Προς το περιεχόμενο

ilias87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ilias87's Achievements

  1. ilias87

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    βρίσκουν vpn ip addresses και τις απαγορεύουν. Δοκιμάστε την vpn.lat εφαρμογή από κινητό και χώρα Τουρκία. Το δοκίμασα πριν λίγο και λειτουργεί κανονικά.
  2. ilias87

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    Και έμενα όταν συνδεόμουν με τούρκικο vpn τις προηγούμενες ημέρες μου έβγαζε τιμή 599 και αυτό περίμενα να χρεωθώ. Αλλά μου είχαν στείλει email στις 23/08 ότι οι νέες τιμές θα ισχύσουν από 22/09, και όπως φάνηκε ίσχυσε η παλιά τιμή. Οπότε αν η συνδρομή σου ανανεώνεται πριν τις 22/09 μάλλον θα χρεωθείς την παλιά τιμή.
  3. ilias87

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    Όχι δεν χρειάζεται , στην ανανέωση θα σε χρεώσει σε τουρκικές λίρες αλλά τώρα στην δείχνει σε ευρώ την συνδρομή γιατί συνδέεσαι από Ελλάδα. Επίσης μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ισχύει η παλιά τιμή των 280 λιρων για τους υφιστάμενους πελάτες και όχι η καινούρια των 600 λιρων. Εμένα ανανεώθηκε σήμερα η συνδρομή αυτόματα με 224 λίρες( είχα περασει και τον κωδικό ELBIRD) δηλαδή 7.77€... Εγώ για να είμαι σίγουρος επειδή ήξερα ότι θα ανανεωθεί σήμερα η συνδρομή , είχα αφήσει μόνο 25€ στην κάρτα.
  4. τώρα το καλοκαίρι , με τα εισητήρια που προσφέρει για τα θερινά η προσφορά είναι τρόμερη. Μία φορά να πας σε θερινό έχεις βγάλει τους τρεις μήνες. Αλλά και στην συνέχεια δίνει την δυνατότητα για μέχρι 2 ταυτόχρονες προβολές οπότε μπορεις να μοιραστείς την συνδρομή με ακόμη έναν.
  5. Στον Γερμανό φαίνεται να υπάρχει με χαμηλή διαθεσιμότητα.
  6. Και σε εμένα ναι , το είχα ξεχάσει τελείως και μου έκανε αυτόματη ανανέωση σε τούρκικη τιμή (ευτυχώς) στα 15 ευρω, παρόλο που όταν συνδέομαι εμφανίζεται η ελληνική τιμή στην συνδρομή(89 ευρώ)
  7. ilias87

    FuelPass 2

    Αν πας σε mini market μέσα σε πρατήριο,το πιθανότερο είναι πως ναι. Πχ σε πολλά shell υπάρχουν ab shop@go με μεγάλο αριθμό προιοντων. Αν πας σε κανονικό σουπερμάρκετ που δεν σχετίζεται κάπως με βενζίνη , θα φας άκυρο λογικά.
  8. Υπάρχει ειδική συζήτηση στο forum που θα σας λύσει όλες σας τις απορίες . Εγώ προσωπικά έχω kindle και είμαι υπερευχαριστημένος. Με χρήση κατάλληλου προγράμματος (calibre) μπορούν όλα τα ebooks να διαβαστούν και σε kindle.(και αυτά που αναφέρει παραπάνω ο Ψυχογιος). Οποιος δεν θέλει να μπει σε αυτή την διαδικάσια μετατροπής (λιγότερο από ενα λεπτό) και διαβάζει ελληνική λογοτεχνία καλύτερα να προτιμήσει άλλο μοντέλο. Περισσότερα στην παρακάτω συζήτηση.
  9. Από οσο γνωρίζω το disney+ δεν επιτρέπει την πρόσβαση από χώρες που δεν έχει ξεκινήσει η παροχή της υπηρεσίας όπως η Ελλάδα αυτή την στιγμη. Οπότε αυτή την στιγμή θα χρειαστείς VPN και για να δεις ταινιές από ξένο λογαριασμό. Αλλά από τις 14 Ιουνίου που ξεκινάει η υπηρεσία στην Ελλάδα, λογικά δεν θα χρειάζεσαι πια VPN για να χρησιμοποιήσεις τον ξένο λογαριασμό.
  10. Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη , πάντως η αντίστοιχη τιμή από Τουρκία είναι 18ευρω(280 λιρες) αντί για 71,5...
  11. ilias87

    Box 3 ευρώ κουπόνια

    Και τα δύο κουπούνια (BOXDELIVERY3 και SWEETBOX) έχουν ενεργοποιηθεί ξανά και αυτή την εβδομάδα. Τα είχα χρησιμοποιήσει και τις δύο προηγούμενες εβδομάδες.
  12. Ερώτηση , από το συγκεκριμένο κατάστημα και την συγκεκριμένη αποθήκη, παραλαμβάνουμε από courier ή στέλνουν χαρτί σπίτι για να παραλάβουμε από ταχυδρομείο. Ρωτάω γιατί στην πρώτη περίπτωση θέλω να δηλώσω την διεύθυνση εργασίας και στην δεύτερη την διεύθυνση του σπιτιού.
  13. Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει το συγκεκριμένο κουπόνι?
  14. Έκανα δοκιμή (παρήγγειλα και προσπάθησα να το ξαναχρησιμοποιήσω) και όντως είναι μόνο για μία φορά.
  • Δημιουργία νέου...