Προς το περιεχόμενο

danielpanatha

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

danielpanatha's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. danielpanatha

    Διαρροή σε καζανάκι

    Για πότε τα σβήσατε τα σχόλια ρε μάγκες, μπράβο!! Όπως είπε και ο saxos55, το φλοτέρ που έχω είναι πυθμένα, οπότε όλη αυτή η περιγραφή-διαφήμιση της "Κατερίνας"(!!) δεν ισχύει στην περίπτωσή μου. Με πρόλαβε πάντως, καθώς το φλοτέρ πάλι άρχισε να υπολειτουργεί, κάνοντας πάλι υπερχείλιση. Στο "τσουτσουνάκι" (βλ. φωτό) όμως στο φλοτέρ υπάρχει κανονικά ροή στο μπλε δοχείο. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί το φλοτέρ πυθμένα, μήπως και καταλάβω γιατί δεν λειτουργεί σωστά, ώστε να το φτιάξω; Επίσης, αν πρέπει να το αντικαταστήσω, πρέπει να είναι απαραίτητα ίδιο ή μπορώ να πάρω ένα πιο φθηνό με φούσκα, που να δέχεται την παροχή από κάτω;
  2. danielpanatha

    Διαρροή σε καζανάκι

    Με ένα απλό ξέβγαλμα, γλίτωσα 30€ περίπου! Το έλυσα, το καθάρισα, δεν άλλαξα τα λαστιχάκια, καθώς φαίνονται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το έβαλα πάνω και δουλεύει τέλεια! Το πρόβλημα που είχε, που το παρατήρησα, αφού το είδα να λειτουργεί κανονικά, είναι ότι το "τσουτσουνάκι" που έχει δίπλα στον κίτρινο άξονα και χύνει νερό μέσα στη μπλε "δεξαμενή" έσταζε και δεν είχει δυνατή και συνεχή ροή, οπότε είχε βουλώσει με κάποιο σκουπιδάκι. Τώρα χύνει νερό με συνεχή ροή και το φλοτέρ δουλεύει κανονικά! Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
  3. danielpanatha

    Διαρροή σε καζανάκι

    Ευχαριστώ! Σε περίπτωση που δεν δουλέψει, έχω κάνει μία λίστα με κάποια φλοτέρ που βρήκα και μοιάζουν με το δικό μου. Το δικό μου είναι είναι σαν αυτό. Μπορείς να μου πεις αν είναι όλα του ίδιου τύπου με το δικό μου, ώστε να μην υπάρχει κάποια ασυμβατότητα; 1) Αυτό 2) Αυτό 3) Αυτό 4) Αυτό 5) Αυτό 6) Αυτό 7) Αυτό
  4. danielpanatha

    Διαρροή σε καζανάκι

    Ρώτησα και μου είπαν 20€ η επίσκεψη. Απλά, επειδή δεν μου περισσεύουν αυτή τη στιγμή, ρωτάω μήπως μπορέσω και το φτιάξω μόνος μου.
  5. danielpanatha

    Διαρροή σε καζανάκι

    Εμένα που το φλοτέρ δεν μπορεί να σταματήσει την παροχή νερού τι πρέπει να κάνω; Μοιάζει ακριβώς με αυτό, μόνο που δεν ξέρω αν είναι 1/2" ή 3/8". Είπες ότι δεν χρειάζεται αλλαγή, εκτός κι αν έχει σπάσει. Μπορώ με κάποιον τρόπο να το επιδιορθώσω και να μη χρειαστεί να αγοράσω καινούργιο; Το πρόβλημα που έχει είναι ότι, ανεξαρτήτως ρύθμισης (περιστρέφοντας τον κίτρινο άξονα), το νερό υπερχειλίζει και σταματάει μετά από 2 περίπου λεπτά υπερχείλισης. Τον σωλήνα υπερχείλισης τον έχω ρυθμίσει στο ανώτατο σημείο που πηγαίνει, ελάχιστα εκατοστά κάτω από το ανώτατο ύψος της δεξαμενής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
  • Δημιουργία νέου...