Προς το περιεχόμενο

georg3b

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με georg3b

  • Ημερομηνία γέννησης 15/02/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.456 προβολές προφίλ

georg3b's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

109

Φήμη

  1. georg3b

    Κόστος service

    Για τα κομμάτια που αφορούν το αέριο δεν έχω γνώμη, Τα άλλα (εκτός αντλίας βενζίνης/φλάντζα μεταβλητού) τα έχω αλλάξει σταδιακά σε Avensis 1ης γενιάς 25 ετών με 370κ χλμ. Γι αυτό κι εμένα προς λογικό μου φαίνεται το ποσό (δυστυχώς). Ταπεινή άποψη, αλλά νιώθω ότι αυτά που ίσως προκάλεσε η ακινησία περιορίζονται σε μπαταρία + λάδια/φίλτρα/μπουζί, δηλαδή ένα μεγάλο σερβις. Αντίθετα τσιμούχες, φλάντζες, ζαμφορ, σετ χρονισμού & τρόμπα, κολάρα, τα θεωρώ επισκευές.. ωστόσο αναμενόμενες για όχημα τέτοιας ηλικίας.
  2. georg3b

    Τουρισμός για όλους

    0/3 Καλά πήγε κι αυτό
  3. georg3b

    F1 2022 [PC]

    Η αλλαγή στα ελαστικά είναι σύμφωνη με τους φετινούς κανονισμούς, που οι κουβέρτες είναι σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Ενώ πέρσι οι κουβέρτες ήταν σε υψηλότερη, οπότε ορθώς αμέσως μετά το pit stop τα λάστιχα ήταν κοντά στην θερμοκρασία λειτουργίας (οκ μπορεί να ήταν υπερβολικά κοντά 😛) Το ΑΙ επηρεάζεται από τα κρύα ελαστικά στο out lap μετά το pit stop?
  4. georg3b

    F1 2022 [PC]

    Απ΄ όσα έχω δει σε youtube, έχει sprint races στο career mode σύμφωνα με το επίσημο calendar καθώς και την επιλογή sprint race για οποιονδήποτε αγώνα στο grand prix mode. Δεν έχω δει τίποτα περί εκκίνησης από pit lane.. νομίζω στην περίπτωση που το sprint πάει κατά διαόλου, ξεκινάς από την τελευταία θέση στο grid. Πάντως κι εγώ το σκέφτομαι για Οκτώβρη και αν.... Το 2021 το είχα πάρει κι εγώ εκείνη την περίοδο, σε καλή έκπτωση, είχε και extra πίστες Portimao & Imola τις οποίες ευχαριστιέμαι με το παραπάνω. Με δεδομένο ότι τα supercars με αφήνουν αδιάφορο, θα περιμένω να πάρει μερικά patches, να διαβάσω γνώμες όσων το αγοράσουν .. και να δω το F1 Manager που βγαίνει Αύγουστο τί ρόλο βαράει.
  5. Με ΓΜΟ 15,7 όπως λες, νομίζω είσαι ασφαλής, αφού χρειάζεσαι ΓΜΟ 9,5. Πιο πιθανό να χιονίσει στη Σαχάρα παρά να μείνει κάποιος σε ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ... Από ΦΕΚ 2093/2021 "Άρθρο 1 Α. Προαγωγή - Παραπομπή μαθητών/μαθητριών Α’, Β’ τάξεων ΕΠΑ.Λ. 1. Οι μαθητές/τριες των Α’ και Β’ τάξεων προάγονται όταν ο Γενικός Μέσος Όρος (Γ.Μ.Ο.) των μαθημάτων τους είναι ίσος ή μεγαλύτερος του εννέα και πέντε δέκατα (9,5). Ο Γ.Μ.Ο. προκύπτει από το μέσο όρο των Βαθμών Ετήσιας Επίδοσης (Β.Ε.Ε.) της/του μαθήτριας/τή όλων των μαθημάτων πλην της Φυσικής Αγωγής και εκφράζεται με προσέγγιση δεκάτου. Ο Β.Ε.Ε. για κάθε μάθημα προκύπτει από τον μέσο όρο (Μ.Ο.) των προφορικών βαθμών των δύο τετραμήνων και σημειώνεται ως δεκαδικός."
  6. Αναλόγως τις αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις στο εσωτερικό και στις όψεις, θα μπορούσε - ίσως - να σε καλύψει και άδεια μικρής κλίμακας. Αλλά καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, θα πρέπει - όπως έχουν γράψει όλοι παραπάνω - να δεις με τον μηχανικό σου τα σχετικά με το ακίνητο (αρχική άδεια, τίτλο, σχέδια, τί αλλαγές θες να κάνεις κλπ) και να γίνει αυτοψία, για να πορευτείς.
  7. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι, ΑΝ υπάρχει ασφάλεια (από όσα διάβασα θεωρώ ότι δεν παίζει να υπάρχει), το ασφαλιστήριο συνεχίζει και βγαίνει με την άδεια του θανόντος στο όνομά του; Και η ασφαλιστική θα δεχτεί κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος; Εδώ μερικές δημιουργούν θέμα αν οδηγεί τακτικά το όχημα μη δηλωμένος στο ασφαλιστήριο οδηγός.. τί θα γίνει αν δουν ότι είναι ο ιδιοκτήτης είναι πεθαμένος;
  8. Μήπως βολεύει να βάλεις powerline kit με wifi.. και να περάσεις το σήμα μέσα από την πρίζα με wifi στην έξοδο του σαλονιού; Για τέτοια απόσταση ίσως και ένα wifi repeater να έκανε δουλειά αν έμπαινε στο ενδιάμεσο.. (βέβαια ανάλογα με την διάταξη των τοίχων)
  9. georg3b

    ΑΓΟΡΑ ΓΡΑΦΙΔΑΣ

    Για μαθήματα η medium είναι μια χαρά. Και το μέγεθος που είναι μεγαλύτερο από την Intuos, θεωρώ ότι βολεύει περισσότερο. Επίσης την βρίσκεις και λίγο πιο φθηνή από το link που έβαλες στην αρχή: https://www.skroutz.gr/s/20175954/Wacom-One-Medium.html Πέρα από τα μαθήματα, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε photo editing, σχέδιο - σκίτσο, animation, κράτημα σημειώσεων κλπ. Στην τελευταία σου ερώτηση δεν καταλαβαίνω, τί εννοείς καλύτερο; Δλδ, αν θες το χειρόγραφο να βγαίνει στην οθόνη σου, δεν γνωρίζω προσωπικά πολλές επιλογές: γραφίδα, document κάμερα, ή pc με οθόνη αφής & pen..
  10. georg3b

    ΑΓΟΡΑ ΓΡΑΦΙΔΑΣ

    Έχω την 2η.. μια χαρά είναι..Επίσης νιώθω ότι η μεγαλύτερη επιφάνεια της, ταιριάζει περισσότερο όταν την συνδυάζω με 23" οθόνη.. όχι ότι σε laptop με 15" δεν είναι οκ, απλά χρειάζομαι 3' για να συνηθίσω. Προσωπικά την χρησιμοποιώ σε μαθήματα, ως φυσικός και με έχει βολέψει. Επιλέγεις αν θες να έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια γραφής ή τα επιπλέον 2 κουμπιά που έχει η Intuos. Επίσης δεν μας λες την χρήση. Η Intuos έχει μεγαλύτερο επίπεδο πίεσης, για κάποιον που κάνει ψηφιακό σχέδιο μπορεί η διαφορά αυτή να παίζει ρόλο.
  11. georg3b

    Zoom , webex, microsoft teams ή google meet???

    Και το webex έχει όριο, νομίζω 50'. Προσωπικά, το google meet χρησιμοποιώ για τηλεσυναντήσεις 3-15 ατόμων αρκετά συχνά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι 28/06 δεν θα έχει όριο σε συναντήσεις 3+ ατόμων... Αν έχουν όλοι λογαριασμούς gmail τότε κάνε ένα meet.
  12. Δήλωση εγγραφής εξαμήνου ή δήλωση μαθημάτων; Μιλάς άμεσα με την γραμματεία σου, τους εξηγείς την κατάσταση και ίσως σου κάνουν την διαδικασία εκπρόθεσμα... Αν μιλάς για δήλωση εγγραφής, προσέχεις από εδώ και πέρα για να μην χάσεις 2 φορές συνεχόμενα τις προθεσμίες Από εδώ και πέρα δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις ανακοινώσεις της σχολής σου
  13. georg3b

    Formula 1 2020

    Έχω την εντύπωση ότι όταν βγαίνει red flag το χρονικό όριο είναι 4ωρες και όχι 2.. ή προστίθεται στις 2 ο χρόνος του καθεστώτος red flag..
  14. georg3b

    Formula 1 2020

    Ίσως μπερδεύτηκες και από το γεγονός ότι το Qualification σήμερα ήταν στον "αέρα" λόγω καιρού, εάν δεν ήταν εφικτό να μεταφερθεί κάποια άλλη ώρα αργότερα (όπως και έγινε), ή το πρωί της Κυριακής πριν τον αγώνα, τότε η σειρά θα έβγαινε από τους χρόνους του FP2. Όμως το Qualification έγινε κανονικά, οπότε βγήκε η κατάταξη.
  15. georg3b

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Είναι σπήλαιο και νομίζω μπαίνεις σε αυτό έτσι κι αλλιώς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού...
  • Δημιουργία νέου...