Προς το περιεχόμενο

panos_vas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    299
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.536 προβολές προφίλ

panos_vas's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/03/2024 09:07 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Χαρίζονται τα πέντε βασικά βιβλία προετοιμασίας για το Β2 επίπεδο του οίκου Burlington Mindset, κατάλληλα για προετοιμασία οποιουδήποτε πιστοποιητικού επιπέδου Β2 αγγλικών. Τα βιβλία είναι ολοκαίνουργια και αμεταχείριστα. Δεκτός κάθε έλεγχος, Από Αθήνα Η σειρά περιλαμβάνει: Mindset B2 - Student's Book Mindset B2 - Companion Mindset B2 - Workbook Mindset B2 Test Mindset B2 Teacher's Book

    1 €

  2. Καλημέρα, παίδες! Πρόσφατα αγόρασε φίλος μου από συμφορουμιτη εδώ στο insomnia μια κάρτα γραφικών R9 390 της Gigabyte. Την εχει τοποθετήσει στον υπολογιστή του, επεξεργαστής AMD 8350 και μητρική κάρτα την Gigabyte UD5 3.1rev. Το πρόβλημα που παρατηρούμε είναι ότι τα ρολόγια της gpu της κάρτας είναι μονίμως κολλημένα στα 300Mhz, Δλδ σε κατάσταση ηρεμίας, ακόμα και σε βαριά παιχνίδια μένει πάλι κολλημένη στα 300Mhz, Το ίδιο και σε benchmark, είναι μονίμως στα 300Mhz, Δλδ η κάρτα γραφικών υπολειτουργεί κατά 70% λιγότερο από ότι θα έπρεπε! Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλαγή drivers, φρέσκια εγκατάσταση windows, αλλά τίποτα..... η κάρτα γραφικών τρέχει μόνιμα στα 300Mhz, η μητρική έχει την τελευταία έκδοση bios, 800 τροφοδοτικό έχουμε πάνω, δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει και έχει φάει αυτό το σκάλωμα. Φταίνε οι drivers; φταίει η κάρτα είναι χαλασμένη; Έχει άλλος συμφορουμιτης παρόμoια προβλήματα; Πως τα επίλυσε; Επικοινωνήσαμε και με τον προηγούμενο κάτοχο της κάρτας γραφικών και μας είπε ότι του λειτουργούσε κανονικά... το θέμα είναι σε εμάς γιατί μένει μονίμως στα 300Mhz. Κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή! Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλημέρα, παίδες! Είμαι μεταξύ αυτών των δυο καρτών http://eu.evga.com/a...GTX-980-Ti-FTW/ Και http://www.evga.com/...=08G-P4-6276-KR Ποια απο τις δυο θα επιλέγατε; Μμμμ εγω σκεφτομαι για την 1070 που ειναι κ πιο καινούργια καρτα, εχει κ δυο γίγα μνημη παραπάνω.
  4. Απενεργοποίησα το Fast Startup, έτρεξα και την εντολή μέσω CMD, για sfc /scannow και έκανε αποκατάσταση προβληματικών αρχείων. Τα έκανε επιδιόρθωση. βρήκε όντως προβληματικά και τα επιδιόρθωσε από μόνο του ευτυχώς. Για να δούμε..... τώρα θα το ξανά κάνει; Σκληρούς εξωτερικούς και περιφερειακά δεν έχω. Τους τελευταίους drivers έχω πάνω εγκατεστημένους όπως και την τελευταία bios έκδοση για την μητρική μου.
  5. Καλησπέρα! Δεν έχω καμία περιφερειακή συσκευή συνδεδεμένη πάνω στον υπολογιστή. Τίποτα απολύτως. Ο υπολογιστής είναι ακριβώς αυτό που λέω στην υπογραφή μου, αυτή είναι η σύνθεση. Δεν έχω επίσης κανέναν εσωτερικό σκληρό. Μόνο ο ssd είναι, τίποτα άλλο.
  6. Καλημέρα, αυτό που λες το κάνει και σε μένα περίπου. Δηλαδή πρώτα σβήνει η οθόνη και μετά σβήνει ο υπόλοιπος υπολογιστής υπό φυσιολογικές συνθήκες, σβήνει δλδ ο υπολογιστής αμέσως μετά την οθόνη. Αλλά μερικές φορές κάνει 4 5 λεπτά....... Όχι, έχω απενεργοποιημένο το rapid storage της intel
  7. Καλημέρα, παίδες! Έχω το σύστημα της υπογραφής μου, εγκατεστημένα τα windows 10 pro 64x bit, από προγράμματα εγκατεστημένα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο, τα βασικά των windows, office 2013, steam, vuze, k-lite codec pack. Αυτό που παρατηρώ μερικές φορές είναι ότι μερικές φορές, όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας, πάει να σβήσει ο υπολογιστής, σβήνει η οθόνη αλλά ο υπολογιστής σβήνει τελείως μετά από 5 λεπτά. Αυτό το κάνει μια φορά το τόσο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό, τι είναι αυτό που καθυστερεί των ομαλό τερματισμό των Windows; Μήπως φταίει το λογισμικό της steam; Πως μπορώ να δω τι είναι αυτό που φταίει; Υπάρχει και σε άλλους χρήστες των windows 10 αυτά τα συμπτώματα; Επίσης υπολογιστής, windows drivers είναι τα πάντα ενημερωμένα. Να αναφέρω επίσης οτι έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση των windows τον Φλεβάρη, πιο πριν δεν είχα τέτοια συμπτώματα με τα 8.1 Ευχαριστώ πολύ! Κάθε γνώμη και άποψη καλοδεχούμενη!
  8. Καλησπέρα, παίδες! Θέλω να σας ρωτήσω το εξής, θέλω να στείλω ένα βίντεο 170mb με εμαιλ αλλά δεν μπορώ λόγω του περιορισμού που έχουν τα email με την χωρητικότητα για τα συνημμένα αρχεία. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σιτε όπου θα μπορούσα να αναρτήσω εκεί το βίντεο και μετά αντιγράφοντας το link να τους το στείλω με εμαιλ? Ευχαριστώ πολύ!
  9. Καλημέρα, παιδιά! Έχω το εξής θέμα με την κάρτα ήχου του συστήματος της υπογραφής μου. Έχω το 5.1 ηχοσυστημα και αυτό που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό είναι ότι τα δυο μπροστινά και ο subwoofer αποδίδουν λιγότερο από οτι τα πίσω. Δοκίμασα επανεγκατασταση των drivers, άφησα τους drivers των windows, έπαιξα με τις ρυθμίσεις, τίποτα απολύτως, το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα και με άλλο ηχοσυστημα 2 σκέτα ηχεία και η πράσινη έξοδο αποδίδει πολύ λίγο. Με άλλα λόγια για κάποιον λόγο η πράσινη έξοδο του ήχου αποδίδει λιγότερο από την πορτοκαλί και την μαύρη. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ πολύ!
  10. Καλημερα, παίδες! Τωρα που καλοκαίριαζει αποφάσισα να αλλάξω το κουτί του υπολογιστη της υπογραφής μου. Ειμαι μεταξύ αυτών των δυο http://www.corsair.com/en-us/vengeance-c70-mid-tower-gaming-case-military-green Και του http://www.corsair.com/en-us/carbide-series-500r-mid-tower-case Ποιο από τα δυο θα επιλέγατε; Ποιο ειναι καλύτερα ποιοτικά από άποψη κατασκευής και καλύτερης ψύξης ή το ίδιο ειναι από αυτής της απόδοσης και ποιότητας; Το c70 μου αρέσει εμφανισιακά πιο πολυ. Δεκτές κάθε γνώμες και απόψεις! Καλή ανάσταση! Sent from my iPhone using Insomnia
  11. Καλησπέρα, παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχει αγοράσει ένας φίλος μου από ελληνικό κατάστημα, μέσω eshop, μια μητρική της Gigabyte, έχει βέβαια την απόδειξη αγοράς. Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και του παρουσιάζει διάφορα προβλήματα. Η απορία μου είναι αν μπορούμε να την κανονίσουμε rma απευθείας από το site της Gigabyte? Όπως κάνουμε και τους σκληρούς δίσκους της Western DIgital. Ξέρει κανένας την διαδικασία? Έχει εξυπηρετηθεί κανένας απευθείας από το site της Gigabyte? Ευχαριστώ πολύ!
  12. υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογη και για office?
  13. panos_vas

    mcd.exe 0xc0000142

    καλημερα, παιδια! το ιδιο προβλημα με τον starter του θεματος επαθα και εγω χθες χωρις να εγκαταστησω κανενα προγραμμα. Το μονο που εγκατασταθηκαν ηταν καποιες ενημερωσεις των windows. Το συστημα μου ειναι της υπογραφης. Πιθανον καποια ηλιθια ενημερωση της microsoft να προκαλεσε αυτο το προβλημα.
  14. σουπερ!!!! τα κατεβαζω να δω τι λενε και αυτα τα περιβοητα 8αρια.
  15. μεσα απο την bios εχεις βαλει να μπουταρει απο το cd στο οποιο εχεις μεσα? να ειναι δλδ μεσα απο το bios ως πρωτη συσκευη το dvd rom και μετα να κανεις εξοδο, save και επανακινηση. Μην επιλεγεις απο το quick boot αλλα μεσα απο το bios.
  • Δημιουργία νέου...