...να ρωτησω κατι ριζικο ....drivers για τα διαφορα parts που εχουμε στο pc μας απο που κατεβαζουμε?
  • Δημιουργία νέου...